2022. június 30.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2004-11-15 21:19, MagyarOnline.net: - POESJE UZENETE:
ITT A DELFIN JÓSDA
Az elsö -igaz hiányos- kérdöívet megtaláltam ma reggel a levelesládámban. Következzék hát az elsö jóslat, mintadarabnak szánom, hogy Önök mélyen tisztelt Olvasók láthassák, mit kapnak a pénzükért. Itt szeretném megjegyezni, hogy természetesen külföldi valutát is elfogadok, amennyiben szerepel a
Csíki Bank
árfolyamlistáján. Sajnos, az árból nem engedhetek, beláthatják kérem, hogy 50 garas nem pénz 1 ilyen kiváló és pótolhatatlan tevékenységért, mondom, kedvezmény nincsen, de a részletfizetés lehetöségét megfontolás tárgyává teszem. A kitöltött kérdöíveket csak dobálják ám bele az én lila-zöld postaládámba, vagy a föszerk. Rigójános kurjantóbéli irodája elött elhelyezett leveles ládikóba. Azonban most befejezem a szavak csépelését, és munkához látok, remélve, hogy a föszerkesztö asszonyság is megfelelö javadalmazással fogja jutalmazni szorgalmamat. Következzék tehát az elsö jövendömondás, úgyis mint referencia. Tisztelt kisasszony
„j(ó)madár”
jeligére Kedves hölgyem. Megvizsgálva az Ön által beterjesztett adatokat megállapítottam, hogy Ön a Szűz jegyében született, miközben az egyik csizmája az Oroszlán, másik papucsa a Mérleg csillagképén taposott.
„Bóvli” Használtcikk Kereskedés , konyhai eszközök, lábbelik, állatbőrök nagy választékban Ó-szeress út 44.
Fentiekhez jön még, hogy nevenapját október 6.-án ünnepli, amelynek alkalmából utólag is minden elképzelhető jókat kívánok. A postaládámba öntött fél kilónyi kiszáradt kávézaccból sok minden kiderült számomra. Először is az, hogy Ön, igen tisztelt „j(ó)madár”, többrendbéli álneveket használ, nevezetesen egy fekete madár idegen tollaival ékeskedik, egy híres operettfigura álruháját is magára ölti, de ugyanilyen otthonosan mozog egy habos sütemény álorcája mögé bújva. Legraffináltabb megjelenési formája egy „j” amiből mindenki arra gyanakszik, amire akar. Itt hívnám fel nagyrabecsült figyelmét, hogy a kávézaccban felejtett lila műkörmöt és csipkés tangát átveheti irodámban Rezeda u 66. félemelet, hozza magával a leveléből kifelejtett 50 garasos csekket is. Erről ugyan azt írta, hogy majd apránként hozzáteszi a fizetésemhez, de én nem hagyom ám magam megrövidíteni. Más az üzlet-más a biznisz. Önnek telik ám főszerkesztői titkárnőre, meg drága utazásra a tengeren is túlra
„Csíki Csarter” Légitaxi, Tőlünk szárnyakat kap, utazzon Bö ingben! Kondenzcsík utca 3-5, postafiók 707
Nekem bezzeg még egy új kristálygömböt se fektetett be, most is az antik repedtet használom, aztán ha melléfogok, jöhet a pereskedés ugye
„Viszály” Ügyvédi Iroda Justus Titus út 20
Ámde térjünk vissza a jövendőre, aminek mondását most Önnek megelőlegezem. Az elkövetkezendő hetekben nagy kalandban lesz része, nagyrabecsült kisasszony. A régóta várt osztálytalálkozón öltözetbéli tanácsomnak köszönhetően rettenetes sikereket fog aratni a férfinép körében, ahol megismerkedik 6 jövendőbeli gyermekének reménybeli apjával. Romantikus idill fog szövődni, hónapokig tartó virrasztás és étvágytalanság tüneteivel. Ámde nem tart sokáig e szenvedés, Önök gyorsan egymáséi lesznek. Amennyiben mégsem, úgy ez a tétovázás a mai fiatalok hibája, nem az én tévedésem. Mondom a vak tyúk is talál szemet, akkor egy j(ó)madár ne találna jegygyűrűt?
Csíki Talált Tárgyak Irodája Szerencse tér 21. a zálogház mellett
. Amennyiben jóslatom beteljesedik, rögtön tudni fogja mindenki Csíkban, mert akkor az Ön álnevei egyszeriben meg fognak változni. Lehetséges variációk: csókos gerlice, fészekrakó, kendermagos kotló. Mert Ön és csak Ön képes rá, hogy főnixmadár módjára újjászülessen egy halom kávézaccból. Egyet nem tudok még, dacára számos éveimnek és magas iskoláimnak (7. emelet) vajon a családi állapotával a születési csillagképe is megváltozik-e, pl. Szűzből Hárpiára vagy Fiastyúkra? Ennek még utána kell nézzek, szerencsére az interneten az ember ma már mindent megtalál.
Mrs Wasorr okkultista főhoroszkópus és jövőügyi tanácsadó Rezeda u 66. félemelet a lila-zöld postaláda mellett , szeánsz du.15-18
-
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006