|
2007-02-13 16:19, Riki:
nemtom még hogy mit vegyek fel,
Ezert van ez a topik, hogy rengeteg jotanaccsal (dos and don'ts) lasson el.
|
|
|
vagy az uradat a lábáról, hogy az összes volt osztýltársadnak van már legalább 2 gyereke, ideje lenne nektek is egy saját
|
|
|
Hali,
csupa lány osztály voltunk...szóval dívik arrafelé a csinosan felöltözés. Biztos mindenki megnézi a másikat, hogy miben van...hiszen 5 évig ez a "kép" lesz előtte.
nemtom még hogy mit vegyek fel, talán szoknya, csizma, plusz egy felső...az előnyösebb fajtából )))
hogy mit veszek le? hát ott semmit max a kabátomat. 
|
|
|

|
|
|
Utána az erotikus novellákban meg azt, hogy mit veszel le
|
|
|
Riki, azzal kapcsolatban se felejts el szolasra emelkedni ebben a topikban, hogy mit tervezel felvenni
|
|
|
2007-02-12 10:41, Riki:
Mi 3.300-at szedtünk, és mindenki húzta a száját és kb. 3-an köszönték meg, hogy megszerveztem (-tük), és volt aki még zaklatásnak vette, hogy információt szerettem volna töle kérni. 2-szer visszaírt, után nagyívben lesz..t.
Ilyen zsugori pénzéhes osztályt, mint a mienk volt, még egyébként én se pipáltam.
Párom az osztálytalin 6 évvel ezelött 5 ezret fizetett. Ök is vettek ajándékot az ofönek -> virágot.
èn ezt már meg se mertem kockáztatni. Egyébként meg nálunk a vén diót azért fujjogták le, hogy milyen alpári hely, ettöl igényesebbet válasszunk. Na igen, legyen igényes, csak fizetni ne kelljen. Mindenesetre 5 év múlva a következö szervezéséhez nem fogok kérni segítséget, mert nem fogom megszervezni.
Azért Riki írjál ide, hogy sikerül a tied, itt biztos megtaláljuk 
|
|
|
senkinek nem volt ellene felvetése. Nem is gondoltam erre, hogy ez gond lehetne. És szerencsére nem is.
4200-at szedek be fejenként. Ebben benne lesz a vacsi, a két ofő ajándéka, egy album, és az italok (aperitif + üdítő).
nagyjából számoltam ki, nem akartam centizni.
inkább mindenki hálás volt és köszönte, hogy szervezem az egészet. Fel sem merült senkiben, hogy ez sok lenne, vagy hogy miért előre kell fizetni.
|
|
|
2007-02-09 11:28, Riki:
és mit szóltak a többiek, hogy előre fizetéses a rendszer? mert nálunk mindenki prüszkölt, és tökre fel voltak háborodva, hogy mi az, hogy át kell utalni a pénzt, és nem a végén fizeti ki mindenki amit fogyaszt.
mennyibe kerül egyébként fejenként?
|
|
|
Ott a "Véndiófa tálat" rendeltem meg. Azon lesznek mindenféle sültek, rántottak, vegyes körettel, savanyúsággal.
Aperitifnek Martinit és baleys kértem, meg az asztalokra kólát, fantát és vizet.
Ez lesz benne az árban.
A többit, ha még vki inni szeretne, mindenki maga fizeti.
|
|
|
2007-02-08 17:01, Riki:
Es mi lesz a menu a Ven Dioban? A dusseldorfi menut peldaul meg lehetne ismetelni ott is
|
|
|
jah, és osztálytalálkozó lesz.
Egyrészről azért, mert a 3 másik osztály részéről nem kaptam pozitiv, érdeklődő visszajelzéseket.
Másrészt pedig azért, mert közvéleménykutatást végeztem az osztályomban, és a többség vagy a Nem, vagy a Mindegy mellett döntött, igy hát a Nem győzött
szal leszünk ott kb 30-an, plusz a 2 osztályfőnök van meghívva.
|
|
|
sziasztok!
szal most ott tartok, hogy le van foglalva az étterem... A véndiófa
ápr. 28-án szombaton lesz az osztálytalálkozó.
Közvetve vagy közvetlenül minden osztálytársamat sikerült elérni az iwiw-en keresztül.
2 osztálytársam jelezte eddig vissza, hogy NEM jönnek (éppen más dolguk van)...
persze már fél éve szervezem a programot...na, mindegy.
De a többség odáig van az ötlettől, meg mindentől...főleg attól, hogy én szervezem kintről az egészet
Megadtam a bankszámlaszámom, úgyhogy mindenki erre utalja a befizetendő összeget, én meg mostmár csak hátradőlve tartom a markomat 
|
|
|
2006-11-28 19:54, rigojanos:
Az osztályfönök tel.számának beszerzése most zajlik. Ennyit tudok 
|
|
|
2006-11-10 14:23, Riki:
Hogy halad?
|
|
|
2006-11-10 14:23, Riki:
osztálytali, vagy évfolyamtali lesz?
|
|
|
na, én elkezdtem az osztálytalálkozónk szervezését - innen kintről....
jövő áprilisra tervezzük...majd referálok 
|
|
|
Öreg fiúk a lépcsöházban, itt éretségiztünk 1956-ban. Fent a lépcsön a fiatalok nagyon is élvezik a szituációt.
Az utolsó sorban ültünk barátommal annakidején, itt Rudi barátom látható a hátsó sorban.

|
|
|
2006-10-09 18:00, hunor:
-
2006-10-07 18:36, Tihi:
-
A 2006-10-05 20:26 datum alatti meg mindig kicsit szettolja a keretet. Mas: viszont megkaptad emailen a kep kepet? Elkuldtem Neked kicsinyites utan, meg akkor.
OK! Beteszem új üzenetnek, elöröl csinálom az egészet és akkor tudom, hogy mi hogy müködik. A képeket, amit küldtél megkaptam, csak nem emlékszem, hogyan ültettem be photovödörbe (bucket) vagy sikerült e ott a kép cserélése.
Korábbi képeimet mobiltelefonnal csináltam, azokkal nincs baj, mert amikor elküldöm a telefonról e-mail póstaládámba akkor azt a mobil softver kicsiníti.
|
|
|
2006-10-07 18:36, Tihi:
-
A 2006-10-05 20:26 datum alatti meg mindig kicsit szettolja a keretet. Mas: viszont megkaptad emailen a kep kepet? Elkuldtem Neked kicsinyites utan, meg akkor.
Hunor
|
|
|
2006-10-05 20:29, hunor:
-
Meg mindig nagy.
Megtaláltam, a skanner programmal tudom a képeket kicsinyíteni, úgy vélem 500 pixel jó.
|
|
|
2006-10-03 09:26, Erazs:
anno? meghívtunk minden tanárt, aki a négy osztályt tanította. Nemtom már pontosan hogy mennyien jöttek el.
|
|
|
2006-10-05 21:45, Tihi:
Ovatosan egyensulyozz a borral a nyomtato felett
|
|
|
2006-10-05 21:38, rigojanos:
-
Két-három órát dolgoztam amíg összeraktam a nyomtatót és müködtetni tudtam, ugyanannyi pohár vörösbor is kellett hozzá. Lassan belejövök, még képek kezelését kell tanulnom, de azt inkább holnap folytatom.
üdv.
|
|
|
2006-10-05 21:22, Tihi:
Nagyon jok a kepek
|
|
|
Utolsó próbálkozás, itt is valaki a hátsó sorban.

|
|
|
2006-10-05 20:26, Tihi:
-
Meg mindig nagy.
Adj egy email cimet maganban, lekicsinyitem, es elkuldom Neked arra a cimre.
Hunor
|
|
|
Rudi a hátsó sorban
Kivettem a képet a phtobucketból és újra illesztettem egy új üzenetben.
Tihi
|
|
|
Kedves Tihi,
tul nagy lett a betett keped, ilyenkor erdemes kicsinyiteni, es a modositasra kattintva cserelheted.
Hunor
|
|
|
Öreg fiúk a lepcsöházban
Fent volt a fizika tanterem. A fizikát nagyon szerettem, az sokat segitett nekem az életben a mosogatógép vagy bicikli szerelésénél, javításánál.
Nagyon kicsi lett, itt egy más kép még
|
|