|
2006-01-06 17:30, Ferencz Zsuzsanna:
-
Ha pedig nő az illető, akkor a férfiak mennek mély dekoltázzsal. mennyire mély??
-
_________________ poe
|
|
|
Ha pedig nő az illető, akkor a férfiak mennek mély dekoltázzsal.
|
|
|
Jöhetek?
|
|
|
2006-01-06 16:07, poe:
Es ha ferfi az ugyintezo, akkor mely dekoltazzsal megyunk.
|
|
|
2006-01-06 16:07, poe:
-
Én a Monos barátaimmal gondoltam fenyegetözni ha ennyien odamegyünk, szerintem csak nyerhetünk
Máris elindultam!!!
-
|
|
|
Én a Monos barátaimmal gondoltam fenyegetözni ha ennyien odamegyünk, szerintem csak nyerhetünk
_________________ poe
|
|
|
Poe, nagyon sajnalom. Toltsd ki rajtuk a merged nyugodtan, es ugyveddel is fenyegetozz, na meg persze emlitsd meg a kornyekbeli TV allomasok oknyomozo riportereinek neveit
|
|
|
Poe! Szívbôl szurkolok Neked, -mármint, hogy megkapd, ami Neked jár! Rémes! Hát ilyen mindenhol elôfordul?

|
|
|
Dehogynem, de az, hogy ismered a végzeted, még nem jelenti azt, hogy el is kerülheted 
|
|
|
Ugy mellesleg Poe... ha esetleg már vevő vagy egy kis humorra...
A kártyáid, a gömböd nem jeleztek semmi gyanusat???
2006-01-06 09:53, poe:
Poe, most szoritok, hogy a pénzetek tényleg megkapjátok, mert nem tünik szolidnak ez az utazásiiroda.
Nem valami olcsó egy hétvégre
_________________ üdv:bovi
|
|
|
Poe ez nem semmi! Szegénykém
Hogy viseli életed párja?
Köszönet az együttérzésért.
A beszámolóból a nagy igyekezetben kimaradt, hogy a londoni visszaigazolás melléklete egy párizsi metrótérkép volt Két legyet egy csapásra.
|
Ezek szerint így jár az ember ha rájön a szükség?
Javaslom hogy még a karácsonyfát is pereld vissza tőlük!
A nevüket pedig megváltoztathatnák: Van Pofánk utazási irodára.
|
|
|
Kedves Poe,
Fogadd együttérzésemet "a világ legrövidebb társasutazását" (azért a humorod megmaradt! ) illetően. Pechesek voltatok! 
|
|
|
Útibeszámoló a világ legrövidebb társasutazásáról
Ma délelőtt nagyon-nagyon dühös voltam.
Mérgem forrásvidéke 2 héttel karácsony előtt gyökerezik, amikor is kitaláltam, mit tudnék a páromnak ajándékozni, aminek örülne, és nem technika, mert ahhoz nem értek, és nem ruhanemű, mert más az izlésünk, és nem romlandó és nem törékeny és nem...
Száz szónak is egy a vége, befizettem online - hallgassunk a kor szavára - egy hosszú londoni hétvégét, buszkirándulást, ami azért is jó, mert fele az enyém. Január 16-19 között mentünk volna, hotel, reggeli, túravezetés, óriáskerék, Tower, katedrális, minden, mi szem-szájnak ingere.
1. pofon
A visszaigazolás csak az ünnepek után érkezett meg, így a netről kinyomtatott reklámot tudtam csak a fa alá tenni.
2. pofon
Január 2-án felhívtak, hogy ugyan levonták a 433 eurót a folyószámlámról, de az utazásból nem lesz semmi, nem jöttek össze elegen. Azonban, ha most csütörtökön tudnánk menni, féláron mehetnénk. Osztottunk-szoroztunk, megegyeztünk. Ma jött el az indulás napja. A tegnapi postával érkezett a visszaigazolás, hát igyekezni kellett.
3. pofon
A papíron az állt, hogy Eindhovenben vesznek föl bennünket a vasútállomáson. Mellette még egy szó állt: Beukenlaan (laan széles utat, fasort jelent) Korán keltünk, elbaktattunk a vonathoz, azzal átmentünk a szomszéd városba, átszálltunk egy másik vonatra, azzal mentünk Eindhovenig. + 43 euro!
Ott megkérdeztünk egy vasutast melyik oldal a Beukenlaan. Az nem itt van, az egy másik állomás! Jött a felelet. Az Holland Vasút weblapján nem volt szó ilyenről, eddig azt sem tudtam, hogy ott két állomás van. Hamar taxiba ültünk, elvitettük magunkat a helyszínre. + 12 euro! A taxi elrobogott, mi ott álltunk még épp időben egy kietlen helyen a reggeli szürkületben -2 fokban. Aztán csak vártunk, vártunk. Később fölhívtuk a megadott számot, a vonal másik végen a hölgy el nem tudta képzelni, mit keresünk ott. Természetesen a főpályaudvaron vártak ránk negyed órát, majd elmentek. De sebaj, vonatozzunk el Bredába, ott fogadjunk taxit....Természetesen nem voltunk hajlandók. Kimérten közöltem a hölggyel, hogy hazamegyünk, és mielőbb szeretném a pénzemet viszontlátni, a vonat-és taxiköltséggel egyetemben. Egy udvarias bocsánatkérés után erre határozott igéretet kaptam, ha levélben nyújtom be a panaszt és mellékelem az igazságaimat.
Ennyi a kirándulásunk története.
Az utazási iroda neve Van Nood= Szükség esetén. Ami azt illeti, erre nem volt szükségünk.
_________________ poe
|
|
|
2005-12-29 17:02, elevenkamionos:
-
valaki beszélgessen velem most, légyszives
-
Már mostanra elmúlt a jelentkezésed óta néhány óra, de próbálkoztál a Chat-en? ès veled van a vezetéknélküli I-net kapcsolat? Vagy bánkódtál valahol egy net-kávézóban.
Adj kicsit elevenebb életjelt magadról!
|
|
|
azért ennél valamivel "eleven"-ebbet vártam
_________________ poe
|
|
|
kamionos, várunk többet 
|
|
|
Mondjad mi a gond? egyedül vagy valahol?
_________________ poe
|
|
|
valaki beszélgessen velem most, légyszives
|
|
|
2005-12-22 14:02, perec:
Vagy az is lehet, tudta mi van a csomagban (estélyi ruha? tanga?), és úgy gondolta, rád jobban illene, mint a címzettre.
Tavaly nekem is hozott a postas egy csomagot, amin sem a nev, sem a cim nem stimmelt. De ami meg furcsabb volt, hogy magyar vezeteknevunek szantak. Nem feltetelezem, hogy a postas akart osszehozni ket magyart, de a google-en megtalaltam a nevet, meghozza egy PR sajtokozlemenyen.
|
|
|
Bovi , azt nem tudom, hogy tudja-e,hogy én
mennyire szeretek sétàlni !!! de mindig
olyankor hoz csomagot, amikor nem vagyok itthon !!!
|
|
|
2005-12-22 13:03, Mary:
-
Gondolta, majd továbbítom. .
Vagy az is lehet, tudta mi van a csomagban (estélyi ruha? tanga?), és úgy gondolta, rád jobban illene, mint a címzettre.
Ma reggel egyébként a csomag depóba kirándultam, három pakkot kellett elhozni. Öt perccel zárás előtt értem oda, leparkoltam a kiszállító autók közé, majd rossz ajtón mentem be. Ennek ellenére senki nem kiabált rám és nem hessegetett el, elmagyarázták, melyik az én ajtóm, és kis sorbanállás után megtalálták nekem mind a három csomagot. Nahát!
|
|
|
2005-12-22 07:54, hajnalkaszl:
Mondja, hogy igen-igen, s bedobja a cédulát, hogy a csomag vár rám
a póstán, mert nem voltam otthon !
Talán tudja, hogy szeretsz sétálni
Nálunk a szomszédoknak jobbrol- balrol, csakis hozzánk adják be a csomagokat.
Mi mindig itthon vagyunk, mikor azok dolgoznak, de nem viszem át, én is csak cetlit ragasztok az ajtójukra, hogy csomagjuk van
|
|
|
2005-12-22 00:29, perec:
Nekem fordított élményem is van a postásokkal: minden áron rám akart tukmálni egy csomagot, amin sem a név, sem az utca, sem a házszám nem talált. Gondolta, majd továbbítom. 
|
|
|
A francia póstások sem jobbak! Ilyenkor sok a csomag és rohannak.
Már 3-4 éve ugyanaz a csomagpóstás, többször mondtam Neki,
hogyha nem vagyok itthon, teheti a szomszédba a csomagot.
Mondja, hogy igen-igen, s bedobja a cédulát, hogy a csomag vár rám
a póstán, mert nem voltam otthon !
A héten itt is és a szomszéd városban is a póstások piros "Télapó" sapkát hordanak !
|
|
|
2005-12-22 00:29, perec:
Akkor még szerencséd volt. A felénk járkáló csomagszállító a múltkor a "próbáltam kiszállítani" c. cédula behajítása után rohant úgy el, hogy képtelen voltam utolérni, pedig csak azt akartam neki mondani, hogy itthon vagyok, szállíthat.
Igen, nagyon elkanaszodnak a csomagszallitok az unnepek tajan.
|
|
|
2005-12-21 22:46, Mary:
Most megneztem. Rajtam van
|
|
|
2005-12-21 22:32, rigojanos:
-
...alairtam, de szinte kitepte a kezembol, ugy elrohant
Akkor még szerencséd volt. A felénk járkáló csomagszállító a múltkor a "próbáltam kiszállítani" c. cédula behajítása után rohant úgy el, hogy képtelen voltam utolérni, pedig csak azt akartam neki mondani, hogy itthon vagyok, szállíthat.
|
|