|
Kto gávárit pá ruszki ? Zöldike , ti govoris nyemnosko ? Ocsény háráso ! Kák gyélá?
|
|
|
A szél megállott.Piroska megállapította:
na most kereshetem Zöldikét, a farkast, a hét törpét, a vadászt és a vodkát.
Erre megszólal a vodka:
|
|
|
Csaknem talán...ezen majd gondolkodom holnap a Tarán..de addig is valamit tenni kell hogy megálljon a szél.
|
|
|
És egyáltalán, mi ez a nagy szél? Ide fújja nekem most Scarlet O'Harát?
|
|
|
nem akartam. És mit keres a számítógép a klasszikus mesében?
|
|
|
álma fölébresztette:hoztak neki egy számítógépet.No most gondolta mindenkivel kapcsolatba léphetek akivel...
|
|
|
erre Piroska feltette a kérdést,
- Miért mind keressek annyi embert? Inkább lefekszem aludni.
Le is feküdt, de
|
|
|
lényegesen érdekesebbnek igérkezett F.Zsuzsával, Hunorral, Bovival a személyes találkozásokhoz menni, ahol egy uj alak is megjelent, akit még senki nem ismert eddig: Toplista ökeleme!
Végül ez sem volt az igazi,
|
|
|
mesébe, s elhatározta, hogy találkozik a hét törpével, de nem kerti törpe alakjukban, mert
|
|
|
nem volt számítógépe, ezért inkább visszavonult a
|
|
|
gondba volt , hogy a Keresem topikba vagy az Üzenôfal topikba kérjen segítséget , ugyanis ...
|
|
|
hogy végre megtudja, mi az élet értelme. És persze, hogy megismerje végre farkas lakcímét is, viszont
|
|
|
felkeltette az érdeklôdését a MESE-Másképpen topik , ahol éppen róla folyt a pletyka , ezért felháborodottan üzenetet írt a Szerkesztôségnek és várta ...
|
|
|
feltette a kérdést, de rossz rovatban, Hunor pedig áthelyezte, és így soha többé nem sikerült találkoznia saját kérdésével, de
|
|
|
kellő eleganciával kérdez, és bizonyos szavakat nem használ, és így
|
|
|
gondolta: megkeresi az Interneten a MagyarOnline.net oldalain, mert hallotta, hogy ott minden kérdésre választ kap, ha ...
|
|
|
(2007-01-11 15:29, Ofi)
olyannyira elkalandozott, hogy elkezdett Írigy Hónaljmirigyet énekelni..
|
|
|
elkalandozott,amikor észrevette hogy nem jó felé tart gondolta...
|
|
|
a vadász meg is adta neki a címet, de
|
|
|
felkeltette az érdeklôdését az , hogy a MON-on olyan népszerû és ...
|
|
|
kezdjen a házával és a vendégeivel, no meg a vodkával.Közben a nemileg némileg felvilágosulatlan Piroska megkérdezte a vadászt, hol tanyázik Huba, akivel meg szeretne ismerkedni, mert
|
|
|
De aztán eszébe jutott, hogy ez nem az ő háza, hanem a nagymamájáé, tehát a virgonc nagymamának kell döntenie, mit is
|
|
|
elkezdett gondolkodni van-e biztosítása vagy másféle segítsége hogy újjáépíthesse,vagy költözzön el?...
|
|
|
amint odaért, nagy sürgés-forgást látott a ház körül. Mit ad Isten? A tetöt elvitte a nagy vihar...
|
|
|
épp a nagymamáját akarta meglátogatni, aki az erdő mellett lakott, egyedül, kis házikóban, de
|
|
|
Piroskának csak hûlt helyét találták , de éppen arra sétált Zöldike , aki ...
|
|
|
A vadász meg azt válaszolta rá:
- Én meg elfelejtettem, hogy mit akartunk csinálni.Kérdezzük meg Piroskától.
|
|
|
ìgy meg is feledkezett Piroskàrol.Amikor neki kezdtek volna a dolognak, hirtelen a farkas azt mondta a vadàsznak:
- Koma, èn... be csi..., csi..., csi...,
- Tudom, mondta a vadàsz, be csiptèl!!
- Koma, èn..., hirtelen be csi...,be csinàltam!
|
|
|
a farkas beleszeretett a vadászba, és
|
|
|
megmutassa: nem zavarja a szőrös láb, a nagy fül, a hatalmas száj. Viszont
|
|