2022. május 20.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2008-04-24 20:28, melindalaczay: - 2008-04-24 18:18, Pompéry Berlin: - már csak volt! :o :) de továbbra is az olasz nagykerbe járok vásárolni, viszont ott rohadt drága a kávé! Szóval: kiszálltam belöle, nem tudtam az original tulajjal a bérleti dijról megegyezni,eleinte minden szép és jó volt, de mikor a tényleges szerzödés aláírására került volna a sor egy olyan nevetséges összeget akart amit én nem akartam akceptálni,szó szót követett és rengeteg igéretet, én közben kaptam egy cégtöl egy nagyon jó állás ajánlatot, döntenem kellett, és utálom ha valaki el akar nyomni vagy fenyeget is bármivel, és úgy döntöttem, hogy inkább tovább adom másnak... De az étterem müködik tovább az én erdeti konceptemmel és elég jó forgalommal: Prenzlau szívében, Raumerstr.38 Pasta e Basta! a neve. :)aztán azóta már megint állás interviewra megyek kedden :D nem tudok ellenállni, mert az Audiról van szó! :) zajlik az élet, mint mindig, nálam elég káoszosan,de Judit azért igazán összefuthatnánk már egy "jó" kávéra! :) -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006