2022. május 20.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2006-11-12 19:01, usanepszava: - Ket rovid idezet Leputol: "Majd ha tisztában leszel vele, hogy amit most itt kikérsz magadnak, azt az a "csőcselék" vívta ki és küzd érte a napjainkban is, aki ki mert menni az utcára a saját testi épségét veszélyeztetve, hogy a zsarnoksággal, hazusággal és igazságtalansággal szemben fellépjen, akkor elbeszélgethetünk a jogokról is. De mennyire cinikus vagy buta kell legyen az az ember, aki az utca ellen firkál, és azzal indokolja, hogy egy olyan joga van hozzá, amit pont az utcán vívtak ki." Ez nagyon sotet. Es a masik: " a hírtv-t sem tartom függetlennek. Ettől függetlenűl ezutóbbi média törekszik (legalább a látszatát fenntartani) némi objektivitásra is. Nemegyszer a másik oldalt is megszólaltatja. Az nyilvánvaló, hogy nem teljesen kiegyensúlyozott, de nekem nincs befolyásom a tartalmára. Amúgy pedig az összes lehetsegés rossz közűl ez a médium még a kevésbé rosszak közé tartozik. Legalább is ha valami nyilvánvaló hülyeséget kapnak egy bizonyos forrásból, igyekeznek utánnajárni, mielőtt közzétennék." Ennyi eleg is. Akinek egy keves esze van, az ennyibol megert mindent. A HirTV-rol azt mondani, hogy az barminek utanajar, es hogy ez kozelit barmifele objektivitashoz, ez tul tesz Hofi Gezan. Es hogy valaki egy demokraciaban az utcan randalirozo garazdakra azt mondja, hogy azok barmifele jogot vivtak ki nekem, ez meg a kurucinfo.hu es Satu testver szintjet is veri. A kivulallokat arra kerem, e ket idezet utan nezzek el, hogy ilyen alacsony szintu diskurzusban nem veszek reszt. -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006