2019. február 17.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2006-01-30 08:15, Fredi: -
Kafka szelleme
Elköltöztem. Azt, amivel egy költözködés jár, azt nem kívánom az ellenségeimnek sem. Csak egy cikket ragadok ki a nagy költözködés-birsalmából (azért pont birsalma, mert az eléggé fanyar e témához). Nos mellőzöm a cipekedés örömeit, a régi lakás rendbetételének élvezeteit, stb., stb. , most csak az ügyintézésről sirámozok. Ilyenkor millió helyre kell közölnöd új címedet és új telefonszámodat. Ezt meg is tettem a-tól (mint Anwohnermeldeamt ≈ lakáscím bejelentő hivatal) z-ig (z mint Zavarodott Elméjűek Egyesülete). Voltak azonban olyan cégek is amelyeknél célszerűbbnek tartottam őket telefonon elérni, illetve egyszerűen nem tudtam a postacímüket. Nos ilyen volt többek között a T-Online cég is, ahol az internet összeköttetésem (DSL) van. Itt is, mint egyre több cégnél egy automata vett kezelésbe. Közölte velem, hogy ebben az órában átlagon felüli a hívások száma, minden alkalmazottúk foglalt és próbáljam meg később. Ilyen szövegektől begerjedek és azért se. 40 percen keresztül hívtam őket, míg végre szóba állt velem az automata. Kioktatott: - ha lúdtalpam van, vagy más a virgácsaimmal kapcsolatos panaszom, akkor nyomjam meg az egyest, ha orgazmus ügyben óhajtok felvilágosítást, akkor a kettest, ha műláb, fogprotézis, avagy üvegszem téma érdekel, akkor a hármast, stb. Találomra megnyomtam egy gombot. Végre jelentkezett egy „live” hang. Elrebegtem, hogy már több mint tíz napja nincs interet összeköttetésem. Megkérdezték mi az ügyfélszámom. Mondtam, fogalmam sincs. Erre szerényebbek lettek és csak a régi és új címemet, valamint a régi és új telefonszámomat kellett velük közölnöm. Ez zökkenésmentesen sikerült is. Rövid csend, majd a tagló. Közölték velem, hogy én tulajdonképpen nem is helyes számot hívtam, lehet, hogy elmebajos vagyok és ha akarom kapcsolják az agysebészetet. Így még mindig nincs internetem, ezt is most a munkahelyemről csempésztem a MON-ba, szerencsére a főnököm még mindezekről mit sem tud. Majd írók Nektek még a dühöngőből. -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006