|
Buli utan setalhatnank egyet

|
|
|
Jééééé?:))Micsoda buli:))
|
|
|
Jé sikerült! Ez az elsö amit be tettem igaz kicsit csaltam benne!
|
|
|
Igy meg felel?
|
|
|
WOWWWW, Balu de jo zenekarr jatszik itt gyere riszaljuk ma 
|
|
|
Értem bimbi,akkor mennyünk a "táncterembe " vissza,majd jövünk innivalóért.:))
|
|
|
Balu, mert a fu? hat mas nem jutot eszembe 
|
|
|
Szevasztok!:)
Bimbi,miért pontosan" A fű" lesz a címe a könyvednek?Az olyan magasra megtud nőni megsem látunk Téged benne.Elvész a kávézó is.:))
|
|
|
A kenderesben talaltam 
|
|
|
Balu, igen konyvet irok az lesz a cime hogy "A fu" 
|
|
|
Bobe aza fu nagyon gyanus nekem magaslati levegobe leszek tole ha teat fozok? 
|
|
|
2003-11-25 15:48, bobe:
-
Bobe, ezt a funyirodbol raztad ki?
|
|
|
2003-11-25 15:48, bobe:
-
itt a tea ezt tudom ajanlani nagyon finom
Hát ez tényleg fincsi volt, adtok még egy ibrikkel?
|
|
|
itt a tea ezt tudom ajanlani nagyon finom

|
|
|
Jövök nagyon szivesen teázni, sütit nem kérek, mert székelykáposzta volt az ebéd és még nagyon tele vagyok.
|
|
|
Ma is fő a tea lányok..de Bimbi minek veri oly sebesen a gépét....sietne?Könyvet írsz Bimbi?
|
|
|
Gyere Cuni legyszives, gyere 
|
|
|
Én is kérek egy teàt! Elkortyolgatom mig a többiek eldöntik a padon hogy hol akarnak bulizni!
Vagy lehet hogy csak kifogàs az egész mert nem akarjàk hogy én is ottlegyek
|
|
|
egy nagy bogre teat kerek szepen es ket gyufaszalat. 
|
|
|
bobe,köszönöm!
Remekül néznek ki,Te sütöd ezeket a szépségeket.Alig mer az ember belekostizni...:)
A szamovárban fő a tea,hozom a hozzávalokat.
Közben kavarok egy vajas piskótát,Feléből somloi galuska lesz.Mivel díszítsem?hmmmmm:))
|
|
|
nehany tea sutemeny?

|
|
|
Böbe,nem válogatunk,nekem csudijó volt.:))
Elmentem szaloncukor-alapanyagért:))
|
|
|
tejszinhabom nem volt igy is megfelel?
|
|
|
Szedertorta sem lenne rossz,sok tejszinhabbal..))én kis moho sapiens...éhes vagyok megyek reggelizni.Gyertek Ti is:Kifli,kávé,kakaó,tea.!
|
|
|
2003-11-18 16:11, bobe:
-
egy kis suti innen eszakrol nagyon finom sajnos nem tudom magyarul annak a gyumolcsnek a nevet amiböl keszult. Ugyanugy nez ki mint a malna de sarga es mas az ize Hjortron-nak hivjak svedul . Keszitenek lekvart is belöle es vaniliafagyira melegöntetkent mennyei finom
src="http://www.w.lst.se/fakta/bakelse.jpg">
Bobe és Bimi!
A kérdéses gyümölcs neve magyarul: mocsári hamvas szeder. Ennek a nagyon értékesnek tartott vadon növö bogyónak finnül 3 neve is van: lakka, hilla és suomuurain.
-
|
|
|
Bobe , azt hiszem az eperfarol beszel es annak gyumolcserol. dud(romanul)=eperfa
Van annak hoszukas gyumolcse es feher-sargas,bordos-piros vagy fekete szine is .
Na es nagyon finom szedtem en sokat a nagyi fajarol, tobbet ettem mint szedtem 
|
|
|
Jövök!!!!!!!! Köszi !!! 
|
|
|
Magyarúl éltessen az Isten sokáig,Böbe erőben és egészségben,Nagyon BOLDOG NÉVNAPOT az Erzsébeteknek.Pusszancs a "tulajtól":))***
Habos kakaót készítek és mogyoros tortát Neked sok tejszinhabbal ,aztán megyünk a "masszörhöz"..)))Jössz,vagy bulizol?:))
|
|
|
egy kis suti innen eszakrol nagyon finom sajnos nem tudom magyarul annak a gyumolcsnek a nevet amiböl keszult. Ugyanugy nez ki mint a malna de sarga es mas az ize Hjortron-nak hivjak svedul . Keszitenek lekvart is belöle es vaniliafagyira melegöntetkent mennyei finom

|
|
|
Kedves Mária!:)
A kávézó önkiszolgálo ám,azért van kivánságlista is és önkéntesség.Ha kedved van hozhatsz sütit vagy bármit..Csüccs le itt,remek a társasság,érezd jól Magad:)
Elszaladtam tejszinért Bimbike,Zulonak meg mogyiscsokiért.))
|
|