|
2004-08-08 21:24, Gabor Edit:
Hahó Edit!
váltottunk egy-két emailt, de aztán nagyon eltüntél. Mi volt az oka?
2004-08-10 01:30, Agnes Hollander:
-
Sziasztok
Agnes vagyok Floridába élek szivessen csevegnék veletek
Csak rajta kedves Ágnes, figyelünk Rád
|
|
|
Sziasztok
Agnes vagyok Floridába élek szivessen csevegnék veletek
|
|
|
Kedves Edit!
Mint topikgazda köszöntelek szeretettel. Remélem jól fogod magad érezni közöttünk. Elolvastam a honlapodon irt Szarból vátrat...történeted, ezzel már remekül sikerült a bemutatkozásod.
Irásodban az egyszerü, mindennapos kifejezések részemre nagyon szimpatikus, az események úgyszintén.
További sok sikert kivánok és
_________________ üdv:bovi
|
|
|
Kedves Edit,
Ha csakugyan az "ifjusag" biztatasara lenne szukseged, akkor en is amondo vagyok, hogy RAJTA!!
Akinek olyan sztorija van a honlapjan, mint Neked, annak konnyen mennek a "belekotyogasok".
Udv. Anita
|
|
|
Kedves Edit !
Jo hogy megtalaltal bennunket .Kotyogj csak ide is oda is Hunor szereti ha mi "fiatalok" offolunk
Irjal sokat mindenhova es föleg a csiki kurjantot olvasgasd
|
|
|
2004-08-08 21:24, Gabor Edit:
szia Edit!
Jo ismet latni Teged. Bemutatkozas topik van a Mi vagyunk! temakor alatt, de meg egy Kanada alatt is. Ez utobbi celja, hogy a fokent csak Kanada alatt irok is megismerjek egymast. Es nyugodtan kotyogj bele mindenbe - nem viccelek!
Udv,
Hunor
|
|
|
Szerbusztok Mindenkinek!
Egy vadonatuj 50-es vagyok? (ha jol emlekszem)
Ha nem zavarlak benneteket, szivesen belekotyogok mindenbe! (amibe lehet, es amibe nem). Na jo csak viccelek!
Az uj jovevenyek szoktak bemutatkozni?
nehogy nagyon tolakodo legyek!?
Edit.
|
|
|
2004-08-01 13:07, etelka:
-
Szabad örülni Kosztolanyinak, akkor is , ha szerintem a "cifra s szedett vedett lom" utan a nagy kiramolas utan visszamaradnak olyan kincsek, amiket addig a sok felesleg miatt eszre sem vettünk. Ezert nem leszünk se fenseges se hideg, se kongo üres templom, hala Istennek!!!
-
Hogy én is hozzászoljak néha?Vagy csak halgassak mert akkor okossabb maradok?
Szerintem a multban és a jövőben is az értelmes emberek vitték többre.
Persze mindig vannak élelmes emberek is.
|
2004-08-01 13:45, bovi:
-
Gyakran örülök én is annak, hogy ma nem vagyok fiatal. Nekünk nehezebb volt az élet kezdése, de kevésnek is tudtunk örülni.
Ma valahogy nem látok a fiatalokban elégedettséget, a megszerzés örömét. Minden természetes!
Bovi,
ez részben igaz, más ponton nem. Nem biztos, hogy ma könnyebb kezdeni. Jelenleg nem tudnék megnevezni olyan szakmát, amelyben biztos állás kínálkozik a végzősnek. Sem kétkezit, sem szellemi foglalkozást. Sokkal nagyobb konkurenciaharcban kell ma megállnia a helyét és lényegesen nagyobb fantáziával, ötlettel remélhet csak munkához jutást a pályakezdő, mint a "mi" időnkben.
A szoc.reálban kevés volt általában a lehetőség, de ha nem loptad el az ominózus ezüstkanalat, ill. nem helyeztél bombát Kádár elvtárs széke alá, a munkalehetőség - amely egyben -kötelesség is volt - biztosítottnak minősült.
Hogy ki mikor elégedett, az persze relatív. Ez nevelés kérdése is, de részben korosztályi probléma. A teenager kor velejárója, hogy minden rossz. Ezt már megénekelték a 60-as évek magyar slágerei is.
|
|
|
-
Lehet, hogy ma, amikor az emberek átlagosan tovább élnek, ez a Kosztolányi-féle időpont is később következik be?
|
|
|
Gyakran örülök én is annak, hogy ma nem vagyok fiatal. Nekünk nehezebb volt az élet kezdése, de kevésnek is tudtunk örülni.
Ma valahogy nem látok a fiatalokban elégedettséget, a megszerzés örömét. Minden természetes!
Kislányok és Legénykék!
Ha mostanában nem tudok a topikokban megjelenni, annak nem hanyagság az oka. A gépem még nem tökéletes, kedden megint elviszik néhány napra és kitudja mikor lesz olyan, hogy örülni tudjak neki
|
|
|
Ma ezt a Kosztolányi verset olvastam:
Ötven felé
Ötven felé kivetjük önmagunkból
mindazt ami cifra s szedett-vedett lom
s olyan komor, fönséges lesz a lelkünk,
olyan hideg és kongó, mint a templom.
Tudjátok mit? Úgy megörültem annak, hogy én már a hatvanat is elhagytam
Etelka
Kisjanyok!Maskor is eltunok egy kis idore mert olyan szivelyesen fogadtok,hogy ezt meg kell ismetelni!
Egy nagy hello neked is etelka! 
|
|
|
Szia Liz!
Örülök, hogy "látlak"
Etelka
szia bovi!
Nem csak atutazoban vagyok itt megigerem.Bar szeptember 20-an (pont a szuletesnapodon)Mo-ra megyek egy rovid idore.Akkor termeszetesen nem vagyok.
Sok uj nevet fedeztem fel aminek nagyon orulok,hogy tovabbra is nepszeru a MON.
|
|
|
szia anri!
Tudod el is kalandoztam meg a gepem is rosszalkodott. Honapok ota fraszban vagyok mert kethetente szerelot kell kihivni ami nem kis penzt jelent gondolhatod.
Szia bobe!Tenyleg regen beszelgettunk mar.Mondd mi a problema?Miert mesz korhazba?
|
|
|
Liz draga hogy menyire hianyoltalak merre kalandoztal meselj
|
|
|
Szia Lizike!
Remélem nemcsak átutazóban vagy itt
|
|
|
87 evem ellenere nagyon jol vagyok , akarod tudni reszletesebben :hat nem is olyan jol
Majd jön a bövebb mese ha tul vagyok a muteten 
|
|
|
2004-07-29 00:19, liz:
-
Isten Hozott!!! Már elveszettnek hittelek.
|
|
|
Haliho! Hosszu ido utan ujra bedugtam orromat az otvenesek klubjaba!Remelem minden kortarsam (es bobe is) jo egeszsegnek orvend!
|
|
|
en is adok egyet :

|
|
|
2004-07-24 16:39, bobe:
-
Oppardon, itt a ser:
Nem föltétlenül negatív értelemben használtam a szót, hiszen akikkel találkozom, mind jóbarátaim. De számomra mindenképpen emigránsok, mert innen elmentek. 
|
|
|
Azt keresed ami nincs?...........
Hol a söröm Ubuge? 
|
|
|
Kellemes hetet kívánok Mindannyiotoknak!
Szeretettel: Meli
_________________ üdv: Meli
|
|
|
2004-07-23 12:40, ubuge:
-
2004-07-23 11:06, bobe:
-
Kedves Böbe!
Hunor már megválaszolta nagyjából a kérdésed. Arról van szó, hogy megjelentek a mindenfele elszármazott haverok, s a találkozások általában sörözésbe fulladnak. Utána karácsonyig csönd van.
-
Tehat akkor ez most pozitiv vagy negativ dolog?
Nekem maga aszo hogy emigrans nem igazan tetszik de ez van en immigrans vagyok
kiszöktem az orszagbol es bevandoroltam egy masikba
a Kivandorlok vagyis emigransok hivatalosan hagyjak el hazajukat hogy uj hazaban eljenek tovabb szabad akaratukbol es nem uldözes miatt kell leleceljenek
Ubuge mikor isszuk meg azt a sört akkor?
|
|
|
OMGI:)
Jó hogy itt vagy újra!)
|
|