|
Ez egy nagyon jo közmondas ezt falvedöre himezem majd ha megtanulok himezni
csak hámozni tudok 
|
|
|
2004-06-04 07:10, Balu:
-
Kedves Balu!
Van egy feledésbe merülő közmondás: mindhol jó, de a legjobb kexni.
Szeretettel: szigy
|
|
|
Valéria!)
A fürdőkádban nemcsak a krémes és a dinnye stb...jó meztelen..gondolkodjál..jó ott a 'kekx'is:))Igényes vagy:))
|
|
|
Kottttty:))
Keksz na meg a sex..a tejszinhabot nem is merem leírni mert Judit nem szereti.A kádban Judit minden eltünik csak a lényeg marad.)Ahogy melinda írta a "sőt".Csak mozogjunk mozogjunk adjunk a kiloknak na és magunknak:))
Kotttty,a kávé is lekotyogott!Egészségünkre!
|
|
|
2004-06-03 17:09, Pompéry Berlin:
-
2004-06-03 16:58, szigy:
-
Igazad van: krémest is, mint a dinnyét, legjobb meztelenül, esetleg a fürdőkádban. A kex-en még gondolkodom, hogy azt hol a legjobb.
Juditkam, remelem, hogy igazat adsz nekem, hogy a vilag legjobb kremese a Ruszwurmban talalhato, de, felfedeztem egy masikat is, amit ugyanazok a cukraszok keszitenek, a Szamos Marcipan cukraszdaban a Boszormenyi uton, kozel az Apor Vilmos terhez. Vegyunk egy nagy adagot es menjunk haza a furdokadba.
|
|
|
2004-06-03 15:18, hunor:
Kszönöm szepen a segitseget ra jöttem közbe,hat igy jar egy kezdö majd belejövök,
mint kiskutya az ugatasba.
Üdv.denjul
|
|
|
2004-06-03 17:16, bobe:
-
Bocs, én nem provokáltalak, de nem akartam kexmániásnak tűnni. Legjobb, ha menet közben tör ki rajtam.
|
|
|
Fogyokura : semmi kex= sok szex
eddig nem akartam irni dehat annyira provokaltok nohat ez az idealis fogyokura:
reggel
2kex,1 szex
delben 1kex, 2 szex
este semmi kex csak szex
|
|
|
2004-06-03 16:58, szigy:
-
Igazad van: krémest is, mint a dinnyét, legjobb meztelenül, esetleg a fürdőkádban. A kex-en még gondolkodom, hogy azt hol a legjobb.
A franciában a tejszínhab zavar. A civilizációval ki lennék békülve.
|
|
|
2004-06-03 16:50, Pompéry Berlin:
-
Majd Bobe elmagyarázza, az ő tájszólását vettem át. Mi a bajod a franciával? Csak a civilizáció?
József A. írta, hogy úgy hull le róla a civilizáció, mint másról a ruha boldog szerelemben.
A civilizáció poézise ezek szerint változó.
|
|
|
Egy szerencse, hogy a krémest nem szeretem. A franciát mégkevésbé. Már tavaly megtárgyaltuk valamelyik topic-ban, hogy lehetetlen civilizáltan enni.
Szóval kex. És ehhez táncos. Rózsa helyett tangónál? (Biztos azért, mert kevésbé szúr.) Ezt még fejtse ki a figura ajánlója!
Különben imádok táncolni! Csak kevés az alkalom és a táncoslábú fiú.
|
|
|
2004-06-03 14:45, Balu:
-
Ahogy mondod. Időnként tudom, miről beszélek.
|
|
|
2004-06-03 11:34, denjul:
-
Köszönöm a segitseget de az van ki irva,hogy nincs egedelyezve Smilies ennel at üzenetnel.
Üdv.denjul
-
Denjul, az csak egy valaszthato funkcio. A Smilies szo kek szinu, ala van huzva, vagyis ez azt jelenti, hogy link, kattinthato. Kattintsal ra, es meglatod akkor a mosolyok irasanak mikentjet, de ugyanerre jo az altalam ajanlott topik is - lasd lennebb.
Udv,
Hunor
|
|
|
2004-06-03 14:45, Balu:
-
Az csak jó, ha sejtik!!!! De sokkal jobb, ha........
|
melinda:)..ez az!...a sőt!:)A fogyás titka is,de a sőt ,az sőt.))
Lehet sejtenek azért valamit Melinda..))
|
|
|
2004-06-03 11:53, szigy:
-
2004-06-03 11:50, andi_usa:
-
-
Ha tudnátok... azt..., amit én....
(Elõre bocsátom: szerencsés vagyok, mert nem kell se fogyókúráznom, se hízókúráznom, de bizonyos mozgásgyakorlatok nem ártanak, sõt... )
Hi-hi-hi!
|
denjul,a tortát megetted remélem!?
Bimbi a nagy "varázsló" oly szép tortákat hoz nekünk na és Mások is hogy ámulok és bámulok!
Pompery:))az a P-betű az nem az,ez egy nem sikerült mosoly:))
nyanyabandi akkor döntsd el milyen kávét kérsz vagy hadakozol a férjeddel?ugyis Ő győz....))Vagy nem?
|
|
|
Amig bevásároltam látom aranyosan dorbézoltok))Kottyyyyyyyy.)
Pompéry:)Táncolj örömödben na meg ha kezdenél elégedetlenkedni.Fogyaszt valóban és kellemes is mert a zenét is Te választod..márha a compi előtt ülsz!:)A futás se haszontalan ha van "ki" elől_nem a nyúlra gondoltam_:P:
Leírom: ma is vettem krémest,franciát!
A kávé is fő:koty-koty-koty.)
|
|
|
Kaaaveet emberek....a ferjem kiboritotta elolem a csapba az egeszet amit fozott mert hogy ne igyak koffeinosat, fozzek kulon a masikbol........mit vedi ez annyira az egeszsegemet,-mi koze hozza!!!! Az emberi jogok orszagaban elunk.......be fogom perelni.....de amig az ugyveddel targyalok addig is fozok egy jo eros kavet mihelyt kitette a labat......
2004-06-03 11:50, andi_usa:
-

|
|
|
2004-06-03 10:22, Pompéry Berlin:
-
Az egyetlen értelmes mozgás a tánc.
-
Szerintem is! 
|
|
|
2004-06-03 11:36, bobe:
-
Akkor újat keresünk. Táncos mindig akad a kexhez.
|
|
|
2004-06-03 02:25, bimbi:
Nagyon guszta a tortad elfogadnek en is egy szeletet.
|
|
|
szoval fogyokura semmi kex annal több...........tanc
erdekes de ehhez mindig kettö kell es lehet a masik fel nem akar fogyni 
|
|
|
Ja, kifelejtettem, hogy kompjuter előtt és mozgás nélkül. Valamikor volt ilyen, ha gyengülő memóriám nem csal, carezza volt előkelő neve.
|
|
|
Köszönöm a segitseget de az van ki irva,hogy nincs egedelyezve Smilies ennel at üzenetnel.
Üdv.denjul
|
|
|
2004-06-03 10:22, Pompéry Berlin:
-
Egy ilyen mozgásterápiát tudok, de hevesen viszonzott szerelem kell hozzá, különben az sem az igazi.
A tánc jó, de a kettő kombinációja sem kutya. Igaz, megeshet, hogy a vagy-vagy problémája elé kerülünk, ha folyton csak rock van műsoron.
Szeretettel: szigy
|
|
|
Denjul, vagy pedig minden info a hasznalatrol: http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=121&forum=62&5
Udv,
Hunor
|
|
|
Szigy, azt hiszem, a fogyókúra ./. mozgásterápi kimondottan kávéházi téma, ezért átjöttem vele ide.
Tudsz valami olyan mozgásterápiát, amit lehet kompjúter előtt és mozgás nélkül? Nekem is le kell adnom a visszaszedett 15 kilómat. Függetlenül attól, hogy nem férek bele semmilyen ruhámba, vagyis a 4,5 m szekrényből csak vékonyka 8,5 cm-nyi hordható - de berendezkedni nem kívánok erre az állapotra pszicho-pedagógiai okokból -, útálom a saját látványomat. De odáig még nem fajult a dolog, hogy értelmetlenül tekerjek valami biciklit, miközben még a tájat sem húzzák el előttem zsinóron. Jogging vagy gyaloglás pedig szóba sem jöhet. Volt egy nem túl intelligens, de ebben a kérdésben határozottan mérvadó barátnőm. Egyszer, amikor megkérdezték tőle, hogy ő nem fut-e, azt válaszolta, hogy eszébe sincs. Amíg nem üldözik, miért futna? Ezzel én is így vagyok és csak értetlelnül figyelem a házunk előtt az üldözöttek vonulását. (Télen a sífutópálya kezdődik előttünk. Legalább is erre enged néha a látvány következtetni.)
Különben lefogyni nem kunszt. Ez sikerült nekem 5 évvel ezelőtt. Mióta tudom, hogy képes vagyok rá, máris nem vonz a feladat. Sportolni, mozogni pedig utálok. Az egyetlen értelmes mozgás a tánc.
|
|
|
Kedves Denjul,amikor üzenetet írsz, kicsit lentebb (az üzenetes téglalap alatt) kékkel és aláhúzva jelezve van smilies.
Kattints rá és ott találsz bogyókat!
Jelezve van mit kell beütni, hogy a szövegben megjelenjen pl. ez 
|
|