2022. augusztus 10.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2002-11-29 12:44, ex-MON-tag3: - 2002-11-29 09:55, andi_usa: - Kedves Andrea, Las Vegasban nappal volt mikor ott voltam,es ez meg a 90-es evek eleje (meg mielott volt a nagy foldrenges Kaliforniaban,meg akkor nem koltoztek oda sokan),nagyon nem tetszett,olyan volt nekem,mint egy szellemvaros a 60-as evekbol,akkor nem volt meg az azota epult sok uj epulet...meg ahogy irtam siettem SF-ba,es csak Grand Canyontol muszaly volt erintenem a varost,utkozben volt. En viszont nem talaltam olyan koparnak,nagyon tetszett a horizontban az ezust hegyek. Death Valley is tetszett,mondjuk akkor nem volt tul meleg,de mindenkepp gyonyoru hely,foleg a borax sziklak az un.Zabriskie Point-nal. Masnap 2 napom volt San Franciscoban,aztan onnan egyenesen le San Diegoba,es onnan Phoenix ami nem sokkal tobb,mint ide N.Y.,ha jol emlekszem 300 merfold korul volt,es nekem N.Y. haztol hazig az 250 merfold. Ami egy masik utam volt es oda nagyon szeretnek egyszer ujra eljutni,az Utahban a Lake Powell,ott nagyon gyonyoru a Jura (itt a neve Jurassic) geologiai korszakbol maradt vorossziklak kozott a nagyon kek to. Fazasra ! en is faztam sokszor a megallokban Magyarorszagon,itt soha nem faztam meg annyira.Olyan is volt,hogy vittem a lanyom a bolcsodebe,es volt egy olyan baba hordozonk,amit a hatamra tettem es ugy vittem,csak leszalltunk a 64-es villamosrol es a bazaltkoves ut meg volt fagyva marmint le volt fagyva,ahogy raleptem a villamos allomas szegely utan,hatravagodtunk,en a gyerekre,kicsusztak alolam a labaim. A bolcsode 2 saroknyira volt,vegig rohantam szegeny gyerekkel,sirtam nagyon,mert nem tudtam,hogy mi kar lett a gyerekben,de annyira felvolt oltoztetve mindenfele teli ruhanemukben es annyi reteg volt rajta,hogy nem lett baja. -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006