2022. május 24.
Címlapra!
[
Regisztráció
] [
Profil szerkesztése
] [
Beállítások szerkesztése
] [
Keresés
]
[
Magánüzenetek
] [
Felhasználók listája
] [
Bejelentkezés
]
Üzenetküldés
Minden
regisztrált
felhasználó indíthat új topikot és küldhet új üzenetet ebbe a fórumba.
Felhasználó:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!
Üzenet:
2003-09-11 02:56, andi_usa: - Most jött a FoxNews adon egy félorás Arnold Schwarzenegger interview Bill O'Reilly-vel, szerintem jol beszélt. Nekem is az volt mindig a nézetem, hogy ad egy Arnoldnak van már elég pénze és nem akar meggazdagodni ugy mint a jelenlegi bent ülö politikusok akik érdek körökböl szedik az adományokat, mint Bustamente a játék kaszinos indiánoktol milliokat! Véletlenül bukkantam rá egy olyan tényre is hogy Bustamente öccse a general manager az egyik ilyen játék kaszino csoportnál. Ennek már Mafia szaga van! Az hogy Davis utolso pillanatban még aláirta az illegalis menekülteknek a hajtásit elözö kriminális mult levizsgálása nélkül, szerintem a koprsoszege volt! Nagyon sokan háborodtak ezen fel, kérdeztem egy pár ismerösömet erröl. Nem tudom, McClintock mennyit nyer azzal hogy Uebberoth tegnap lemondott, de ma reggel mikor jött egy elöre felvett telefon reklám, hogy miért jobb ö mint Schwarzenegger, kissé felháborodtam. Nekem eleve elment a kedvem mikor olvastam egy ujság cikkben a támadását Arnold ellen, hogy talán jo szinész, de nem alkalmas politikusnak. Ilyen oldalba szurást nem vártam volna egy egy Republikánus párt tagtol. Az hogy az ellenségest a demokratákát támadja még megértem, de ha hiányzik belöle a loyalitás akkor a szememben vesztett. Szerintem Arnoldnál nem csak az ismert név volt fontos hanem az is, hogy ö nem egy konzervativ republikánus, ami nekem eleve tetszett és több esélyt is láttam emiatt hogy nyerjen. Egy magas százalékban demokrata államban mint jelenleg Kalifornia, nem sok reménye van egy konzervativ jelöltnek. Nem tudom, lehet hogy szerepet játszik nálam az is hogy osztrák az Arnold, itt a legjobb barátnöm akivel leghosszabb kapcsolatom volt amig el nem költöztek Arizonába, mikor magyar férje nyugdijba ment, szintén Graz mellöl származott. Vagy az, hogy 6 évig éltem Ausztriában és ott tanultam elöször németül? :) Remélem, Arnold nyer! :) -
Beállítási lehetőségek:
Nincs engedélyezve HTML ennél az üzenetnél.
Nincs engedélyezve
Smilies
ennél az üzenetnél.
Mutasd az aláírást
(az aláírást a Profil beállításánál adhatja meg)
Topik áttekintése
Irjon nekünk!
-
Impresszum
-
Médiaajánlat
-
Súgó
MagyarOnline.
net
© Minden jog fenntartva! 2002-2006