|
2004-11-23 18:31, ethel:
Rólunk láthatsz képet a "Mi vagyunk"-ban a MON tagok képei alatt, de rólad mi nem láthatunk
Reméljük a bemutatkozás után küldesz Hunornak képet is magadról.
|
|
|
Szia es udvozlet mindenkinek!Nem is gondoltam hogy ilyen sokan fognak koszonteni a forumban.En meg nem vagyok nagymama,de februar mar nincs olyan messze,akkora varjuk a kisbabat(kislanyt)az orvos szerint.Nekem ket fiam van most majd lesz egy kislany is.Mit irjak meg ,51 eves vagyok de en meg csak 25 -30-nak erzem magam ,remelem ti is.Szeretem az ujat legyen az zene, muveszt ,tudomany vagy technika ,minden erdekel ami szep es jo.Szeretnem meg ismerni mindegyiket aki koszntot,a webcamon keresztul,persze ha akarjatok.Csinalhatnank egy" net" talalkozot a yahoo messengeren.Gondolom most mar eleget irtam,nem csak olvastam.Sziasztok!
|
|
|
Szia Ethet!
Isten hozott!!!
Biztosan jól fogod érezni magad közöttünk, de irjál is, ne csak olvass 
|
|
|
Szia Ethel.
Én is örülök neked Érezd jól magad közöttünk,én is új vagyok
Egy jó pár ével igaz, túl léptem az 50-et de azért fiatalos nagymama vagyok
Üdv
Em
|
Szevasz Ethel Orulunk neked erezd magad otthon velunk (vidam fiatal 51-es vagyok) Ibolya
|
|
|
Szia ethel
csatlakozz hozzánk ( bár én még csak tiszteletbeli 50-es vagyok )
_________________ poe
|
|
|
2004-11-20 23:56, ethel:
- Sziasztok magyarok akarhol is laktok!
________
Szia Eta ! Isten hozott ! 
|
|
|
Sziasztok magyarok akarhol is laktok!Ilyen sokan vagyunk 50-ek?Mi ugy gondoljuk hogy nem csak a 20 eveseke ...a vilag,remelem.Uj vagyok a forumba ,most probalok bekapcsolodni valamilyen temaba.
|
|
|
Ma láttam Etelka "kéznyomát". Jól van! Keressétek a Finnország topikban bocs. témában.
|
|
|
A csevegöben meg senki
_________________ poe
|
|
|
2004-11-19 19:27, poesje:
Tudtam jó, ha várok és Te mész a kapuba 
|
|
|
2004-11-19 19:27, poesje:
-
Ha van egy icci-picci hibam, ami nem 100% perfect bennem,hogy NAGY A POFAM ! Igy nem volt toltott paprika!!!!
|
|
|
Válasz SZENT OPTIMISTÁNAK
Varom a szanalmakat es banalmakat !!!
szán-alma, bán-alma, így jó lesz? Nekem most inkább a szán-szilva jön be. Nem feleltél, mi lett a töltött paprika sorsa? Táncsak nem szán-paprika??
_________________ poe
|
|
|
2004-11-19 18:33, bovi:
-
2004-11-19 16:27, poesje:
-
Ne csak írj kedves Optimistám, olvass is.
Ezt ajánlottam neki már én is, de ráse bagózott
-
Mi megy itt vegbe ???Osszeeskuves?Forradalom???Egy aranyos, artatlan,szende es ha szabad mondhatnam egy SZERENY az "Isten ajandeka" a noi nemnek, ferfi, ELLEN? Ezt meg kell gondolnom most ; Fegyverkezzek?Vagy vegyem igenybe a magyar maffiozo Porkolt Toni szolgalatat???En aki sajat szemembe is egy FANTASZTIKUS legenda vagyok amit szerenysegem nem engedi,hogy boven reszletezek.En ezt elturjem? Hat igaz amit a nagymamam mondott 'Senki sem lehet szent a hazajaba!' De ezekert a bantalmakert , bobe, bovi, poesje( nem aki a legkinzosabb hanem abc sorrendben a, nevek) Ha bant titeket a lelkiismeret ezekert, hivhatok engem SZENT OPTIMISTANAK!!!de nem tudom, hogy ez eleg !Varom a szanalmakat es banalmakat !!!
|
|
|
2004-11-19 13:48, zitazita:
-
Pletyizzünk,Zalatnay hétfő óta börtönkórházban van.
Pááááá!
-
Mi lett vele?Megvertek vagy lebetegedett.Szerintem a muveszek osszedobjak neki majd a penzt es hamarosan kijon a bortonbol.Hol van akkor most a fogadott lanya?kinel?
|
|
|
2004-11-19 16:27, poesje:
-
Ne csak írj kedves Optimistám, olvass is.
Ezt ajánlottam neki már én is, de ráse bagózott 
|
|
|
Dehogy, legközelebb barackosat veszek, mert a szilvapálinkát utálom
_________________ poe
|
|
|
2004-11-19 17:01, poesje:
- Ezek utan megfogadtad, hogy a jövöben csak kamillateat veszel, hogy senki palinkaval meg ne gyanusitson?
Felkavaró élményem volt az imént. Tegnap egy németországi Aldiban járva bevásároltam teákból. Olcsóbb mint itt, és szédületes a választék. Többek között szert tettem egy gyönyörü dobozra a felirat szerint zöld tea szilvával és ginsenggyökérrel, maga az élet-erö-egészség.
Ehhez képest...lefogadom, hogy kisüsti szilvapálinka-granulátumból készült. Olyan szag terjeng, hogy nem merek ajtót nyitni, nehogy nyakamra hozza a fináncot
Izre nem rossz, csak be kéne fogni az orrom
_________________ poe
|
|
|
Ne csak írj kedves Optimistám, olvass is. Etelkát most éppen Espa hiányolta, én csak tájékoztattam
Egyébként hogy sikerült a töltöttpaprika? Röpült valaki-valami ??? Várom a vallomást
_________________ poe
|
|
|
2004-11-19 16:12, poesje:
-
Ki a hutlen itt ???En, te szerinted mert megkostolnam mas kajajat is. De sose lattam, hogy te engemet IS hianyolnal!!!Nagy lelki serulest okkoztal,ugy megbantottal ennel csak bobe tud tultenni!!!De o legalabb neha hiteget a kelkaposztaval!!!
|
|
|
Öt én is de Lajcsival tegnap találkoztam
_________________ poe
|
|
|
Gyerekek Etelka hova tünt?
Régen láttam...
Zita, ha itt vagy még, kérdeztem fontosat a receptes topicban. Lécci!
Köszi
Pletyizzünk,Zalatnay hétfő óta börtönkórházban van.
Pááááá!
_________________ :zita
|
|
|
Gyerekek!
Nekem is jobb a kedvem! Mindent beborít a gyönyörû, fehér hó, és most még a nap is kibújt a felhôk mögül. Mosolygok rá, nehogy visszamenjen! Ja, és szép komótosan esik is a hó! Ilyenkor minden sokkal világosabb. A délutánok és az esték sem olyan mogorvák.
|
|
|
Végre elállt az esö, és -ha kicsit szégyenlösen is - de elöbújt a nap.
Mindjárt jobb a kedvem
Én biztosan nem énekelném soha hogy "add mááár uram az esöt!"
_________________ poe
|
|
|
2004-11-17 19:29, kaytee:
-
Kaytee a Zalatnainak az a "baratja" a ferje volt,aki LA-ban el evek ota mert szineszetet tanul.Bortonbe valo bevonulasa elott Zalatnay kiment LA-ba,hogy hivatalosan elvaljon.
Legalabb is ezek voltak a szeptemberi ujsagokban amikor eppen otthon voltam Magyarorszagon.
Minden ujsag ezzel volt teli meg a Sophia Lorennel,akinek a fia egy magyar lanyt vett el felesegul,es sok balhe volt az eskuvoi vacsoraval meg annak szinhelyevel.(Marmint Loren tul sokat kekeckedett)
|
|
|
Ők egy ingatlan adó-vevő banda voltak, összejátszottak valakivel, aki ramaty házakat hatalmas összegekre értékelt. A feltupirozott érték alapján nagy kölcsönökkel vették meg az ingatlant, zsebrevágták az extra pénzt, majd a hitelező banknak "nem tudtak" fizetni. Amikor a bank foglalt, akkor derült ki a turpisság. A nagy érték csak papiron létezett. Jó sokan voltak benne állitólag és nagyokat kaszáltak, amig lehetett.
|
|
|
2004-11-17 19:53, kaytee:
-
Hát a papiros magyarokról hallottál-e?
Arrol viszont meg nem.
|
|