2022. augusztus 08.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2004-11-15 22:23, MagyarOnline.net: - fellegvar módosítás | válasz erre | profil | 2004-11-15 15:17 2004-11-15 14:18, Perec: - a katica jó jel avagy sem? __________ Kedves Perec ! Mint nyomozo megmagyarazhatna nekunk is , hogy ha a tuzhanyon is ott vannak es a Valeria hazat is elleptek , mi lehet az oka ? Kulonben , nem hiszem , hogy baj lenne katicakat latni , elegge artalmatlanok , nekem elhiheti . Perec módosítás | válasz erre | profil | 2004-11-15 14:18 Üdvözletem, kedves W-né. Örülök, hogy újra köztünk van. Fellegvár polgártársnő már régóta szeretné az Ön szakértelmét igénybe venni egy jóslat erejéig. Amint lehetősége adódik, kérem szakítson erre egy kis időt. Mellesleg már egy ideje azon gondolkodom, a katica jó jel avagy sem? fellegvar módosítás | válasz erre | profil | 2004-11-14 23:43 2004-11-14 23:32, poesje: Mrs Wasorr okkultista főhoroszkópus és jövőügyi tanácsa - az 50 garasos csekkek se jönnének rosszul, a söprüm sokat fogyaszt! ) ___________ Ahhhh ! Meg mindig anyagias ! 50 garas ... Hiaba remenykedtem , hogy adja majd alabb is ... Mindig csak a penz ... Hmmmm ! poesje email módosítás | válasz erre | profil | 2004-11-14 23:32 Tisztelt Olvasói a Csíki Kurjantónak Örömmel látom, hogy vakációm idején sem feledtek el. Szerencsésen megérkeztem, de a megígért tágasabb irodám és az új varázsgömb még sehol. Amennyiben a nagyrabecsült Fö- és Mellékszerkesztö Asszonyság jogos igényeimet - melyek pusztán a munkám minöségének jobbítását vannak hivatva célozni - ismét figyelmen kívül hagyja, munkalassító sztrájkot leszek kénytelen bejelenteni, heti 1 azaz egy darab jövendömondásra korlátozva eddigi rendkívüli teljesítményemet. Annál is inkább, mivel a Perec nevü joggyakornokhoz hasonlóan egy árva buznyák nem sok, annyi munkabért sem kaptam eddig. Ez a fajta kizsákmányolás kérem, már a múlté. Mióta a boszorkányok és varázslók is szakszervezetbe tömörültek, van , aki szóljon az érdekünkben. Remélhetöleg néhány nap múlva már a saját szerkesztöségi szobámból írhatok Önöknek. Addig is várom kérdéseiket (no és az 50 garasos csekkek se jönnének rosszul, a söprüm sokat fogyaszt! ) Mrs Wasorr okkultista főhoroszkópus és jövőügyi tanácsadó Rezeda u 66. félemelet a lila-zöld postaláda mellett , szeánsz du.15-18 fellegvar módosítás | válasz erre | profil | 2004-11-14 20:04 2004-10-30 14:00, poesje: - az elmúlt hetek kemény munkája után Önök szerint is megérdemlek 1 kis szabadságot, ugye? __________ Kedves Mrs. Wasorr ! A 2 het letelt ... Mi tortent ? Lekeste a Legi buszjaratot ?? Nem akarom megijeszteni , de tudomasom szerint a jobol is megart a sok . Gondoljon a kliensekre is neha ! -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006