|
2004-05-24 16:23, ubuge:
-
Nem mered.
|
|
|
Ahan!

|
|
|
2004-05-24 16:19, Zuloaga:
-
Most mutassam meg a szakállas pofámat???
|
|
|
Ez a két Lotti vagy a két Ubuge? 
|
|
|
Az elet olyan rovid,-mit szamit az a kis eso.......na nyomas.....
2004-05-24 16:11, ubuge:
|
|
|
Érdekes a hét kezdete, ugyanis reggel óta ünneplem az unokaöcsém világrajöttét, s nem egészen két óra múlva Bergendy-koncertre vagyok hivatalos, s az ég nem igér semmi jót. Ugyanis szabadég alá van tervezve a koncert. Most menjek, vagy ne menjek?
|
|
|
2004-05-17 17:11, espa:
-
Jobb, ha a rigojanos miatt valik el, mintha a Rigo Janos miatt tenne
|
|
|
2004-05-17 15:28, rigojanos:
Rigójános Kedves!
Mondtam már, hogy válassz lécci másik nevet?
Ha elhizom és a zuram elválik tőlem, a te lelkeden szárad. Meglátom a neved, és indulok rigójancsit venni
|
|
|
2004-05-17 14:17, ubuge:
-
Könyörgöm, mondja meg nekem valaki, hogy mit takar a dinner lady kifejezés.
A dinner lady a konyhasno/szakacsno az iskola uzemi konyhajaban. Angliaban hasznaljak a kifejezest inkabb.
|
|
|
2004-05-17 14:55, ubuge:
-

|
|
|
2004-05-17 14:52, szigy:
-
Azt hiszem, megmaradok a háziasszony (casnică) mellett, mert a román nyelvben eléggé jól kifejezi a lényeget 
|
|
|
2004-05-17 14:45, ubuge:
- Nagyon szívesen.
Szerintem szétrúghatod azokat a ségeket. De van egy ötletem, angolosabb is, a szakácsnő talán még jobb.
|
|
|
2004-05-17 14:43, ubuge:
-
Teháthogy: s*gget (csillag helyébe e bötű jár) akartam írni, de valami valahol kiszűri azt a szót 
|
|
|
2004-05-17 14:40, szigy:
-
Köszönöm szépen.
Amúgy az eredeti hozzászólásban set akartam írni, de valamilyen oknál fogva - többszöri próbálkozásom ellenére sem jött át.
|
|
|
2004-05-17 14:34, ubuge:
-
Akkor szerintem OK.
|
|
|
2004-05-17 14:31, szigy:
-
Igen, két n-nel van, s arról beszélnek a szövegben, hogy Angliában mindenki fotball-szakértő, beleértve a dinner ladies-eket is.
|
|
|
2004-05-17 14:27, ubuge:
-
Ha a szövegben van értelme, talán igen. Szövegkörnyezet nélkül nagyon valószínűnek tűnik, hogy vacsoravendégeket fogadó hölgy.
De ha diner, akkor zűrösebb. Biztosan nn van benne?
|
|
|
2004-05-17 14:24, szigy:
-
Akkor fordíthatom úgy, hogy háziasszony?
|
|
|
2004-05-17 14:17, ubuge:
-
A feleségem vacsorát főz.
|
|
|
Izé.
Ismét utolért álmaim netovábbja, s reklámszöveget kell fordítanom. Könyörgöm, mondja meg nekem valaki, hogy mit takar a dinner lady kifejezés, mielőtt elmegyek, s szétrúgom valamelyik nagyokos reklámszakember hátsófelét! 
|
|
|
2004-05-14 16:29, kaytee:
-
|
|
|
A tegnap délutáni hirekben bemondták, hogy a St. Petersburg-i rohamrendőrök felkészülten várják az esti-éjjeli zavargásokat. Előző éjjel is voltak. Valami kis gyújtogatást is láttam a szemem sarkából a TVben.
Férjemnek ezt közvetitettem. Mivel ő amerikai, angolul.
Mivel világpolgárnak tartja magát, és különben is geográfus, azt válaszolta: "Remélem, a Téli Palotának semmi baja nem esik. Ezek az oroszok, nem tudom, most mi történt..."
Mondom, hé papa, a zavargások itt voltak, lesznek az egy óra autóútra lévő floridai St. Petersburg néger gettójában
Ja, az más, mondta, akkor nem aggódom.
|
|
|
Ubi,
városod végre tiszta Amerika!
|
|
|
El kell mondanom, hogy büszke vagyok városomra.
Hiszen annyi minden történt már itt. Volt itt székelyfőváros, fejedelmi/királyi kiváltságjogok, vásárváros, szerzetesek, apácák, reformáció, fejedelemválasztás, várépítés, az utolsó európai boszorkányégetések, bodorpéterkútja, forradalmárok kivégzése, Bolyaiak, polgáriasodás, flekkenfalva, közművesítés, hatalomátvétel, hatalomvisszavétel, ismét hatalomátvétel, kényszerlakhelyre költöztetés, iparosítás, beköltöztetés, lövöldözés 89-ben (6 halott), össznépi rugdosódás 90-ben (már nem tudom, hány halott), átmeneti időszak 14 éve, az ország legnagyobb állatkertje, és még sorolhatnám.
Tegnap újabb lépést tett szeretett városom a civilizált világ fele. Megtörtént az első fegyveres rablás, álarcosok szép összeg valutát vittek el egy beváltóból.
El kell mondanom, hogy büszke vagyok városomra.
|
|
|
Most kerestem meg lányom digital camera-ját és kinyomtattam neki a 3 képet amit elsö sminkelési munkájában készitett mult héten. Nagyon jo képeket készitett a két statiszta lányrol, az egyiket kinyomtattam 8x10-re igy meg van az elsö portfolio képe!
Régebben irtam erröl, hogy férjem $ 30.-ért vette ezt az Olympust egy thrift storeban és nagyon sok memory is jött vele (3 x 64MB) plussz a memory reader amit megtartottam magamnak s vettem helyette 2 másikat lányomnak, egyet a desktophoz egyet a laptophoz. Amit megtartottam az mindkettöt olvassa, az ö memoryját is az az enyémet is. Mivel ugyis én nyomatatom lent ki, nekem ez praktikusabb igy.
Azt gondolom nem tehetem fel engedély nélkül ide, de a harmadikat amit a filmezö helyen csinált és nincs rajta személy, ide biggyesztem:
|
|
|
2004-05-12 17:12, nyanyabandi:
-
Megfelelo helyen, megfelelo hangulatban..............
-
Na igen, yoga kozben en sem a csipkes kombinet hallgatom
|
|
|
Tudjatok melyik a kedvencem? A " hideg szel fuj edesanyam hozza ki a kendom"........az az igazi ciganyzene hangulat nekem. Nem vagyok ellensege, en csak azt a fickot utalom..........de bolondja sem. Megfelelo helyen, megfelelo hangulatban..............
En nagyon szeretem a ciganyzenet egyebkent, es ez a hegedus gyonyoruen jatszott, kar, hogy a Depeche Mode bezavart.
Nekem a lajosmizsei Tanyacsarda is csak ugy az igazi, ha baratokkal megyek, es vacsora kozben huzzak a fulembe a fiuk
|
|
|
2004-05-12 15:38, rigojanos:
-
Én régebben sem voltam oda értük. Most is csak azért mentem ki, hogy megnézzem, hogyan kampányolnak az emberkék.
|
|