2022. május 20.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2006-11-10 19:31, Lepu: -
2006-11-10 03:31, usanepszava: - Miert nezel te ugy ki, mintha az intolerans posztfasisztak szemellenzos, semmi mast meg nem turo aktivistaja lennel? Mert az vagy. Szegyen.
Ez a nap bókja. Köszönöm. Türni meg türjön az, aki szenvedni akar. Lassan elég lesz a sok propagandából, eleget hallgattam eddig, de tudod mit? A hallgatás vezet pont a fasizmushoz. A szemenszedett nyilvánvaló propaganda/hazudozás/tévedés csak egy lépés a diktatúra felé vezető úton. Egyébként megtüröm a véleményedet, de úgyanígy türd te is meg, hogy felhívom a reklámod mellé (ami ugye nem reklám, mert azt a szabályzat szerint nem lehet) a fórumozók figyelmét, hogy kritikusan és éberen nézzék meg az oldalt. Nem tiltottam meg senkinek, hogy olvassa. Az meg a szerény véleményem, hogy ez egy szennylap és nagyon távol áll az eseményektől. Meg az objektívitástól. Lehet nem direkt csináljátok, de akkor meg butaságról van szó. Még rosszabb. És most jön a kettönk közötti legalapvetőbb különbség: én egy hazudozó kormányt és (egy erősen szubjektív (vagy egy semleges objektívitást teljesen mellőző?)) újságot skatulyáztam be. Te meg egy személyt. Tisztában vagy a különbséggel? Mert akkor a minősítéseddel magadat is mínősítetted.... -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006