|
Finom a husuk
Az alkohol meg jo a vadhusnak olyan mintha pacolnad.
Viccen kivul ezek az allatok 300-500 kilo körul vannak, es egy szarvastehen volt a borjujaval azok meg amugy is veszelyesek . Ha ilyent latsz keruld el messzire. Itt csunyabaleseteket is okoznak. 
|
|
|
2005-11-11 15:07, bobe:
Mondjuk ha a te hazad elött lenne nehany parszaz kilos javorszarvas nem hiszem hogy nevetnel . Eletveszelyesek.
Ezert probaltad alkohollal szeliditeni oket?
|
|
|
2005-11-11 15:04, Andu:
-
2005-11-11 15:00, bobe:
.. és azok is berúgtak! Vidáman, széles mosollyal az arcukon, elkísérték egy darabon a szarvasokat.
-
Mondjuk ha a te hazad elött lenne nehany parszaz kilos javorszarvas nem hiszem hogy nevetnel . Eletveszelyesek. 
|
|
|
2005-11-11 15:02, bobe:
Tisztaban vagyok vele
|
|
|
2005-11-11 15:00, bobe:
.. és azok is berúgtak! Vidáman, széles mosollyal az arcukon, elkísérték egy darabon a szarvasokat.
|
|
|
Kulönben en csak a nyulak miatt rantok fegyvert, vagy telefonalok a rendörsegnek
|
|
|
2005-11-11 14:44, Mary:
-
2005-11-09 11:44, bobe:
Böbe, igaz, hogy az elmúlt hétvégén részeg szarvasok randalíroztak egy svéd öregotthon elött? Mivel igen sok erjedésnek indult almát ettek? Vagy csak sajtókacsa?
-
Igaz bizony .A rendörök nem birtak veluk . megettek egy csomo erjedt gyumölcsöt es jol berugtak. A vegen vadaszokat kellett hivni 
|
|
|
2005-11-11 14:53, rigojanos:
Ha nincs sztori, akkor csinálunk alapon...?
|
|
|
2005-11-11 14:51, Mary:
Ugyan mi oka lehetne ra?
|
|
|
2005-11-11 14:48, rigojanos:
Az is lehet, hogy ö töltögetett a szarvasoknak... 
|
|
|
2005-11-11 14:44, Mary:
Böbe, igaz, hogy az elmúlt hétvégén részeg szarvasok randalíroztak egy svéd öregotthon elött? Mivel igen sok erjedésnek indult almát ettek? Vagy csak sajtókacsa?
Arrol a hirrol beszelsz, amit egy 87 eves ottlako mondott a csendorsegre telefonalva?
|
|
|
2005-11-09 11:44, bobe:
|
|
|
2005-11-10 14:02, ubuge:
-
Ubu voltal fogorvosnal? vagy ez a szökeskor törtent?
|
|
|
Nem link, hanem a megjelent anyagok összefoglalása. Az megint más. Egyenes kapcsolatteremtés a BL-kal nem lehetséges.
Azonkívül - ha belenéztek, a legjobb magyar gimnázium, az Áprily nincs is feltüntetve, mintha nem is létezne, sem linknek, sem felsorolásban. Tehát ha érdekel valami, bemegyek a román nyelvü brassói oldalba, s ott nézek utána... nem hülyeség ez a hülyeség szerintetek?
Ami pedig Gyergyót illeti - van egy oldaluk, egyszer tiszta véletlenül eljutottam rá, de a neve egészen más, semmiképpen nem jönne rá az ember...
|
|
|
2005-11-10 13:57, rigojanos:
-
A gyergyo.ro esetében viszont csakis nyerészkedésről van szó. Mondtam már: esti iskola
|
|
|
2005-11-10 13:54, ubuge:
Mondjuk itt nem egeszen errol van szo. A brasso.ro es a "brasoi lapok" nem tunik nekem konkurencianak. Szandekosan van osszevonva a ketto, mindenki jobban jar. Es a brasso.ro bal oldalan van link a Brassoi Lapokhoz.
|
|
|
2005-11-10 13:52, Híúz:
-
Legalábbis megpróbál. Nem kerül nagyon sokba lefoglalni a címet, s ha valaki mégis igényt tartana rá, akkor jó áron meg lehet próbálni elsózni. Rengeteg hasonló létezik.
|
|
|
Lehet, hogy hülye vagyok, de nem értem, mire jó a másokéra rámászni.
Próbáljátok például a http://www.brassoi.lapok.ro oldalt, valójában az újságé kellene legyen, s mindig ugyanaz a brasso.ro kerül a képernyöre. Vagy beírom, hogy gyergyo.ro, erre bejön csík.ro.
Gazdag lesz belöle valaki?
|
|
|
A legszebbnek találom goyo admin bevezető/üdvözlő mondatát:
"Ezt a fórumot azért hoztuk létre, mert nem találtunk más mind tartalmában mind technikai fejlettségében az igényeinkhez igazodó utazási fórumot/portált az internet magyar nyelvű tengerén."
Ez a pasi nem goyo, de golyhó
_________________ poe
|
|
|
2005-11-10 13:18, Híúz:
Inkabb aze, hogy tud.
|
|
|
2005-11-10 13:16, hunor:
-
A pofám leszakad, hogy nem lehetett levédeni az utazasforum különböző klónjait. Nem kerül az olyan sokba.
Miért nem indítasz te is egy dumcsi.net oldalt?
|
|
|
2005-11-10 13:18, Híúz:
-
Ezt mibol gondolod?
Mibol feltetelezheto, hogy a nyugati magyar forumok szerkesztoi nem ismerik egymast, oldalaikat?
Hunor
|
|
|
Ez az eredménye, ha egyik a másikról nem tud.
|
|
|
Feleve inditotta a MON az utazasi mellekletet utazasforum.net cimen.
A napokban a dumcsi.com, valamint a canadahun.com kulfoldi magyar oldalak az utazasforum.com oldalt, mely szinte teljesen megegyezik a MON mellekletevel.
Leszakad a pofam.
Hunor
|
|
|
S mennyit adnak ki világviszonylatban a fogorvosokra?
|
|
|
Ujabb érdekesseg, Svedorszag vilagelsö a cukorkaevesben.
Évente 120269 tonna edesseget fogyaszt a sved nep. Atlagban 40 korona (4 euro) kiloja, ki lehet szamitani mennyi penz ez, körulbelul 5 milliard korona, még kimondani is sok.
|
|
|
2005-11-07 20:50, ubuge:
-
Lombfűrésszel tudnám kezelésbe venni az ilyen s*ggfejeket, akik azt hiszik, hogy egy fórum teleírásával pénzt tudnak keresni.
-
Es meg idegesito a figyelmetlensege is - fel sem fogja, hogy eppenseggel egy tobbsegeben nem magyarorszagi magyarok altal latogatott forumon probal ottani tevekenyseget eladni.
Hunor
|
|
|
Kihagytam valamit? Ráharapott a troll a csalira? 
|
|
|
2005-11-07 20:50, ubuge:
-
Megtortent.
Hunor
|
|
|
2005-11-07 21:09, ubuge:
Csak azt nem értem, hogy ez a marketinges elmebeteg, miért itt nyomul?
Megint kimenös a héten? Vagy focit néznek az ápolók, nem veszik észre mit csinál Napoleon? Akarom mondani happyke?
A Herr Föszerkesztö fog neki örülni!
|
|