|
2006-03-16 21:34, rigojanos:
-
A nagykutya tulajdonosok vajon nem talalnak Rotweiler meretu kockas hazikabatot, mert a gyartok nem figyelnek a piac igenyeire, vagy tenyleg nincs kereslet?
-
|
|
|
2006-03-16 21:34, rigojanos:
Én láttam már kutyát esököpenyben (elég nagy volt, mármint a kutya), de ehhez nem kell divattervezönek lenni, megteszi egy szemetes zacskó is. Láttam kutyán kötött kabátkát is, tehát ha nincs piac, akkor magán kell segítsen az ember.
Azért jócskán ráz a hideg, amikor ilyeneket látok...
|
|
|
Egyre tobb ruhat viselo kutyat latok, de mindig csak kistestu kutyak vannak feloltoztetve. Es kutya-ruhat is csak kicsiben lehet kapni (mar amennyire tajekozott vagyok ezen teren). A nagykutya tulajdonosok vajon nem talalnak Rotweiler meretu kockas hazikabatot, mert a gyartok nem figyelnek a piac igenyeire, vagy tenyleg nincs kereslet?
Ez most nagyon foglalkoztat eppen. En azt hiszem, hogy adnek valamit a kutyamra (ha lenne), nem azert mert kell neki, hanem en szeretem szokatlan helyzetben latni a kisallatokat. Sapkat biztosan adnek ra, a szezonnak megfelelot. Telen bojtosat, nyaron meg szalmakalap-felet. Cipot nem, mert szeretem hallani a labuk hangjat a foldon (bar ha arulnanak kopogos cipot )
|
|
|
2006-03-16 11:57, hunor:
Kedves Hunor, ne ítélj elhamarkodottan. Lehet, hogy az illető sziámi hármasiker vagy skizofrén
_________________ poe
|
|
|
3 felhasznalo/ 1 IP.
Hm.
Neha nekem is szakadozofelben van a pofam.
|
|
|
nem-e?
2006-03-11 16:44, Valeria:
Valéria, szerintem se Te, se én, mi nem hordunk alsónadrágot! Ugyanis azt csak a fiúk viselnek Mi bugyikát hordunk!
|
|
|
2006-03-06 20:03, rigojanos:
-
Te nem hordasz alsonadragot?
Nem, nem hordok alsonadragot.
Akar a skotok a kilt alatt? Alul semmi?
|
|
|
javasolnám a "Lajos" c. topic megnyitását
Aztán ott úgy el lehetne lenni szépen.....
|
|
|
2006-03-07 03:57, Ferencz Zsuzsanna:
-
Kedves Zsuzsa,
hajnali ötkor általában még alszom, úgyanúgy a bennem lakozó kisangyal. Ő nem is fog egyelőre előbújni, mert ... úgy döntött, hogy ..., és .... Ezért én nem ... a büdös...-be(ba), hanem ...
|
|
|
Tobben jeleztek maganuton, hogy az alabbi linkek betetelevel a MON politikamentessegere pontosan en nem voltam figyelemmel. Igaz, ezert kipontoztam a linkeket, viszont ha valakit erdekel, elkuldom maganban.
Magyarazat: a tegnapi vitatemahoz kivantam csupan hatteret adni - masik oldalrol.
Hunor
|
|
|
Milyen fura dolog, hogy március idusát a magyar rendőrség is évtizedekig készültségben töltötte. Hát nem nevetséges, hogy az ő mumusuk is ugyanaz volt, mint román kollégáiké? úgy látszik, az elnyomás nem válogat a nyelvekben.
Boldogult iskolás koromban ezen a napon igyekeztek mindig szem előtt tartani bennünket. A megemlékezés maximum egy ünnepi faliújság lehetett. Ehhez képest május elsején, ha esett, ha fújt, kötelező volt felvonulni
_________________ poe
|
|
|
Kedves Ubuge, ma már ma van. Kibújt belőled a kisangyal?
|
|
|
..szomorú igy ünnepelni
|
|
|
Ezuttal csak a romanul ertoknek ajanlok egy linket (bocsanat, aki nem erti) - a Romania Mare hetilapja itt erheto el:
http://www.....ro/
A lap foszerkesztoje Corneliu Vadim Tudor, en evek ota olvasgatom a neten, erdekes dolog olvasni a szelsoseges, magyarellenes kirohanasokat, melyek egyebkent azert nem elterjedtek Romaniaban sem.
Van egy erdekes rovat, Unguri, hetrol hetre, az szol a magyarokrol.
Hatter - magyarul:
Interju Corneliu Vadim Tudorral
http://www.....org/hunorpress/h0011301.htm
http://www.....org/hunorpress/h001130.htm
(a viszonylag visszafogottabb hangnem magyarazat az interju keszitesenek idopontjaban keresendo - akkor jutott tovabb az elnokvalasztasok elso fordulojaban, igy fontos volt a nyugalom)
Interju Gheorghe Funar ex-polgarmesterrel
http://www.....org/hunorpress/h001110.htm
Hunor
|
|
|
Bovi kedves,
bocsáss meg, nem rossz szándékkel tettem be. Hisz karikatura az csak, amin csakis nevetni szabad. Ne vedd komolyan, kérlek. Mi is lenne, ha a mai komoly világ-bajokat nem figuráznánk ki egy-egy kicsit? Nyomoruságán is nevet a magyar, tudod. Sajnálom, ha félreértelmezted.
üdv. som
|
|
|
2006-03-06 20:03, rigojanos:
-
Kaptok még egy ma esti képet, de csak azért, mert nem akarom elővenni a lombfűrészt, s nekidőlni a megmentőmnek.
Holnap reggel még kibújhat belőlem a kisangyal.

|
|
|
2006-03-06 20:59, SOM:
Most néztem tv-ben a Drezda cimü filmet, miután ide menekültem hogy egy kicsit másra tereljem a gondolataim.
Hát, ledöbbentem, hogy folytatódik az otthagyott film, mivel itt is szirénáznak 
|
|
|
ez az a rovat ahol csakugy el lehet térni a témától??
Akkor megnézhetitek ezt is:
"Jihad Jerry and the Evildoers — Army Girls Gone Wild"
http://www.jihadjerry.com/video/
..csak szélessávon indul be
(Zsófia nem Sophie-nak ajánlhattam volna anno )
|
|
|
A bugyi jobb tema mint a hohullas mert a ho mar a t...ig er 
|
|
|
2006-03-06 16:28, bobe:
Rigojanos!
Te nem hordasz alsonadragot?
Nem, nem hordok alsonadragot.
|
|
|
Ubu, milyen ferfi az, aki szerint a bugyitlansag tematol valo elteres, es helyette inkabb a zimankorol akar kepeket mutogatni.
|
|
|
Ne térjetek el a témától.
Kaptok egy képet, csak hogy ne bőgjetek:

|
|
|
Milyen a csömell?
2006-03-06 18:32, elckerlyck:
Legrosszabb esetben festet magára valamit
Marmint ilyen csőmellet?
|
|
|
Legrosszabb esetben festet magára valamit:

|
|
|
2006-03-06 15:24, rigojanos:
-
Rigojanos!
Te nem hordasz alsonadragot? Leszakad a pofam.
|
Krhhhm khm térdig?
Nalunk is odaig . A ruhak fagynak sajnos
ez minusz elöjellel
2006-03-06 14:52, elckerlyck:
A lényeg az alsónemü (hiánya).
Akkor nekem tobb kinai ruham is van.
|
|
|
Szép idö van nálatok Böbe. Itt t..ig ér a hó, nem szárad meg semmi 
|