|
Másra is felhasználható. Nem kell saját kezűleg odaégetni a pizzát, csak beütöd hogy kozma és a párod megérezve a szagot, hívja a pizzafutárt
_________________ poe
|
|
|
2004-12-31 01:40, houstontx:
-
peldaul a szappanos kollegadnak jovore nem kell a boltba mennie karacsony elott
Igy van, csak beuti, hogy "Rigojanos szaga" es a kijovo eredmenytol fuggoen eldontheti, hogy kell-e nekem szappan.
|
|
|
2004-12-31 01:35, rigojanos:
ezt leginkabb kozmetikai cegek alkalmazzak hogy a dezodort a neten is tudd vasarolni
peldaul a szappanos kollegadnak jovore nem kell a boltba mennie karacsony elott 
|
|
|
2004-12-31 01:30, houstontx:
-
Na de a legtobb szag hazilag kivitelezheto. Minek koltenek kutyure?
|
|
|
2004-12-31 00:42, rigojanos:
hat a kutyun....azt hozzakotod a gephez...az internet oldalon kivalasztod milyen szagot akarsz es benyomkodod a kodjat....a kutyu meg kikeveri es olyan Puff Air Freshener szeruen kiereszti a szagot...
|
|
|
2004-12-30 23:59, houstontx:
-
bizony lehet, egy japan ceg arulja is azt az eszkozt amivel aromakat lehet rendelni a neten keresztul
De hol jon ki a szag?
|
|
|
2004-12-30 22:56, poesje:
-
Ez egy jó ötlet, lehetne szagos képet? A technika mai állása talán már ezt is lehetövé teszi.
bizony lehet, egy japan ceg arulja is azt az eszkozt amivel aromakat lehet rendelni a neten keresztul
|
|
|
2004-12-30 23:03, Perec:
-
Akkor már hangeffektusokat is kérünk, ha lehetséges. Például reprodukált örömkiáltás az ajándék felfedezése kapcsán, üzembe állítás, víz zubogása, szappanbuborékok halk pukkanása stb.
-
Szappanert lehajolas?
|
|
|
a buborek mitöl keletkezik?
|
|
|
Akkor már hangeffektusokat is kérünk, ha lehetséges. Például reprodukált örömkiáltás az ajándék felfedezése kapcsán, üzembe állítás, víz zubogása, szappanbuborékok halk pukkanása stb.
|
|
|
Ez egy jó ötlet, lehetne szagos képet? A technika mai állása talán már ezt is lehetövé teszi.
_________________ poe
|
|
|
Lehet, hogy lefenykepezem, az lesz a legegyszerubb. Ugy erdemben tudunk hozzaszolni a temahoz.
|
|
|
Csak nem azt akarod ezzel mondani, hogy egy közönséges, hétköznapi, családi jellegű fürdőszobai szappant kaptál?
|
|
|
Nem avattam meg fel, ugy alakult, hogy volt meg eleg szappanom itthon raktaron.
|
|
|
Leejtette a jakuzziban , azóta keresi
de nem baj, majd jövöre kap másikat
_________________ poe
|
|
|
2004-12-29 16:03, rigojanos:
-
Felavattad már az ajándék szappant? A kolléga biztos várja a beszámolót az ajándékáról.
|
|
|
RJ,
>>>>> Idokozben kiderult, hogy az illeto az osszes no kollegajanak szappant adott. Tolem jovore fogkremet kap. <<<<<
Ez akkor lenne igazan hatasos ha az osszes tobbi kollegano is fogremet ada.
Vagy esetleg popikenocsot.
|
|
|
Idokozben kiderult, hogy az illeto az osszes no kollegajanak szappant adott. Tolem jovore fogkremet kap.
|
|
|
2004-12-22 18:06, rigojanos:
na most mar kezdek aggodni miattad
|
|
|
2004-12-22 18:04, houstontx:
-
Tehat a rigo kollegajanak zuhanyzasi problemai vannak...
Bar az lenne a gond nala.
|
|
|
2004-12-22 17:58, kaytee:
"olyan ajándékokat szerették adni, amiket, vagy amiknek a segitségével előállitott tárgyakat ők maguknak szerették volna b"szerezni, de nem merték.
Tehat a rigo kollegajanak zuhanyzasi problemai vannak...
|
|
|
2004-12-22 17:49, rigojanos:
- Es egy ferfinek hogy juthat eszebe, hogy "hmmm, ennek nagyon fog orulni egy no kollegam"..?
Hogyhogy hogy? Férfi, nem? Az én házastársaim (a másodiknál tartok) évekig meg voltak győződve arról, hogy a legszebb ajándék nekem valami olyan cucc, ami - szerintük - megkönnyiti, felgyorsitja vagy megtöbbszörözi a házimunkámat. A legjobban az olyan ajándékokat szerették adni, amiket, vagy amiknek a segitségével előállitott tárgyakat ők maguknak szerették volna beszerezni, de nem merték.
|
|
|
2004-12-22 17:46, kaytee:

|
|
|
2004-12-22 17:46, kaytee:
-
Neki lett volna az amit tolem kap cserebe
De komolyan, mikor lett a szappan karacsonyi ajandek kollegak kozott? Es egy ferfinek hogy juthat eszebe, hogy "hmmm, ennek nagyon fog orulni egy no kollegam"..?
|
|
|
2004-12-22 16:31, rigojanos:
nagyobb ciki lett volna, ha dezodort kapsz
|
|
|
2004-12-22 16:31, rigojanos:
legalabb jo illata van?
|
|
|
Ide valo leginkabb, hogy egy ferfi kollegamtol kaptam egy szappant karacsonyra.
|
|
|
Gvirág, nézzél be Kultúra rovatba, van neked meglepi! 
|
|
|
2004-12-10 06:23, espa
"gvirag, hogy Te miket tudsz!!!
Az semmi, de mennyi mindent nem tudok! Engem inkább az izgat.
(ide egy olyan vigyori pofa tartozna, de nem tudom még idevarázsolni).
|
|
|
2004-12-10 02:06, Ferencz Zsuzsanna:
Zsuzsa, csaknem Szász elvtárssal akadt össze a bajuszotok? 
|
|