|
Semmit 
|
|
|
A virágposta hirdetése alulra került.
Mit nyertem?
_________________ poe
|
|
|
Valami ma/ most valtozott a MONon... ki talalja ki, hogy mi?
Hunor
|
|
|
Kedves Ubuge,
a jamesbondos hímzésedet kivasalhattad volna szkennelés előtt.
|
|
|
Most jut eszembe, milyen rég nem hímeztenm semmit, pedig a tanárnöm mennyire iparkodott a fejembe verni.
Öt éve kötöm azt a mellénykét, amelyik majd nyugdíjas koromban melegíti a veséimet. Minden nap egy sor. Nemsokára kész vagyok.
P. S. A leányom egy Struwelpetert sokkal hamarabb kikötött - habár éccaka én kötöttem a felét - de a morális gyözelem mégis az enyém. Mert megkérdeztem: melegíti ez a vesédet? Nem. Tehát nekem kristálytiszta a dolog. 
|
|
|
Hat mit mondjak ezen jot röhögtem. Mind a kettö meggondolando "projekt". Ez egy szep uj szo.
Sajnos en maradibb vagyok. Majd megmutatom nektek mit is varrtam
kb meg husz sor van hatra,es az egesz 20x28 centi. Szoval nagyitoval varrtam. Nem vicc
|
|
|
2006-04-22 21:12, Mary:
-

|
|
|
2006-04-22 17:22, bobe:
Találgathatok a hímzésröl?
Hol hit, ott szeretet,
hol szeretet, ott béke,
hol szeretet, ott vész nincsen"
Vagy valami ilyesmi. 
|
|
|
Nekem sem szakad le a pofam . A gepemet aprilis 7-en delben 14 orakor vittek el a javitoba valahova Uppsala-ba ami kb 300 km-re van es megmondtak hogy minimum 10 munkanap a javitas. Nagyon le görnyedtem hiszen en a gep nelkul nagyon unatkozom. Szerencsére volt varrni valo( Poe nem hollandul ) es el kezdtem szamolgatni az ujjaimon, a naptarban es elegge letörtem mikor lattam hogy 25-26-an lenne esedekes hogy hazaterjen analfabeta szamitogepem( se nem irt se nem olvasott DVD-t). Kellemes meglepetes ért a tegnap aprilis 21-en, 17 orakor csörgött a telefon ; a postas bacsi volt kerdezte itthon vagyunk-e mert feloran belul csomagot hozna. Volt is öröm mikor meglattam a dobozt. Hataridö elött kesz lett es itthon volt. A haszon belöle egy kis himzes amit majd beszkennelek es megmutatok nektek. Mondjuk a kezem banja mert faj elegge (nem szeret varrni)de majd megszokja.
2006-04-21 09:31, hunor:
-
leszekadna, ha látnád miket föznek nálunk itt a menzán.
még az alma levest is szívesebben megenném!

|
|
|
Ubu,
reg nem szakadt le a pofa semmitol.
Hunor
|
|
|
2006-04-16 11:09, hunor:
Na jo, neha tarsulhat egy kis Unikum vagy Jager az almalehez
|
|
|
2006-04-15 11:31, Fredi:
-
Kedves Fredi,
jo emberunk tanacsait mindig megszivleljuk: ezentul nem lesz almale Unicum (vagy Jäger) nelkul, es forditva.
Remelem, hogy ezzel RJ ugyszinten egyetert.
Hunor
|
|
|
Tisztelt Hölgyeim és Uraim,
ebben a topikban ez volt az utolsó ésszerű momdat: " Van meg abbol az Unikumbol az iroasztalan?" ami utána jön, almalé, almaleves az mind alma János, hiszen almából még a pálinka is rossz, nem hogy a leves. Kérem a jövőben kíméljenekm az ilyen öklendezésre késztető szavaktól!
Maradok kíváló tisztelettel
Frédi (a jó emberünk)
|
|
|
2006-04-14 18:28, rigojanos:
-
Volt, van, lesz. 
|
|
|
2006-04-14 18:25, hunor:
Dehogynem, ha van almaja, csinalunk hazilag keszitett almalevet
|
|
|
2006-04-14 18:24, rigojanos:
-
Nem kellek en is hozza? 
|
|
|
2006-04-14 18:23, hunor:
Az almalevet viszem en
|
|
|
2006-04-14 18:21, rigojanos:
-
Szerintem meg almale is akad.
Hunor
|
|
|
2006-04-14 18:17, hunor:
Van meg abbol az Unikumbol az iroasztalan?
|
|
|
2006-04-14 15:54, rigojanos:
-
En is erzek koccinthatnekot.
Hunor
|
|
|
2006-04-13 09:38, Zuloaga:
Vegyel belole, es Valikaval harmasban koccintunk szeptemberben.
|
|
|
2006-04-13 23:11, Mary:
Már megkezdödött a gombászó szezon?
Veget sem ert
|
|
|
2006-04-13 23:11, Mary:
èletem, az ékezet!!
|
|
|
2006-04-11 12:44, rigojanos:
Már megkezdödött a gombászó szezon? 
|
|
|
http://www.delmagyar.hu/cikk.php?id=70&cid=122162
(én meg várok itt a tubusos pezsgőre ...)
|
|
|
2006-04-11 08:53, ubuge:
Jobb lenne, ha gombaszasrol beszelnenek?
|
|
|
Mi ez a trágárkodás kérem? 
|
|
|
2006-04-10 20:58, Andu:
Olyan vagyok mint a tök!! Nappal esek jobbról-balra, de éjszaka kivirágzok!!! Tele vagyok energiával mennék, látnék, indulnék!
Nahát! Nem is tudtam, hogy én is tök vagyok. :
|
|
|
2006-04-10 19:30, Valeria:
most jut eszembe, nekem is sok közöm van a tökhöz!! (sajnos nem a tökös legényekhez, de mondjuk ez a téma ide, finom irodakisasszonyok közé, nem való )
Olyan vagyok mint a tök!! Nappal esek jobbról-balra, de éjszaka kivirágzok!!! Tele vagyok energiával mennék, látnék, indulnék!
|
|