2022. augusztus 09.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2004-11-17 01:50, poe: - Perec 2004-11-15 14:18
Üdvözletem, kedves W-né. Örülök, hogy újra köztünk van. Mellesleg már egy ideje azon gondolkodom, a katica jó jel avagy sem?
Kedves Perec Kolléganő Köszönöm a köszöntést. Kérdésére válaszolva a katica igen jó jel mindenkinek a levéltetveket kivéve. Az ő jövőjük egén baljóslatúan sötét felhők tornyosulnak , amikor e pöttyösökkel találkoznak. A többi élőlény - a homo sappanokat ideértve - jó barátságban van a katabogarakkal. Csupán a törökök fondorkodtak ellenük, amit a Katalinka szállj el kezdetű örökbecsű dalmű örökített meg az utókornak: "jönnek a törökök, sós vízbe tesznek...kerék alá tesznek...mindjárt agyonlőnek!" Tiszta horror , szerencsére amelyik kutya ugat, az általában nem harap, és szeretném én azt a puskát látni, amivel egy katicabogár agyát célba tudják venni. Mivel Ön Angliában él, mellékelnék egy tudományos cikket az asztalon fekvő terítékre kerülő szóban forgó kérdés mibenlétéről: http://index.hu/tech/tudomany/nemikati/ Remélem, megnyugtattam Önt és a mélyen tisztelt olvasókat. Kollegiális üdvözlettel:
Mrs W.
-
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006