2022. augusztus 17.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2005-09-22 15:15, Magyar Lány: - "Igazi felvidéki magyarnak érzem magam, igyekszem támogatni a magyar kultúrát (na meg egészében a kultúrát), nem hordok kokárdát - még a nemzeti ünnepeken sem." Erre reagáltam. Csak egy kicsit bõvebben kifejeztem a mondanivalómat. A másik dolog, pedig nem a magyar beceévemmel és a kokárda mindenkori kitüzésével maradok meg magyarnak, vagy valami hasonló, ahogy az elõbb írták. A nevem jelképezi, hogy ki vagyok, a kokárdát én is ünnepkor teszem ki. Magyarnak születtem, külföldön élek, de az élettársam magyar, a gyermekeim magyarok lesznek, és ha minden jól megy magyar földön fogok majd élni. Nekem ez fontos, másnak nem. Èn úgy érzem fontos megõrizni azt, hogy honnan jöttünk, és továbbadni. Ezt pedig csak abban látom megvalósulni, ha az ember nem keveredik. De biztos itt mindneki másképp látja, és én vagyok most a gonosz, akinek nincs rózsaszín véleménye a nagy nyugatról és a globalizmusról. ÙGy látom, hogy véleményt is úgy lehet csak mondani, hogy az embernek tudományos, jól megalapozott válasza van mindenre, másképp jön a kommentár. Azt hittem itt az emberek beszélgetnek, és eltérõek a vélemények. De tévedtem, nem szabad másképp gondolkozni, mint a többség. Ezennel elköszönök tõletek. -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006