|
füle mögött egy-egy túrórudival, magas homlokán a hajnövesztövel
_________________ poe
|
|
|
-Ez az! - kiáltott föl Jóska - az évszázad biznisze! Hajnövesztő túrórudi! Feri lesz a reklámmodell! Pillangósra festett kockalada motorháztetőjén meztelen elnyúlva...
|
|
|
mar regota izgatta a fantaziajat .
|
|
|
S felcsillant a szeme, mert felismerte az új hajnövesztöszere jövendöbeli reklámföhösét és eszébe villant a "Haj rá Kolompár Feri, hajrá kockalada!" szlogan is, ami
|
|
|
hanem a haja is.
|
|
|
ilyen pincurka...
|
|
|
majd mosolyogva megállapította, hogy nem csak a mobiltelefonja,
|
|
|
szemérmetlen legyen, ez nem volt így, amikor utoljára találkoztunk. Jóska elszörnyedve bámulta a konkurencia aktfotóját,
|
|
|
csak a hasáért jár hozzám. De hogy ennyire
_________________ poe
|
|
|
Pont bele a kolléganő kelkáposztájába.
- Na - szólalt meg Sacika, a kolléganő, mihelyt lenyelte az előző kanál kelkáposztát - hát ez is...
|
|
|
"Jaj, Feri meg vonalban van!" - sikoltotta Margitka kipirult arccal es amint a a telefonkagylo utan nyult, fellokte az eppen ebedelo kolleganoje asztalan hagyott mubor retikuljet, amibol kihullott Feri ruhatlan fotoja.
|
|
|
- Margit!! Ha azonnal nem igazítod meg azt a blúzt...!! - mennydörgött a hangszóróból
|
|
|
-Ne haragudjon mar ream ! En csak a kedveben szerettem volna jarni !
|
|
|
"Joska! Mar megint jon a tragar rajzaival! Hanyszor mondtam mar maganak, hogy nem vagyok konnyuveru!" - ripakodott Margitka a vigyorgo ferfire, mikozben elol lejjebb huzta parducmintas bluzat.
|
|
|
túrórudit az ajtajára. Ugye szereti
_________________ poe
|
|
|
dugta be a fejét az ajtón a pemzlis férfi.
- Nézzen csak ide, most festettem magácskának egy...
|
|
|
-Tan , Joskat akart mondani , Margitka ????
|
|
|
Lajos? -próbálkozott Margitka egy oktávval mélyebben
_________________ poe
|
|
|
-Milyen Feri? - a kérdező vészjósló tónusa a hangszóró recsegését szinte az elviselhetetlenségig fokozta.
|
|
|
"Feri te vagy az cicabubus?" Szolt bele csak kulonleges alkalmakra tartogatott bugo hangjan Margitka, mikozben a felszaladt harisnyajan probalta menteni a menthetot tuzpiros koromlakkjaval.
|
|
|
"Margitka! Margitka! Taxi egyes a taxi ötnek! Brékó!"
Reccsent fel a CB-rádió hangszórója.
|
|
|
nem volt eladnivalója, mivel az éjszaka a feslett nőknek ajándékozta mindhárom répát és mindkét káposztát.
|
|
|
Jóska volt, a vásározó, akinek ezidöszerint....
|
|
|
Ezúttal rajta volt a sor, hogy nagyon meglepődjön. Hiszen a sunyi kinézetű pemzlis férfiú
|
|
|
Margitkába is belebújt a kiváncsiság ördöge, és kinézett
_________________ poe
|
|
|
Végül Feri visszanyerte beszélőképességét.
- Hinnye azt a...! Jóska! Bloki! Ide!
Erre...
|
|
|
pemzlivel, hiszen pillangókat akart festeni a Ladára.Kolompár viszont allergiás volt a lepkékre.
|
|
|
Ami idöközben lila lett a szedertöl és egy sunyi képü úriember osonta körül, zsebrevágott...
|
|
|
szederfa árnyékába állított ződ Ladájára
_________________ poe
|
|
|
mindjárt kedvet kapott a saját szakálla lenyisszantására. Hanem Feri eközben elsápadt és kiguvadt szemekkel bámult a
|
|