2022. július 04.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2006-08-27 11:42, blog: - Hogyan telt ez a hèt? Tomnak ès Jerrynek rosszul sikerült ez a hèt. Tàmadàs èrte a pàrost amièrt reklàmozzàk a dohànyzàst. 1700 Hanna-Barbera rajzfilmböl töröltèk azokat a jeleneteket ahol a szereplök dohànyoznak.Retusàlàs alà kerül Scooby Doo ès Flintstones is. Victoria Beckhamnek sem zàrult nagy sikerrel ez a hèt. Uj parfumje irànt nem mutattak tul nagy èrdeklödèst,annàl nagyobb figyelmet kapot a reklàmfotokon kivillano szilikonos hàtsoja...nekem Beckham keze jobban tetszik...:)) Whitney Houston mèg nem nyilatkozott arrol hogy jo e vagy rossz hir szàmàra Osama Bin Laden külônôs figyelme.Hirek szerint a vilàg legkeresettebb fickojànak hevesen dobog a szive Whitney-èrt. Oszama meggyôzôdèse hogy az ènekesnö elkötelezett "Islamic" akit a fèrje megrontott, ezèrt Bobby Brown fejèt követeli... Az èn hetem arànylag jol sikerült.A hèt eleje kicsit zsufolt volt, ugyanis a napokban èrkeztünk vissza èves szabadsàgunkrol ès a hosszu tàvollèt utàn bevàsàrlàs,takaritàs stb vàrt ràm. Ma pihenèskènt csalàdlàtogatàs ...jövôhèten pedig kezdödik a suli ès a munka... Mindenkinek szèp hetet kivànok! Blog -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006