|
2006-08-21 22:27, amadeus:
Ezt beszélgettük mi is a férjemmel, de másik oldalt most mondd meg, még romániából is érkeztek emberek a tűzijátékra! És hogy néz az ki, hogy az augusztus 20-i tűzijátékot 21-én rendezik? Kb. mintha azt mondanák, hogy a január 1-jét átteszik 2-ára.
Én is nagyon sajnálom a szerencsétleneket, a kidőlt fa tövében, amelyik agyonütötte többek között a 12 éves kislányt is, ott időzött aznap délután a nővérem.
De ez akkor is az én szememben egy óriási szerencsétlenség marad, és nem hiszem, hogy akárki felelős lenne. Elvégre senkit nem köteleztek, hogy nézze meg a tűzijátékot.
Az időjósokról meg tudni, hogy sokszor túloznak, ezt leginkább akkor éltem meg otthon, amikor 4-szer lefújták egyik évben a Balatonátúszást, mert jön a vihar. Ott ültünk a parton, szikrázó napsütés, a víz 24-25 fokos volt, de lefújták, és nem jött semmi. A vége az lett, hogy szeles-borús időben 21 fokos vízzel megrendezték a szponzorok nyomására..
És az is lehet, hogy az időjósok csak annyit mondtak, jön egy zuhé.
|
|
|
Kiváncsi vagyok, milyen bünbakot prezentálnak a felelösök, akik akármilyen okokból nem voltak képesek a budapesti tüzijátékot idöben lemondani!
|
|
|
2006-08-20 15:29, Fredi:
Az nagyon jó, de nem erre a célra.
Még van remény a garanciára
A remény hal meg utoljára, tudod 
|
|
|
Bovi
gelbe Seiten!*
*Azoknak akik nem tudnak németül: Németországban a kétévenként megjelenő zonális telefonkönyvek mellé adnak egy u.n. Gelbe Seiten (sárga oldalak) című könyvet is, ahol megtalálhatja az érdeklődő a legtöbb kézművest, az autószerelőt, a vyzszerelőt és a többi szélhámost.
|
|
|
Ma indultunk volna szabira, ha az autónk is akarta volna
Az elkertónika annyira komplikált már benne, hogy nincs az a masina, ami kitalálja mi a baja, hát még élölény
Már 2.x lett igy az olajcsre után:
"Bitte öl reducieren" nagy piros felirattal, közben semmi más a Displayn Tavaly igy utaztunk 5-600km-t ami nagyon fárasztó volt, igy most inkább el sem indultunk.
Pecches ember ne menjen a jégre!!!
|
|
|
..agytorna és kézfejtorna is.
Hunor, köszi a magyaràzatot, gondolhattam volna bezzeg arra. 
|
|
|
2006-08-17 09:44, hunor:
"bar remelem, egyedi problemak maradnak, nem kell minden reggel ilyet torolgetnem. "
Már miért ne, mikor ez olyan jó reggeli agytorna.
|
|
|
2006-08-17 09:38, SOM:
-
Igen.
Meg mar volt szo hasonlo esetrol, pont ebben a topikban. De addig is, a "tagot" toroltem, a hirdetesben a google altal azonosithato szavakat kipontoztam.
Egyebkent az idezojeles tag szo nem hiba, nem valodi, elo szemelyrol van szo, hanem ezek robotok, programok, melyek regisztralnak kulonbozo forumokon, oldalakon, es beteszik az uzenetet - igy tehat kerdezni, valaszolni sem erdemes. Gondolom, mar mindenki talalkozott olyan megoldassal, hogy egyes oldalakon regisztralasnal egy jpg kepben szereplo szamsort kell beirni a regisztralas veglegesitese elott - ez megoldas, ami vedekezes hasonlo problemakra, mert azt a programok nem tudjak elolvasni, igy jutnak tul rajta. Ez a megoldas egyebkent mar mukodik az utazasforum.net MON mellekletnel, es kerek majd arajanlatot a MON esetere is, bar remelem, egyedi problemak maradnak, nem kell minden reggel ilyet torolgetnem.
Hunor
|
|
|
IGEN, pont idevaló téma...... 
|
|
|
Kedves Vanessa tudsz magyarúl?
|
|
|
HUBA UZENETE:
ezt felejtsétek el.. Hunor törölni fogja.
|
|
|
SOM UZENETE:
2006-08-17 06:05, dokilady:
-
These medikaments make addiction.
2006-08-17 01:15, VanessaLee213:
..and they SHOULD NOT be administered without physician’s advise!
..és NEM SZABAD beadni/bevenni orvosi utasitàs/tanàcs nélkül!! -legalàbbis itt Kanadàban nem!
Na ne vicceljen a "kedves" hirdetö!!!!
- a web oldalon levö "Campany Name" nem jelenithetö meg;
- az URL egy bisz-basz Shop, ahol porfogókat kapni;
- a San Jose Office-nak se telefon, se fax szàma nincs!
- stb...

|
|
|
DOKILADY UZENETE:
These medikaments make addiction.
2006-08-17 01:15, VanessaLee213:
|
|
|
VANESSA.... tra...ol neven nyitott topikot, az uzenete:
VanessaLee213 módosítás | válasz erre | profil | 2006-08-17 01:15
Do you want them 4 cheap?
[B]alp...olam[/B]
[B]phe...mine[/B]
[B]x...x[/B]
[B]va...m[/B]
[B]tr...ol[/B]
|
|
|
Ma egész nap kínlódtam egy cuccal, amitől a jövőm függhet, de semmiféle imára nem akart működni. Pedig keletnek fordítottam az íróasztalomat.
Most meguntam, s elhatároztam, hogy a következő napirendi pont sör lesz. Előtte keresek egy kényelmes sáncot, ahova később pihenni térhetek, s nem zavarja senki kreatív álmom.
|
|
|
2006-08-12 16:49, SOM:
Jó fogás a tik-tak-nak meg egyéb ilyen cukorkáknak és rágóknak, egész addig amíg azokat is be nem tiltják majd
|
|
|
Többé màr fogmosàs sem lesz egy, mondjuk 10-12 oràs repülés alatt, kiszàllàs elött. De ha ezt ugyebàr tudja a ràd vàrakozók hada, akkor màr minden okay. Fenét, semmi sem kezd màr OK lenni!! Grrrr! 
|
|
|
2006-08-11 18:12, rigojanos:
|
|
|
2006-08-11 17:55, rigojanos:
-
A lapostetu elleni folyadekodat is elvettek?
-
Azt nem. Vastagon rajta van a flakkonon, hogy "Hussar fat". A kis security nöcske kinyomott a kezére vagy öt centit, megszagolta, és azt mondta: OK, viheti. Ne kérdezd, meglestem-e, mit csinált az öt centimmel!
|
|
|
2006-08-11 18:00, Erazs:
Egyebkent ez anyatejre, ilyesmire vonatkozik.
|
|
|
2006-08-11 18:00, Erazs:
En inkabb nem iszok bele a szemfesteklemosoba.
|
|
|
Állítólag, ha beleiszol a folyadékba ami nálad van, akkor felviheted kézipoggyászként a gépre. Ez igaz?
|
|
|
2006-08-11 15:55, elckerlyck:
Lassan kezdem unni ezt a haccárét.
A lapostetu elleni folyadekodat is elvettek?
|
|
|
rigojanos:
-
Elcky, ne tegyel hajzselet az autostaskadba, ha repulsz!
-
Lassan kezdem unni ezt a haccárét. Elöször elkezdtek cirkuszolni a hajlakk miatt, most meg már zselét se szabad. Be kell varrassak magamnak egy olyat, mint amit a doppingos súlyemelök használnak az olimpián.
|
|
|
2006-08-11 14:40, rigojanos:
az az! Ezen kivül a butykost és a fütyköst se engedik fel a gépre.
|
|
|
Elcky, ne tegyel hajzselet az autostaskadba, ha repulsz!
|
|
|
2006-08-03 21:01, Tihi:
-
Rendben.
Hunor
|
|
|
2006-08-03 10:43, Tihi:
-
Kedves Hunor,
beismerem tévedtem, egyszerüen nem sikerül a beállítás, felejtsd el amit eddig írtam.
üdv. Tihi 
|
|
|
2006-08-01 21:18, hunor:
-
"Ha kinyitom a fórumot csak a Suzuki bannert látom"
Megtaláltam, miért. A böngészöm úgy van beállítva, hogy akadályozza a legtöbb harmadik fél pop-up vagy reklám felugró ablaikait. Az alsó banner bejön, a felsök nem.
|
|
|
2006-08-02 16:36, ubuge:
Nem ugrik be valaki helyettem?
Dolgozni vagy szabadsagolni?
|
|