2022. augusztus 10.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2002-11-28 19:13, andi_usa: - Kedves Calyx, megjegzéseidböl vettem észre hogy részedre ismeretlen tényeket itéltél el. Tegnap véletlenül belekattintottam a 911 Chef adásba, ahol picknick receptekröl volt szo, a 4 tagu családnak szintén SUV-ja volt, és abba pakolták be a nagy hütöládát, a koffert az evöeszközzel söt egy nagy abroszt is külön. Ha nincs felállitott asztal s pad, akkor viszik az camping asztalt s székeket is. Az nem férne bele egy uj kis Hondaba. Bill barátom emlitette a napokban hogy sogorát kérte meg a monitora szállitása miatt, mert dobozzal nem fért bele az ö kicsi kocsijába, ö egyedülállo. Hogy szállitanád a roncsolt monitort feladni a postára? Mikor vettem a nagy 31 inches TV-t a Mills Mallban olcson mint refurbished item, a kis külömben calculatorokat árulo üzletnek nem volt szállitási lehetösége, lányom SUV-jával hoztuk haza. A Mills Mall ott van ahol a Sam's Club, 6.5 milere. Mikor még iskolába fuvaroztam lányom, bizony néha megakadtam a nagy vizekben ha esett az esö, átázott a fékem is, mert nekem személykocsim van, 84-es Buick amit 86 ota használok. Ilyenkor irigyeltem a magasabb SUV-ket akiknek ez nem volt probléma. Igen, nekem is feltünt hogy ujabban milyen sok SUV van az utcákon, de talán emlékszel hogy a 70-es években mennyi station wagon volt, ami azota eltünt, helyette jöttek a kisbuszok s az SUV-k. Nekünk a Hollywoodi ut $ 22.-be került kettesbe s annyi nem kellett volna benzinre még az régebbi SUV-val sem, amit elloptak. 1986-os Blazer Silverado volt. A Blazert akkor vette lányom mikor a hegyekben lakott fent, Lytle Creekben. Most Mitsubishi Monteroja van ami kissebb, de biztosabb érzés neki a freewayn munkába járni, 20 mile-re dolgozik. Elsö kocsija egy kis Mistubishi Cordia volt, kétszer mentek bele s be lett horpasztva utána nagyobb kocsit akart ahol több pléh veszi körül s védettebbnek érzi magát. Hajtottam egyszer egy kis kocsit, VW Jetta, oda vissza Palm Springsbe, (72,5 mile) egy ismerösnek, ö nem merte s még mindig emlékszem hogy féltem, különösen visszafelé mikor esett az esö (pünkösd volt) s körbe nagy teherautok s volt egy balaeset is ami miatt csak cammogva ment elöre a forgalom! Ha belénkcsuszik akkor egy teherauto mind a négyen a korházba kerülünk! Osztrák barátnöméknek volt azelött egy Ford station wagonja, utána vettek egy minibuszt/SUV-t, mert ök 5-en voltak s sokat jártak campingelni, picknickre. Soknak van pickup-ja is de abba elöl csak ketten tudnak ülni. Mindig örömmel emlékszünk vissza Belgiumra, ahol az ember csak átment Aachenba bevásárolni s visszafelé Hollandiában kávézott. Nekem innen a mexikoi határ 120 mile. Andrea -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006