2022. május 21.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2004-08-23 01:56, andi_usa: - 2004-08-22 21:35, Tony3: - Hello Tony, férjem eddig csak Kaliforniában sielt, csak egyszer északon, neki elég volt itt a Mt. Baldy lent délen. :) Férjem fiatal korában tagja volt egyszer a magyar téli olympiai csapatnak siugrásban, de érmet nem nyert. Még egy kicsit versenyzett Barilocheban mikor Argentinában élt, és végül pár évig aktiv Ski Patrol volt itt a hegyen, de aztán abba hagyta, kifáradt. Hires sielök közül csak Jean-Claude Killy-vel találkozott mikor a Ski Patrollal Val d'Isèreben voltak. Nekem talán azért volt meghato és értékes az a repülöuti élmény, mert Zürichben voltam egy Izrael születésnapi ünnepségen, de a zürichi zsinagogába nem engedtek be. Viszont késöbb sikerült Djerbán belülröl látni egyet, igaz csak mint turista nézelödö a többiekkel együtt. Engem mindig érdekeltek a vallások és örültem, ha megnézhettem az Istent tisztelö helyeket, de nem mindig láthattam Isten tiszteletet. Nagyon érdekes volt egy sziciliai görög keleti is, Piana d'Albanesiben ahol régi albán népviseletben jelentek meg sokan. Izraelben nem voltam, egyszer terveztük egy barátnömmel, de aztán volt valami veszély és eltanácsolt az utazási iroda Zürichben minket, helyette Rhodosra mentünk akkor. Öszintén csodálom az izraeli népet ahogy olyan bátorsággal és kitartással tudják viselni az ottani életüket! Csodálom a szorgalmukat is, milyen virágzo paradicsomot épitettek ott fel a homok sivatagbol. Svájcban nagyok sok zöldség és gyümölcs Izraelbol jött. Abban az idöben divat is volt fiatal svájciaknak Kibbuzba menni Izraelbe egy nyárra. Most nem régen egy érdekes dolgot olvastam a weben, az uj ügyvédünk egy volt rabbi ahogy a weben megtudtam és volt egy (sikertelen)per ellene egy iráni nö és fia szexuális molesztálással vádolták régebben, azért mert nem sikerült neki elintéznie az emigrácios problémájukat! Üdvözlettel, Andrea -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006