|
2006-01-09 22:41, rigojanos:
-
Persze, mert mar elozo este megborotvalkoztam de vannak ferfiak akik szeretik a gyapjut 
|
|
|
Ebben a borotvalkozas is benne van? 
|
|
|
Fel ora!
|
|
|
2006-01-09 22:28, Valeria:
En bizony nem kritizalom, ha valaki erdeklodik, johet reggel 8-kor is
Mennyivel erkezes elott jelezze a jovetelet? Hogy legyen idod egy konnyu nappali sminket es egy kombinet felkapni.
|
|
|
2006-01-09 10:26, Várady:
A sex mint téma merült fel,hogy a hölgyek tudjanak megint kritizálni egy fógyókúra módszert.
En bizony nem kritizalom, ha valaki erdeklodik, johet reggel 8-kor is 
|
|
|
Maximálisan egyetértek.
2006-01-09 09:20, amadeus:
ugye nem pálinkával kezdted a napot?
Mert józanul ki a csuda gondol 50 felett reggel 8 órakor sex-re?
Szerintem aki palinkaval kezdi a napot, az nemhogy 50 alatt sem gondol ilyesmire reggel, de elutasitoan is viselkedik a temat illetoen.
|
|
|
Kedves amadeus!
Isten őrizz a pálinkától, az csak egy régi köszönési forma.Én pálinkát már kb 1o éve ittam utoljára,azóta tiltólistán van.
A sex mint téma merült fel,hogy a hölgyek tudjanak megint kritizálni egy fógyókúra módszert.Itt reggel van nálunk,máshol már délután ill.lassan este lesz.Megjegyzem a sex az nincs időhatárokhoz kötve,véleményem szerint!!!
Igaz,hogy nyugdijas vagyok sajnos,már 1o éve kényszerből!Szivesebben dolgoznék mert akkor emberek közt lennék egész nap,de már megszoktam sajnos.Jön a tavasz és akkor egész októberig a ház mögötti nagy kertemben dolgozgathatok.
Ismered azt a mondást,hogy "kinek a pap,kinek a papné".Hát ez van sajnos.
Egyébként neked jó restancia feldolgozást kivánok,egyben jó munkahetet!
|
|
|
Jó reggelt Várady,
ugye nem pálinkával kezdted a napot?
Mert józanul ki a csuda gondol 50 felett reggel 8 órakor sex-re?
Én például most éppen az irodában dolgozom fel a két hét szabadság alatt összegyült munkát
Ja, persze.....te nyugdíjas vagy! 
|
|
|
Erzsikkék,Bözsikék,Böskék,stb.legyetek üdvözölve,nekem a Liz is megfelel.Lányok ti vagytok a fény az éjszakában tengeren innen és túl is egyaránt!
Mivel uj hét kezdödött mindenki gondolhat az egészségére is igy 5o+ körül illendő is!
Én senkit nem akarok szekálni de még a székben is lehet tornázni ha akar az ember.Nem csak a fogyózással lehet súlyt csökkenteni igazam van hölgyeim!!!
A közelmultban olvastam valahol,hogy a sex is testsúly csökkentését eredményezi.Most a viccet félretéve tényleg van benne valami.Egy természetes izgalom a hormonokra is kihatással van és relative fáradságot is eredményez.Érdemes ezen elgondolkodni vagy mégsem?!
Én senkit sem akarok megbántani félreértés ne essék.Csak igy reggel az agymüködésünk még frissebb mint estefelé.
|
|
|
Liz, légy üdvözölve,mint Liz!
(Ezek szerint Erzsik vagyunk mind a ketten!)
|
|
|
2006-01-06 21:17, sycamore:
- Köszönöm, de én már maradok sycamore
|
2006-01-06 21:17, sycamore:

|
|
|
Köszönöm, de én már maradok sycamore.
Bovi ejtsd: szikamór. Ez egyféle juharfa, platánfa angolul.
Most már látom, hogy a rendszer miért engedett be még egy liz-t, mert én kisbetűvel irtam, Liz pedig nagybetűvel.
Tehát visszatérve, nevem: Bond. James Bond
Bovi barátnőmnek csak egyszerűen lizike. (Mert évekkel ezelőtt igy ismert meg egy másik fórumon.)
|
|
|
Akkor beszéljétek meg és kérjétek a Hunor segitségét.
|
|
|
2006-01-06 07:46, Várady:
-
Eliz európai Liz, a másik Liz aut-i?
|
Miért ne lehetne egyik Eliz amásik simán Liz?
Eliz európai Liz, a másik LIZ aut-i?
|
|
|
2006-01-05 12:05, sycamore:
-
Ahányszor látom a "Liz" szót mindig azt hiszem, hogy én vagyok! .
|
2006-01-05 12:05, sycamore:
Jelentkezz be "Lizike" névre, az jobban áll Neked, mint Sycmifene 
|
|
|
Latod Ferencz Zsuzsanna,Valeria es a tobbiek,akik jobban szerettek a "liz" nicket! Hat ezert kellett megvaltoztatnom.
Ahanyszor latom a "Liz" szot mindig azt hiszem,hogy en vagyok! .
|
|
|
2006-01-05 08:26, Várady:
-
(párnácskákat gyüjtögetjük)
|
|
|
Bocsánatot kérek,de ha a "párnácskákat" gyüjtőgetjük akkor bizony elhizás lesz a vége!?
A téli tespedés eredménye szokott az lenni!!!
|
|
|
Igy van Sycamore ( titokban Liz )
Dehogy tornaszom most epp szuksegem van a parnacskakra mert hideg van jo zimankos telidö a szep nyirfak elöttunk feher bundat vettek fel :
2006-01-04 11:48, sycamore:
-
Bobe! A foton maris mindenki maris filigran!
Nem kell ide torna!
Lizike szerintem csak azok vannak elöl
A dundik elbújtak!
|
|
|
Bobe! A foton maris mindenki maris filigran!
Nem kell ide torna!
|
|
|
Na ugye kedves böbe tudsz te is tornászni ha épenséggel kadved van!
Ez a mi bajunk,hogy kényelmesek vagyunk és igy eltespedünk.Pedig a vtalitásunkat csak úgy tudjuk megőrizni ha teszünk is érte.Ropogtassuk meg a csontjainkat úgy ahogy rágen is tettük.Nyújtózkodjunk egy nagyot de ismételgetve.Úgye milyen jól esik!
Ismétlés a tudás alapja!
Ne hozzunk már szégyent a korosztályunkra lányok fiúk!!!
|
|
|
Keress meg nezd hogy tudok :
2006-01-03 19:21, elckerlyck:
Igen. Holnap peldaul probald meg jobb labbal is.
|
|
|
Nekem elég volt ma kimászni az ágyból. Még tornázzak is?
|
|
|
2006-01-03 19:15, bobe:
Tornaszni? Ilyenkor ?
Hogyne. Par felulest es fekvotamaszt nyugodtan megcsinalhattok radiohallgatas kozben.
|
|