2022. május 22.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2006-04-06 21:32, nanoworld: - 2006-04-06 21:13, poe: - Kedves Poe, Lehet, hogy az eredeti idezetet ezzel kapcsolatban nem olvastad mert mar nem egyszeru megtalalni a forum valaszok es kerdesek kavalkadjaban -ami ertheto- ezert az idezetet megismetlem: "A 2002 és 2004 közötti, a lakáspiaci boom időszakában megépülő, vagy elkezdett nagyobb volumenű (100 lakás feletti) fejlesztések, becsléseink szerint, 70%-ban izraeli cégek beruházásában valósultak meg." Itt ertelemszeruleg -bar ennel azert a megfogalmazas valoban ovatosabb- az osszes 100 lakasosnal nagyobb fejlesztesekrol es beruhazasokrol van szo ami 2002 es 2004 kozott tortent. Maga az ingatlan tanulmany amit volt szerencsem lektoralni, Magyarorszag egyik legnagyobb ingatlan vallalatatol szarmazik es tobb mint 50 oldalas es ezert ezt nehez lenne ide most bemasolni, de nem is akarom es nem is tartanam jogosnak. Mint azt sem, hogy nev szerint megnevezzem a forrast. Tudom, hogy ezek a dolgok nem hit kerdesek hanem valos dolgok amit bizonyitani is kellene ahoz, hogy hitelesek legyenek es sajnos ezt most itt nem tehetem meg, de annyit igen, hogy a figyelmet felkeltem bennetek annyiban, hogy ha mast nem is, de legalabb erdeklodni fogtok utana es jobban korbeneztek majd. Peldaul nezzetek majd korbe a Cezar Palotaban -is amit ugyan 2002 elott sikerult kulfoldi kezbe adni -illetve sajnos nem sikerult megtartani- es Tobbsegeben Izraeli tulajdonu lett. Felreertes ne essek abban, hogy Izrael ellen akarok bujtogatni -amely orszag ebben az esetben most itt napilapra kerult- hanem az ellen vagyok, hogy ezt a kormanyunk nem tudta es tudja megakadalyozni pedig meg kellene, illetve kontrollalnia kellene ugy, hogy sajat orszaga nepet ne szoritsa hatterbe. Egyebkent 11 eve elek idekint. -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006