|
Hi,
this whole site pretty much dead, but we are riding motorcycle. Let join us if you own a motorcycle, and you are ready to ride.
www.motorosokamerika.com this is our motorcycle related forum. Braaap
|
|
|
Minden Publix-ban van pekseg ahol naponta frissen sult, jobbnal jobb kenyereket lehet kapni. Van frissen sult zsemlye is, 6 db. egy csomagban, garantalom, hogy nagyon finom es nem is draga. Keresd a pekseg pultnal, nem a kesz gyarban csomagolt kenyereknel.
|
|
|
Szia! Irtam neked emailt. Varom a hivasod. Minden jot!
|
|
|
2013-06-19 00:43, szucssandor:
-
Hello Sandor!
En nem regen koltoztem Tampara! Es en is baratokat keresek!
Email: dr.csini_KUKAC_citromail.hu
|
|
|
Udvozlom a magyar honfitarsakat Tampa es kornyeken eloket. Szivesen ismerkednek itt elo magyarokkal. Esetleg valaki tud magyar osszejovetelrol, rendezvenyrol feltetlen irjon nekem. Addig is minden jot!
Tisztelettel Szucs Sandor
|
|
|
Sziasztok,
Ismerkednék magyarokkal Tampa környéken. 44 éves vagyok.
fx.syntax@gmail.com
|
|
|
Oktober 5-6 es 7.-en ismet megrendezesre kerul a Sarasotai Magyar fesztival amire mindenkit szerettel varunk. Tovabbi informacio es a szorolapunk megtekintheto a www.gffusa.org website-on
Erika
Facebook: http://www.facebook.com/#!/pages/Global-Friendship-Foundation/141177509256137
|
|
|
Szia, en is szeretnek St Pete es kornyeken elo magyarokkal ismerkedni. Ha van kedved, irjal: eniko2000@hotmail.com
Andrea
|
|
|
Mi is szivesen ismerkedunk, (30, 35 év), esetleg a ribizke01@freemail.hu cimre irjal par sort magadrol.
|
|
|
Sziasztok !
Ismerkednek magyarokkal Tampa kornyeken. En 37 eves vagyok.
|
|
|
szia!

|
|
|
sziasztok!
|
|
|
Holnap este V-tech koncert Sarasotaban,
aprilis 15.-en pedig a PADODO lep fel Bovebbinfo:barabera@hotmail.com vagy karacsony@comcast.net
|
|
|
Sziasztok, koszi a valaszokat, Safety Harborba meg nem jutottam el, de a European Deli-be Orlandoban igen, es egesz jo a kinalatuk (Pine Castle Plaza, 6807 South Orange Ave).
Talaltam meg egy lengyel boltot Leesburg-ben, nekik van magyar hentesarujuk es nagyon sokfele savanyusag, lekvar, szorp (Polish Delicatessen, a 441 es 27 elagazasanal a strip mallnal van).
A World Marketben (Orlando, Florida Mallnal, vagy Sanford) is lehet kapni europai dolgokat.
Koszi a segitseget meg egyszer mindenkinek aki irt.
|
|
|
2006-03-20 04:10, tundi:
-
Köszönöm a jótanácsot. ÜdvFarkas Erzsébet
|
|
|
Szia, nem tudom, ha volt ásványvíz a boltban, viszont van erdélyi Borsec víz és n finom juhtúró a Bosnia Food Store-ban (St. Pete.6508 4th St N)
|
|
|
2006-03-16 09:51, davidmh:
-
Köszi a jó tanácsot, bár nem én kértem. Akkor más is szenved az amerikai koszttól, nemcsak mi. Ásványvizet lehet kapni? Köszi.
|
Van magyar bolt Tampahoz kozel, Clearwater-tol kb 10 percre. Safety Harbor a varos neve, Kb ugy nez ki a dolog mintha Clearwater kulvarosa lenne. A bolt vegul is egy Magyar hentesbolt, cukraszda/pekseg egy helyen. Es egesz jol csinaljak a dolgot. Pirosarany, vegeta, fustolt kolbi, dobostorta, stb...
(Igaz hogy mar jo regen kuldted ezt az uzenetet, de valakinek meg hatha segit.)
|
|
|
Üdv. mindenkinek: akit érdekel, a magyar klub cime, 20 Woodrow Wilson St. N
Plant City, FL. 33563, a magyar bolt, valamint cukrászda cime, 605 9th Ave North, Safety Harbor, Fl 34695 (727)725-5705. A cukrászda 605B.
Ismerkednénk Tampa, ill. St.Petersburgban lakó magyarokkal (mi 30 ill. 35 évesek vagyunk).
|
|
|
KARI56 UZENETE:
Mc Hawer fellep Sarasotan feb. 24, 2006. Akik szeretnek bulizni es szeretik a technotat azok tobb infot a www.hawer.hu -n talalhatnak.
|
|
|
Sziasztok.
En is Sarasotaban lakok. Gabor ki a papad?Talan ismerem! Vagy a ferjem ismeri..
HA valakit erdekel meg magyar hentes, akkor szolok, van egy nemet hentes is Sarasotaban, rengeteg magyar holmival.En mindig itt vasarolok, a neve: GEIERS
Azon kivul van Hudsonban is, ez kozelebb van Tampahoz, egy magyar hentes es cukrasz. Erdemes benezni hozza, baromi jo toportyuje van es kolbasza.
Gabor engem is erdekelne a papad fustolt kolbasza, stb.. Sot! Ha gondolja, felteszem hirdeteskent a sarasotai magyarok honlapjara: http://www.gportal.hu/sarasota-hir-net
Igaz, ez csak atmeneti amig elkeszul az uj, de azert erdemes benezni.
Ja es jut eszembe! Februar 24.-en Sarasotaban az Italian Delight nevu etteremben disco lesz Dj. Lasloval. Vendegek: MC HAVER es TEKNO
Bovebb info: http://www.djlaslo.com
|
|
|
A papam Sarasotaban lakik, o szokott kesziteni hazi hurkat, kolbaszt, fustolt kolbaszt, disznosajtot, keresre szinte barmit elkeszit.
Ha gondolod ird meg az elerhetoseged nekem maganuzenetben es szolok neki.
|
|
Valeria, koszi szepen, megkeresem a telefonkonyvben vagy neten, bar arra tenyleg egy evben egyszer jarok..
|
|
|
Megnezned majd nekem a pontos cimet ha legkozelebb mesz? Orlandobol vezetek at, jo lenne nem eltevedni
Mas magyar kajakat arulo uzletet ismersz a kornyeken esetleg?
|
|
|
Szia, csak most lattam a kerdesedet, van tenyleg egy magyar hentes, nagyon jo, neha szoktam odamenni, a Fo tertol fel merfold, eszakra van, csak csutortok, pentek es szombaton van nyitva.
|
|
|
Sarasotaban, bar az eleg messze van Toled,ugy tudom, hogy van egy nagyon jo magyar hentes a Red Barn nevu uzletben.
A pontos cimet nem tudom, de ha erdekel megerdeklodom.
|
|
|
Sziasztok, van valahol Tampaban vagy kornyeken magyar elelmiszereket (is) arulo uzlet? Egy nemetet talaltam (Schiller's Deli), ott van magyar meggybefott, fustolt sonka, uborka, de mas nem nagyon. Ugy hallottam valahol Safety Harborben van egy magyar hentes/cukraszda/elelmiszerbolt, azt ismeri valaki esetleg?
|
|
|
2005-08-08 14:40, Classic Girl:
Már tudod, hogy Orlandóban hová?
Én még itt lakom, elég közel hozzá.
|
|
|
Szia. En most tervezek Orlandoba koltozni PA-bol. Jarsz meg itt? Ha igen jelentkezz. Koszi.
|
|
|
Ne tudok a klubrol de ha meg ott laksz akkor irjal, en Orlando-ban vagyok!
|
|