2022. augusztus 10.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2004-07-03 01:18, nyanyabandi: - Igaz hogy meg csak pentek van de mivel a ferjem levett egy szabadnapot nekunk most kezdodik a hetvege...lementunk a tengerre. Itt Point Pleasant-nel van egy akvariumhaz ahonnan kitelepitik a kokuszpalmakat a nyarara...cserepestol beassak a homokba es ettol, valamint a palmalevel tetos nyitott bartol,-zenekartol teljesen ugy nez ki mint ha valahol a bahamakon lennenk...Iszonyu tomeg volt mint mindig, ott is ebedeltunk....A homokon fetrengo emberek kozott pincerek keringenek es hoznak italokat/alkoholost/ aki keri,-isteni latvany azok a kulonleges formaju jegesen paras szivoszalas poharak, benne kulonbozo szinu micsodak,-szoval megpuhultam es en is kertem egy szigeti koktelt,-ananaszle, guava juice plusz rum, valami Lai-Mai vagy ilyesfele volt a neve. Ugy vagott fejbe hogy majd elszedultem pedig vacak Bacardi rummal volt, mi ehhez kepest Szigy 80 fokos speedje......abba talan bele is halnek....Szoval soha tobbe pedig isteni ize volt....a ferjem persze nem volt hajlando ilyesmit inni, de biztatott hogy igyak megegyet.....mas se kellett volna..igy is atadtam neki a vezetest hazafele....Nem egtunk le, oriasit usztunk mert a viz csodalatoskeppen majdnem melegnek bizonyult.........ja es lottot is vettunk, ma huznak ki 280 milliot ....ha gyerek akkor itt kap belole mindenki...... -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006