2021. január 23.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2005-12-19 23:28, Rzsike: - Én még nem tudom mi lesz….. OMGI, nálunk minden évben a boldog készülődést beárnyékolja az esetleges egyedüllét veszélye. A férjem munkájából adódóan soha nem tudom mikor ér haza, ugyanis ahol ő dolgozik, ott nem ünnep a karácsony. :( Most megint nem tudom mi lesz... készülődök, sütök főzök, feldíszítem majd a fát... remélem azért szombaton estére hazaérkezik. Különben van egy megállapodásunk is - bár ez a szenteste magányát nem enyhíti – mi akkor tartjuk a karácsonyt amikor ő hazaér. A fiam már tavaly sem töltötte velünk a karácsony estét,nem lakik már velünk, szíve választottjával töltötte az estét. Ketten voltunk a párommal szép csendesen, de legalább együtt, ami nekem a legszebb ajándék. A karácsonyfa alatti ajándékok a két nap alatt azért elfogynak, mert a családból sokan meglátogatnak és a gyerekek csillogó szemekkel bontogatják a jézuskájukat. Ha esetleg mégis egyedül leszek...idejövök. Milyen jó hogy vagytok... a skype nevedet megköszönném :) Visszaemlékszem, tavaly éppen karácsony utáni napon találtam rá a MON-ra. -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006