|
Ha valaki segitene megmondani,hogy hogy lehet a kis arcocskakat feltenni a szöveg melle.Elöre is köszönöm a sgitseget.
Üdvözlet.Mindenkinek:))
|
|
|
Köszönöm a kavet no most tankolhatok kedvemre 
|
|
|
Bimbi,köszönjük,látványnak is szép nemhogy megenni.!Nagyon finom,vajon hogy süthetted?:)
|
|
|
Ne mondjatok hogy mindig csak eszem amit ide tesztek en is hozok valamit naaaa
Ja es Bobenak egy regeli nagy kave

|
|
|
Andikam nekem van egy varrogepem,-vadonat uj, es 20 eve van a tulajdonomban...Azert vettem hogy varrni akartam tanulni de nem hozzavalo leirast adtak hozza. Amire eszrevettem addigra az uzlet nem allt velem szoba, es megcsak beinditani sem tudom, es aki egy-ket ember eddig megnezte az sem tudja.....pedig van nemi kezugyessegem, bar abban nem vagyok biztos hogy a varrasra is lenne, de szeretnem megprobalni....valaki itt mondta hogy megtanit majd....2 eve mondja de meg sosem volt ideje.......
2004-06-03 00:23, nyanyabandi:
-
...az egyetlen megoldas ha valaki cipzart varrna a szamra......
-
Ez nagyon tetszett nekem!! De ez még jobban emlékeztet és sürget hogy végre felpakoljam az overlock masinámat és elmenjek downtown a két nénihez a varrogép üzletbe, hogy tanitsanak meg kezelni ezt az ördöngös Toyota masinát. 
|
|
|
Elfelejtettem a kavet,-igen csinalok neked hogyne, de itt csak amerikait fozunk,-a presszotol noha nagyon szeretem, -kiugrana a szemem es a szivem a helyebol......de majd erosebbre fozom neked.....
Szigykem en mind a kettot nagyon szeretem,-nagy hive vagyok a zoldsegeknek,-szinte mindent megeszek....a krumpli is johet minden mennyisegben....en igazan nem is tudom hogy mifele etel nem hizlal,-engem minden...az egyetlen megoldas ha valaki cipzart varrna a szamra......
2004-06-02 20:32, nyanyabandi:
-
Szuzikám, reggelre szeretnék egy méretes, de nem amcsi erősségű adagot cukor nélkül, esetleg kevés tejjel, de az nem fontos. Ha másképp nem megy, átugrom megfőzni.
Ja, főzés. Képzeld, bejelentettem, hogy elég a laza levesekből, főzök vagy lebbencs-, vagy krumplilevest. Párom rámrivallt, hogy tudom-e milyen drága most a krumpli.
Megnyugtattam, hogy nem tudom, tehát főzök.
Erre tiltakozott, hogy az én krumplilevesem hízlal.
Ha kapok kávét, ha nem, adok Neked a krumplilevesemből, jó?
Szeretettel: szigy
|
|
|
Megerkeztem, mama meg nem volt idom belekukkantani sem a forumba.....ide vezetett az utam elsonek....hazafele vettem brazil kavebabot,-finom am es most felajanlom.....lehet fozni....en most nem kerek mert ittam a Mc Donaldnal.....
Köszönöm,bovi,értem.Biztos kellemes volt:)Hozhattál volna valami finom sütit a kotyogoba:))
Böbe!Talán nem jó a pezsgő?,nem baj itt a kávé:koty-koty-koty!Tejszinhabot kérsz?
|
|
|
2004-06-02 07:10, Balu:
mi aza "Molnárünnep"?
A malom a faluban 150 éves évfordulót ünnepelt és okosabban is irhattam volna, inább malomünnepnek Mühlenfest.
Itt minden alkalmat megragadnak, hogy valamit ünnepeljenek, ami igazán szép a lakóságtól, hogy sok a résztvevö!
|
|
|
Kavet, kavet kerek mert kiszaradoooook!!!!!!!:D 
|
|
|
bovi,egyél csak nyugodtan aki ennyit sétál azon nem fognak a kilók..mi aza "Molnárünnep"?
|
|
|
Nahát bimbi:))
Semmi baj lesz még krémes,azért hogy csipegessük,vagy betöröljük:))
Nem a krémesre kell kenni a többlet kilókat Szuzi:)
Jaj de finom ez a kávé,nekem tejszinhabbal ízlik,Nektek?
|
|
|
HE-HE-HE-HEEEE.... mar le loptam vagy 10 szeletett arol a talcarol 
|
|
|
Hát itt nehéz megmaradni. Nekem már a gondolattól is több a súlyom, amiket Ti itt eszetek!
A pünkösd egy teljes kilót hagyott rajtam
Kirándulás, gyümölcstorta itthon,(földieper)Molnárünnep a faluban.
Azért egy jó kávéra beszállok, én is forron szeretem 
|
|
|
Nahat Balu ! hogy fert beled az a rengeteg kremes?
|
|
|
Böbe,ugye finom volt a krémes,rémes mennyire finom tud lenni,majdnem mindet megettem!:))
Szuzi:)
Kávé az mindig "kotyog" ,mint én:))Forró lesz ha a microba melegíted!:)Egészségedre:)
Elmentem túrosrétesért már érzem az illatát.Az asztalon lesz.Jó étvágyat!:)
|
|
|
Felebredtem,-hagytatok a kavebol?....forron hogy egesse a nyelvemet.....
Jo etvagyat nektek a kremesböl en is kerek ! 
|
|
|
2004-06-01 07:08, nyanyabandi:
-
Szuzikám, lehet valami a levegőben: amikor itt volt éjfél, hirtelen megéheztem, és ma reggel a párom megkérdezte, miért a nem az előre elkészített mai ebédre (estig dolgozik)tettem vissza a fedőt, miért a zöldpaprikára.
Lebuktam.
Szeretettel: szigy
|
|
|
Koszonom Balukam, -ram is fer, itt ejjel egy ora elmult, meg mindig ebren vagyok es megeheztem......hanem utana jo lesz elkotrodni az agyba.......de majd visszajovok a kavemert......
Hozok még krémest Bimbi,Szuzi Neked is .:)
Bimbi,de jó hogy itt vagy,ujabban "kotyogóban" fő a kávé tudtad?:))
|
|
|
Meg a kremesemet is......
Azt ugyan nem....Mariaaaaaa!!!!!!!Help....eszik a retesemet....
De hogy n e e e e e e e mmmmmm
|
|
|
Bimbikem ugye nem akarod felfalni a kremesemet?.................
Tudtam idoben erek ide mire a kremes mar kesz lesz What a luck 
|
|
|
Itt vagyok Maria draga,-csak nem hoztal valami finomat?.....