|
Már nekem is van idehaza egy szép kakim
Nem tudom, mikor ehető. Meg kell puhulnia? Viszont azt hiszem, a héját csak azok csócsálják, akiknek szükségük van szájösszehúzóra :
|
|
|
Vagy jol megmosod es megeszed ugy ahogy van mert a héjában a vitamin
|
|
|
2004-11-30 17:49, Tessényi Györgyi:
-
2004-11-30 17:21, espa:
Szepen kettevagod es a ket felet kikanalazod...vagy meghamozod, ha ügyes vagy es ami marad megeszed!
---------------
Szia Györgyi:)
Köszi
Jól vagy? megy a bicikli?
2004-11-30 17:21, espa:
Szepen kettevagod es a ket felet kikanalazod...vagy meghamozod, ha ügyes vagy es ami marad megeszed!
-
Lányok vettem kakit
Hogyan kell megenni??
De komolyan!
Allitolag nem is vezetett szabalyszeruen áttért a menetirány szerinti bal oldalra ... 
|
|
|
Ibolya! Bemondta a TV a hirekben, hogy a szerencsétlen színész nem a helyzetnek megfelelö sebességgel hajtott és a biztonsági öve sem volt bekötve....
Életét vesztette egy közúti balesetben Bubik István színművész vasárnap. A 46 éves színész autója frontálisan ütközött egy másik gépkocsival a 4-es főúton, Cegléd és Ceglédberceli között.
http://index.hu/kultur/media/bubik1128/
|
|
|
Természetesen odavetödünk - az 50-esek már csak ilyen kiváncsiak - és köszönjük a szines tudósításokat.
_________________ poe
|
|
|
Etelka!
Két napja sûrû vendégeskedésben ( ) veszünk részt, és csak futólag jártam itt. De ma kitettem magamért?
Remélem mások is odavetôdnek.
|
|
|
OMGI!
Köszönöm, hogy beugrottál a finn témába!
További szép ádventet kívánva, szeretettel: Etelka
OMGI!
Várlak a finnországi témában!
Etelka
Köszönöm a hírt, de már elôbb is kaptam jelzést, -a kiváncsiskodónak továbbítottam.
|
|
|
2004-11-16 20:40, OMGI:
- Mit tudtok Koncz Zsuzsáról? Tôlem kérdezték,miért nem látható és hallható mostanság, de nekem fogalmam sincs róla?
Koncz Zsuzsa koncertre kerül sor SZERDÁN, december 1-jén este 6 órakor a Kolozsvári Színházban. Koncz Zsuzsa több országra kiterjedô turnéval ünnepli Magyarország Európai Uniós csatlakozását .Allomásai a következôk: december 1. — Kolozsvár, december 2. — Szatmárnémeti, december 4. — Arad, december 5. — Nagyvárad.
|
|
|
Én meg a másik
Köszi, Ethel.
|
|
|
2004-11-25 22:51, ethel:
- BOLDOG NEVNAPOT MINDEN "KATALIN" NEVU FORUM TAGNAK.
______
Koszonom , Ethel ! En egyik vagyok ... 
|
|
|
BOLDOG NEVNAPOT MINDEN "KATALIN" NEVU FORUM TAGNAK.
|
|
|
2004-11-25 22:20, fellegvar:
-
Tudom ,de en poesje,bovira ertettem .
|
|
|
2004-11-25 22:12, ethel:
- Mindenki elment aludni mert a chaten ujak vannak,hol vagytok ti regiek.
|
Mindenki elment aludni mert a chaten ujak vannak,hol vagytok ti regiek.
|
|
|
Bovi hová tüntél a chatröl? Gyere visszaaaaa
_________________ poe
|
|
|
szia!
szerintem a Java program hianyozhat a gepedrol...de nem biztos. Kesobb megkeresem linket, ahonnan letoltheted (most rohanok el), de ha valakinek megvan, akkor hamarabb is beirjak.
Hunor
|
|
|
En is megprobaltam belepni de sajnos nem akar mukodni a chat,csak egy szurke lap jelent meg ,s alul azt irja hogy "done". Meg probalom megint.
|
|
|
mikor? én ott kotlok egy jó félórája, szintén kukaccal
_________________ poe
|
|
|
2004-11-23 19:19, poesje:
-
ethel én bementem a chatre nincs még senki, várok egy kicsit rád
Voltam én is, magam voltam a kukaccal 
|
|
|
ethel én bementem a chatre nincs még senki, várok egy kicsit rád
_________________ poe
|
|
|
Hu ha ,hat ennyien bent vagyunk?Megprobalok a chatre belepni ,csak azt hiszem mire sikerul belepni megerkezik a fiam ,s le kell lepjek ,mert este o szokott a baratjaival csevegni.
|
|
|
2004-11-23 18:31, ethel:
...51 eves vagyok de en meg csak 25 -30-nak erzem magam ,remelem ti is.
Kedves Ethel,
most hogy irtad... rögtön megfiatalodtam
|
|
|
Kedves Ethel!
Net talalkozo kapcsan: nezzel be inkabb estenkent (europai ido szerint) a chatre, ott szoktunk talalkozni, es alkalmankent pedig nagyobb chatbulik is vannak.
Udv,
Hunor
|
|
|
Szia Ethel!
El se hiszed, mennyire örülök, hogy nem az Etelkát válaszotttad! Isten hozott közénk!
Etelka