2021. január 23.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2005-12-18 00:45, fellegvar: - 2005-12-17 21:20, OMGI:
Hát ezek a gondolatok jutottak eszembe, készülve az utolsó adventi gyertya meggyújtásásra és a sütik elôkészítésére.
__________ Kedves Omgi! Sokaig gondolkoztam azon , hogy irjak vagy ne irjak …Ez a kerdes,vegulis,elegge szemelyes .Ugy dontottem,hogy megis megirom a sajat tapasztalatomat a karacsonnyal kapcsolatban.Talan,nem vagyok az egyetlen,akinek egy ideje a karacsony inkabb szomorusagot rejt mint kimondott oromet . Kis gyerek korom ota a karacsony ugy szerepelt a tudatomban mint csaladi unnep. Mindig orommel,izgalommal keszultunk karacsonyra es elkepzelhetetlen volt , hogy a csalad ne legyen egyutt karacsony este . Igy nottem fel es igy folytattuk akkor is , amikor mar megalakult az en kis
kulon
csaladom is. Akkor mar a ferjem szulei es az en szuleim is nalunk gyulekeztek minden ev karacsonyat megunnepelni . Eloszor,a ferjem szulei hagytak itt , egyik a masik utan , 3 ev leforgasa alatt … Igy most mar nelkuluk teltek el a karacsonyok es nagyon hianyoztak . Megszokni nem lehetett , de beletorodtunk …nem volt kiut … Aztan,anelkul,hogy sokaig terveztuk volna , kivandoroltunk Amerikaba es a szuleim ott maradtak. Az elso evek karacsonya orom helyett banatnak adta at a helyet …
Minden
karacsony este sirva telefonaltam haza , de ez nem potolta az urt … Kesobb a szuleim itt toltottek a karacsonyt velunk , ez mar jobb volt…Sajnos , nem sokaig orulhettunk . Edesapam meghalt , Edesanyamnak az orvos megtiltotta a repulest …Es … eljott az ideje annak is , hogy a felnott leanyunk Floridaba koltozott . Azota a karacsonyt hol Floridaban a leanyomekkal , hol New Yorkban a fiamekkal , de soha nem egyutt toltottuk . Ebben az evben , hosszu ido utan eloszor , itt lesznek a leanyomek is , a fiamek is velunk karacsony este , de … a beteg , oreg Edesanyammal most is csak telefonon fogok beszelni … Es , bar orom lesz a gyerekekkel egyutt lenni , a szivem megis fajni fog . Ezert , nekem nem hoz igazi oromet a karacsony… -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006