2022. május 20.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2005-03-10 19:03, andi_usa: - Mikor tavaly januárban kaptam férjemtöl a Canon i560 foto nyomtatot, vele voltam a Sam's Clubban és ajánlottak $ 13.94-ért 3 évre megtoldott garanciát, a Canon 1 évet adott. Megvettem, elöször magamnak az ilyet. Tavaly oktoberben romlott el elöször, vittük Monroviába a Canonhoz megcsináltatni. Tegnap mikor teljesen elromlott kikerestem ezt a hosszabitott garancia papirt, felhivtam a számot ami 24 orát szolgálatban van, elmondtam mi a baj hogy már áram sincs, mire a kedves férfi azt mondta 2-3 hét mulva megkapom a csekket, visszakapom az árát, $ 89.97 volt a nyomtato akkor. A gépet oda adhatom egy thrift storenak mondja ö. Elötte már nézegettem és láttam hogy az Amazonnál olcsobban árulnak nyomtatokat, az ujabb Canon PIXMA 3000-at, de mikor többet kerestem, láttam hogy a Newegg még olcsobban adja! http://www.newegg.com beküldhetö $ 20.- Canon couponnal, ugy az ára $ 39.99 lessz. Ha egyben vesz az ember egy SureShot digital camerát a coupon $ 70.-re szol, de ahhoz februárban kellett volna venni, olyan szerencsém nem volt, mi novemberben vettük! Free Fedex shipping s tudtommal itt vannak, csak $ 4.35 CA sales tax jött hozzá. Mikor megrendeltem, és mentem tovább kaptam egy emailt a CompuUsa-tol hogy minden olcsobb, elmegyek megnézni online hát náluk is van ugyanaz ($ 60.- instant in-store coupon), annyiért de ma jár le. Mondom ok, akkor lemondom a Newegget mert a Compusa itt a közelben s volt store-pickup! De pechem volt egyik közeli üzletben sem volt már! Mentem vissza a Newegghez visszacsinálni a megrendelést! :P Megnéztem a Best Buynál online, azok $ 99.99-ért árulják, ott is van a $ 20.-as coupon. Megnéztem az Ebayn, ott a régi i560-at valaki $ 83.-ért árulja plus $ 34.95 shipping, mondtam örült aki azt megveszi és nem néz körül! Jo hogy megtartottam a régi Canon BJC 2100-et aminek sose volt semmi baja, 4-5 éve van meg, most addig azt használom megin. Persze szegény nagyon lassu a másikhoz és nem photo printer csak szines. Minek kellett nekem photo printer? Mert mikor megnéztem mibe kerül egy 8x10 szines kép kinyomtatása a Longsban, sokkot kaptam, $ 7.90 és lányomnak csupa olyan kell a portfoliojába, elötte és utána képek, azota nyomtatok neki ki mindig. Valahol olvastam ha az ember otthon csinálja, 15 Centbe kerül. De amugy ha én fényképezek, akkor néha férjem kér kinyomtatottat az albumába és milyen jo hogy lehet itthon és nem kell sehova menni miatta. -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006