2022. július 06.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2005-09-17 19:20, Rzsike: - Helyesen lesem? Versenyeztek? :o Nyelvetek meg ne tekeredjen :D Besenderedtem e terembe, kellemes szeptembert nektek. Kecskenyelvem elfeledtem, de nehezen elmekegem nektek merre tekeregtem: Szegeden, s mellette tengtem-lengtem heteket kerekesemmel. E helyen egy mederben rengeteg sebes nedv kerengett, jelen esetben megeredt. Szelek verdestek bele szemetet, leveleket, szennyes lett. Kerekesem kesergett, mert nemes egyedek e szennyes megeredt mederben nem esznek sem rendes, sem bekevert eledelt. De nem keseredett el. Este, felszerelkezve velem, s nemes szerkezetekkel melyek e tettre kellenek, esetlen szerkezettel evezve belekezdett. Lengette, lengette, s beejtette egy helyre. Percek teltek el…. csend …nem kellett nemes egyedeknek bekevert eledel! Nem keveredett egy sem erre. De bezzeg fent repkedtek kellemetlen, szemtelen egyedek zzzengtek fennen. Hessegettem de egyre ettek.. Bekentem kezemet, s testemet kellemetlen szerrel, de nem rettentek meg, tesnedvemen egyre delejeztek. Eszemben kerengtek, nyelvemre tekeredtek kellemetlen textek – szenteket emlegettem – melyeket e teremben rendes embereknek nem lehet emlegetnem. De pszt…. Egyszerre megrezzent kezemben termetes szerkezet eleje…..hej egek..lehet errekeveredett egy egyed s benyelte? Tekerem sebesen, nem ereszt, menne el. Perceket szenvedtem vele, lelkendeztem. Egy cet lesz ez! Feltekertem,... feje felemelkedett …. lestem, szemem elkerekedett. Kerekesem nevetett: Nem cet ez Te, ez egy termetes keszeg! Verdesett tenyeremben melyet nem fedett be teljesen. Szeme esdekelt, szenvedett. Ej te veres keszegecske eredj, nem lenne lelkem kegyetlen tettel vederbe tennem. Negyed szelet sem lenne levesbe…… Reggeledett… remegtem, testem dermedt. Zeke, bekecs, mely trendnek nem felelne meg, nem lehelt meleget testembe. Veres nedvnek melege kellene kellemes helyen, nem e nedves szerkezeten szenvednem, s szemeznem keszegekkel. Veres nedvre s kellemes melegre kerekesem helyeselt, kedve elment. Feltekerte szerkezetet, ezzel be lett befejezve e cseleket, melyben kedvemet nem leltem. Cseperedjetek keszegek … -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006