2022. június 26.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2005-03-28 22:52, andi_usa: - 2005-03-28 21:41, kaytee: - Amerikai Bernina Mafia, ahogy emlitettem: ========================================== Hi, Andrea… thanks for your inquiry… whereabouts are you from? Your message isn’t clear on that. I ask because Bernina USA and Bernina Canada both frown upon their dealers selling new product cross-border. This guideline does apply to Artlink 4.0, as it is a current product. If you are living in Canada, I’d be more than happy to assist you, but if you are American, it may be to your best advantage to purchase it locally, from your nearest supporting dealer. Should you need help locating a dealer, I’d be more than happy to do what I can… Regards, Liana Kirkey ==================== Mivel annak idején nem válaszolt csak ma, közben megrendeltem Aschaffenburgbol 137 Euroért küldéssel együtt és uton van hozzám postán! Nem voltam itt helyben hajlando $ 600.-at plus 7.25% sales taxet fizetni a helybeli Bernina kereskedömnél! A német Bernina árusokat nem érdekli, ök eladnak mindenkinek! :P -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006