2022. június 30.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2005-04-05 20:17, andi_usa: - 2005-04-05 18:57, kaytee: - Megnéztem, nekem sem tetszik az a fekete-fehér karc. Nekem egy kopiám van amit férjem egy fiatal anyai ágrol valo rokona festett aquarellbe 1993-ban mikor ott volt.
Sajnos Csilla nem a képzömüvészeti akadémiára ment ahogy tervezte, hanem amit anyja tanácsolt neki valami kereskedelmire és hamarosan fotomodellnek ment el. Lányom javasolta nekem azt, hogy maradjak Baselban hosszabb idöre és a svájci Ebayn adjam el pl. anyám rengeteg könyvét! Mondtam akkor honapokig lennék ott! Örületes munka mindent fényképezni és leirást késziteni amit könyveknél szoktak, nem mindegyiknek van ami elöjön, férjem könyveinél sem volt amiket ide adott eladásra és a legtöbbet hiába hirdettem akkor! Keresek Baselban egy antiquariust és megprobálok vele komisszioba megegyeszni, ha elad valamit, fizet. Nagyon sok drága szakkönyv van közte. Anyám egy éve már kért engem, probáljam innen eladni de mondtam azt nem lehet, fényképek kellenek és neki kellene mind postán feladni. Nálunk itthon férjem már telepakolt mindent. Tegnap kereséltem fényképek között s mutattam neki egyet ahol az a szoba teljesen üres, csak kétoldalt volt rövid könyvespolc. Azota végig a falon söt meg is toldotta felfelé és a polcok tetején is van mikor ott tele lett, elkezdte az emeleten tovább rakosgatni. Sokan kérdezik, beépitett butor-e az? :D A napokban mikor megin könyvekkel jött haza mondtam neki ez már megvan, nem hitte el, erre megmutattam! Többször fordult már ez elö! :D -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006