|
2006-05-10 18:33, rigojanos:
-
Aha, majd küldök képet!
Azt nem tudom pontosan mikor, majd jelentkeznem kell nála, ha kinyaraltam magam. Meg ha nem hagy el a bátorságom addig. 
|
|
|
2006-05-10 18:15, fodorerika:
-
"összemüti a szememet az összel"
Que? Mi az az összel?
|
|
|
2006-05-10 18:15, fodorerika:
Amúgy pont tegnap ajánlgatta a szemdokim hogy összemüti a szememet az összel, és mondtam neki, hogy oké.
Marmint kozepen lesz 1 szem?
|
|
|
2006-05-10 18:10, rigojanos:
-
Neeem, csak néha azt se tudom merre nézek. De mondjuk én helyreteszem az embereket az elsö találkozásnál, mert megmondom melyik szememet nézzék. Amúgy pont tegnap ajánlgatta a szemdokim hogy összemüti a szememet az összel, és mondtam neki, hogy oké. Addig szerintem nem founk találkozni. 
|
|
|
2006-05-10 15:17, fodorerika:
Te kancsal vagy?
|
|
|
Nem értem, hol a gond? A legtöbb bagós abbahagyja. Minden este, lefekvéskor. Mert ha nem, akkor sok ház leégne. 
|
|
|
2006-05-10 16:10, hunor:
Igy igaz en sem szamolom mar.
1994 januar 1-töl még nem gyujtottam ra
|
|
|
2006-05-10 16:25, melindalaczay:
-
Korabban is fitt voltam.
|
|
|
2006-05-10 16:10, hunor:
Egyszer valahol olvastam, hogy leszokás után ilyenekre kell gondolnod, hogy: hú de fitt vagyok, jé de jó íze van mindennek, juhejj nincs cigatetta szaga a ruhámnak stb. mert ezek erot adnak a tartós leszokáshoz.
|
|
|
2006-05-09 22:03, bobe:
-
Neeeeeeem, azert annal tekintelyesebb ideje. Bar nem szamolom a napokat, nem is gondolok erre - szerintem a leszokas egyik halala a tervezgetes, elmelkedes, felkeszules, stb.
Hunor
|
|
|
2006-05-09 22:05, amadeus:
-
Leszokas elotti este en is tobbet szivtam - harom ora alatt egy dobozzal.
Hunor
|
|
|
2006-05-10 15:58, melindalaczay:
-
Hm, mondasz valamit, de majd kiderul, egyebkent nem tervezem ezt orokre/ meghatarozott idoszakra, nem is gondolkodtam meg ezen. Motivacio is csak annyi, hogy nem tetszett a fuggo mivolt.
Hunor
|
|
|
... egy életre.
|
|
|
2006-05-09 21:13, hunor:
-
A dohányzásról szerintem nem lehet leszokni kedves Hunor, csak szüneteltetni lehet: 1 évre, két évre 10 évre....
|
|
|
2006-05-10 09:21, SOM:
-
Kedves Ferencz Zsuzsa,
mint földrajzilag illetékest, Téged kérdezlek: Bukarestben ez a biciklisták kötelezö egyenruhája?
|
|
|
2006-05-10 12:45, rigojanos:
-
Beköltözott alám... ...ez olyan, mint kancsal emberrel beszélgetni.
-
Erröl egy vicc jut az eszembe: " Béla, vegye le a szemüvegét..."
|
|
|
2006-05-10 12:45, rigojanos:
-
Ez olyan, mint kancsal emberrel beszelgetni.
-
Akkor még jó, hogy nem találkoztál velem... 
|
|
|
Bekoltozott alam ket ilyen kutya. Szoktam veluk beszelni a keritesnel reggel, foleg az elsovel, mert az jofejnek tunik. Olyan, mintha nekiszaladt volna egy feketere festett falnak. De a masik nem tetszik, mert a szemei nem elore neznek, es felreforditott fejjel tud csak ram nezni Ez olyan, mint kancsal emberrel beszelgetni.

|
|
|
2006-05-09 21:04, hunor:
Hát akkor további kitartást, de látom, ezzel nincs gond. 
|
|
|
2006-05-07 16:21, bobe:
Még szerencse, hogy ritkán járok Botswanába; lépten-nyomon elkapna a kacagás, ha ezt a pénznemet kellene kihúznom a táskából. 
|
|
|
Jééé, a Főszerkesztő úr amióta leszokott a dohányról egészen megváltozott szemszögből néz föl a lányokra..

|
|
|
Nem akarok ünneprontó lenni, Hunor, de már én is többször "leszoktam"
Utoljára majdnem 3 évig bírtam, most pedig többet szívok mint elötte.
|
|
|
Ès mostmar egy felnapja nem dohanyzol?
-
:-? Nem ertem.
Mét nem?
Azért, mert igy ahány hozzászólás lesz itt, mindannyiszor eszedbe jut a dohány..
Különben pedig, gratula! De nehogy ám visszaszokjál!!
|
|
|
-
Lényegtelen, nem érdemes gondolkodni rajta. Amúgy kib@szottul megdrágították a dohányárut mifelénk 'rvaannyuk
|
|
|
2006-05-09 21:12, ubuge:
-
Nem ertem.
Mét nem? 
|
|
|
-
Ez most határozottan nem helyénvaló hezzászólás vót.
|
|
|
Leszakad a pofam - azt hiszem, a vilag egyik legkonnyebb dolga leszokni a dohanyzasrol. Egyszeruen eldontottem, hogy leszokom, megtettem, masnap delelott hianyzott, azota pedig alig-alig, naponta parszor eszembejut, szem-, fultanuk szerint az elso napokban meg latszott nemi nyugtalansag rajtam, de ennyi. Abbahagyas elott a napi adag mar 2-2,5 doboz is volt (sok eve szivarat szivtam, es amikor csak cigerattara csereltem, rogton ilyen nagy adag jott).
Amire vigyaztam - hogy egyaltalan ne gondoljak ra, nem is szamolom, hogy hany napja/ hete/ stb. nem dohanyzom, nem is kotottem semmihez, egyaltalan, nem gondolkodom arra, hogy ez jo, vagy nem jo, semmi. Leszokas elotti este felkeszultem, 4 ora alatt elszivtam egy dobozzal, alaposan kielveztem, majd lefekves elott elnyomtam az utolsot. Igaz, reggel nezegettem a hamutartot, hatha maradt meg egy felig elszivott szal, stb., de nem, es aznap delben mar el is mult az igazi-igaz hianyerzet. 
|
|
|
Hm. Mindenképp érdekes.
Közben azon gondolkoztam, vajon ki hozza majd össze Attilát Napóleonnal egy kis csete-patéra. 
|
|
|
Én is be akartam tenni, de előbb megkérdeztem Hunort, de úgy látszik, hogy Andu megelőztél Szerintem se kacsa, én már szavaztam.
|
|