|
Megkaptam a februári fizetési elszámolásomat. Fizetésem 44%-át kaptam meg netto. Januárban ez még 59% volt.
Nem értem. Ha kevesebbet dolgozik az ember, több adót vonnak?
|
|
|
Fredy, Bovi,
ez ugy van, de mi rá se merünk gondolni a nyugdijra, mert állitolag már annyit sem fogunk kapni, hogy pisilni tudjunk belöle 
|
|
|
2007-02-27 06:54, Fredi:
Igazad van Fredi ez egy vicc, mert azt az emelést mindenkinek irásban adják majd tudtára, aminek a téritési dija 55 Cent
A lényeg, hogy akkor sem lesz ez az év már 0 Runde!!!
|
|
|
Leszakad a pofám!
Egy vezető német politikus azt mondta, hogy talán többéves 0 menet után emelni fogják a nyugdíjakat. És most jön a cinizmus tetőfoka: 0,1%-al Nos 0,1 százalék egy olyannak akineik havi 800€ a nyugdíja (a házbére pedig 550, ismerek ilyet!) az 80 cent. Tudjátok mit lehet csinálni 80 centtel? Nos egyetlen egyszer egy hónapban az állomási vc-ébn pisilni. Pontosan 80 cenbe kerül. Ha találkoztok Müntefering úrral adjátok át neki megvetéssel teli üdvözletem!
|
|
|
2007-02-23 17:27, hunor:
jelen vannak minden napilapban, és hasonlóan az ingatlan/ autós jellegű hirdetésekhez, állandóan hirdetnek.
Szerintem is erdemes elni ezzel a piaccal is. Nagy, nem inflacio es gazdasagi-helyzet fuggo, es fizetokepes
úgy látszik, hamarabb mondanak le a lakásról, autóról az emberek .
Hat ez a tevekenyseg szerencsere nincs autohoz es lakashoz kotve
|
|
|
2007-02-21 22:35, rigojanos:
-
Egyébként ez az apróhirdetésfelvevő pont miatt történik, minden kiadó azt magyarázta, hogy a személyzetet készítsem fel rájuk, addig mondták, míg rajöttem, jelentős tételről, közönségről van szó, érdemes figyelembe venni. Főként, hogy az ő hirdetéseik is jelen vannak minden napilapban, és hasonlóan az ingatlan/ autós jellegű hirdetésekhez, állandóan hirdetnek. Az utóbbi években viszont mind az ingatlan-, mind az autóspiac csökkent (Magyarországról van szó), ez a hirdetések terén is érezteti a hatását, viszont ebben a kategóriában nem tapasztaltak hasonlót (úgy látszik, hamarabb mondanak le a lakásról, autóról az emberek ).
Egyébként a fenti három kategória hirdetői érdekesek apróhirdetői szempontból (illetve még a szolgáltatások) mert ugyanaz az ügyfél akár több újságban is rendszeresen hirdet (minden nap), egyszerre fizet - szóval ezek, és nem a betévedő alkalmi hirdetők a jelentősebb ügyfelek.
Hunor
|
|
|
2007-02-23 15:59, ubuge:
-
Két légy egy csapásra: új reklámhely, és Ubuge is előjött.
Kérdés: lassult Nálad/ másnál a MON?
Hunor
|
|
|
2007-02-23 14:51, hunor:
-
Azt csak hiszed.
|
|
|
2007-02-23 11:45, ubuge:
-
Ezen én is meglepődtem. De átmeneti.
Hunor
|
|
|
Hehe. Sikerült 
|
|
|
2007-02-23 11:14, hunor:
-
Annak én is utána kell nézzek, hogy milyen módon blokkolhatom.
|
|
|
2007-02-23 11:04, ubuge:
-
És az fel sem tűnt, hogy eggyel meg csökkent? Mondjuk ennek okát én sem tudom per pillanat, rá is kell kérdeznem.
Hunor
|
|
|
2007-02-21 22:35, rigojanos:
-
De, telefonszámlistát is összeállítatok akkor. 
|
|
|
2007-02-23 11:04, ubuge:
-
Ez még csak tesztelgetés.
De erről már írtam egy hónapja.
Hunor
|
|
|
Segííícccssséééééééggg!!!! Valami baj van a szememmel!!! Úgy látom, hogy ide jobbra valami reklámhelyek nőttek!!
|
|
|
2007-02-21 22:21, hunor:
Ok nem telefonon elerhetoek?
|
|
|
Hamarosan összeállítom a budapesti callgirlok emailes címlistáját. 
|
|
|
2007-02-19 04:34, rigojanos:
-
2007-02-14 18:15, huba:
Egyszer olvastam valahol, hogy vannak/voltak olyan ninjak (vagy hasonlok), akik megtanultak "szarazan" elelvezni. Arra mar nem emlekszem, hogy ez mire is volt jo.
így megússzák szárazon... de idövel dugó lesz..
|
|
|
2007-02-20 23:23, hunor:
-
A pofám leszakad!
|
|
|
2007-02-18 22:02, hunor:
-
2007-02-10 19:20, hunor:
-
Frissítés - MON adatlap:
Személyes adatok
Regisztráció időpontja
2004. január 14.
Utolsó bejelentkezés
február 18., 20:45
Születési név
2002
Meghívót küldte
Teleki Zsuzsanna [mopi , Mrs... (76) Üzenek
iWiW ismerősök száma
4668
iWiW város, ország
Budapest, Magyarország
Nem
Férfi
Anyanyelv
magyar
Beszélt nyelvek
magyar
Állatok
nincs
Elérhetőség
Email cím
[nem látható]
Iskola/munkahely
Munkahely weboldala
http://www.magyaronline.net/forum
|
|
|
2007-02-18 21:55, Berczi:
-
Bocsánat, kicsit elfogult voltam, azért írtam Erdélyt. Akkor legyen inkább Románia. Szóval: nem tudom pontosan melyik időszak volt gazdaságilag a legrosszabb Romániában, de a 80-as években elég mélyponton volt a kínálat. Az embereknek volt pénze, de áru nem volt. Aztán jött a "forradalom", s néhány év múlva lett áru, csak a pénz lett a gyenge. Röpke 10-15 év alatt megélték az emberek ezt is meg azt is. Ezért írtam, hogy skizoid társadalom. Mert szerintem egyik állapot sem jó, és még a jóban nem voltak. Holott most már EU tagok. A kérdés így joggal merülhet föl bennünk: kinek is éri meg a cseresznye, behozatala, árulása, megvétele? Kik azok, akik még abból az átkos Causescu rendszerből is "vastagon" kerültek ki? Pedig akkor gazdaságilag jól kitakarították az országot. Az akkori NSZK adósság fejében még a semmire sem jó román traktorokat is elfogadta. A székelyudvarhelyi cérnagyár angliába szállított stb.
|
Kedves Rigó,ezt írod:"Egyszer olvastam valahol, hogy vannak/voltak olyan ninjak (vagy hasonlok), akik megtanultak "szarazan" elelvezni. Arra mar nem emlekszem, hogy ez mire is volt jo.
"
Amire te gondolsz, az a tantra lehet, és legfőképpen filozófia, nemcsak szex.
http://www.tantralap.hu/index.php?m=tantra&p=tantra/tantra
|
|
|
A staufeni állomáson ez vár a szomjas utasra:

|
|
|
2007-02-14 18:15, huba:
Egyszer olvastam valahol, hogy vannak/voltak olyan ninjak (vagy hasonlok), akik megtanultak "szarazan" elelvezni. Arra mar nem emlekszem, hogy ez mire is volt jo.
|
|
|
2007-02-10 19:20, hunor:
-
Frissítés - MON adatlap:
Személyes adatok
Regisztráció időpontja
2004. január 14.
Utolsó bejelentkezés
február 18., 20:45
Születési név
2002
Meghívót küldte
Teleki Zsuzsanna [mopi , Mrs... (76) Üzenek
iWiW ismerősök száma
3438
iWiW város, ország
Budapest, Magyarország
Nem
Férfi
Anyanyelv
magyar
Beszélt nyelvek
magyar
Állatok
nincs
Elérhetőség
Email cím
[nem látható]
Iskola/munkahely
Munkahely weboldala
http://www.magyaronline.net/forum
|
|
|
2007-02-18 21:55, Berczi:
-
A cseresznyesztori alapvetően bukaresti eredetű. A többit viszont elmagyaráznád?
Hunor
|
|
|
2007-02-14 18:55, hunor:
-
Azért azt tudni kell, hogy Erdélyben az ottani emberek átéltek egy s mást. És itt most csak a kereslet-kínálat aránytalánságaira gondolok. Ezek a szélsőséges eseteket egy szinte "skizoid" társadalmakban másképp nézik szerintem. Persze csak azok, akik átélték ezt is meg azt is, meg amikről nem tudunk, de beszélnek...
|
Hunor,
öreg vagyok èn màr, ès sokat làttam az èletemben... 
|
|
|
2007-02-14 22:26, Ofi:
-
Azt írja le, hogy mittől lesz tárgytalan a 2007-02-14 21:31 időpontban írt üzeneted.
Hunor
|
|
|
Hunor,
de olvastam, de kicsit rèszletesebben nem tudnàtok nekem elmagyaràzni, hogy is van az. 
|
|