|
2003-08-28 15:33, rigojanos:
-
A Skoda egy komoly kocsi. Persze, hogy a gazdájára hallgat.
|
|
|
2003-08-28 15:31, ubuge:
-
Mifelénk a próbakör minimum Homoródszentpéterig tart.
-
Persze, arrol mar hallottam a tiszti klubban a lanyoktol. Mindig az ejszaka kozepen vannak a probakorok, es a Skoda ajtaja be szokott szorulni, az ules meg magatol hatradol.
|
|
|
hat ez ugy nez ki hogy leköröztek Ubuge . Sebaj az agy meg van, a kocsmakra meg mi is kivancsiak vagyunk, ha mar ilyen rendes vagy es viszel bennunket megkeresni öket.
|
|
|
2003-08-28 15:29, rigojanos:
-
Mifelénk a próbakör minimum Homoródszentpéterig tart.
|
|
|
2003-08-28 15:26, ubuge:
-
Hihihihi. Tervbe vettem egy Skoda megvásárlását. Feladhatom a hírdetést?
-
Nagyon meg kell gondolnom, hogy hagyom-e megegyszer magamat bepalizni. Jelentkezz ujra, ha megvan a Skoda. Talan elmegyek egy probakorre, de csak a kozelben.
|
|
|
2003-08-28 15:22, rigojanos:
-
Tizennegyesfelorat alltam a buszon, horgaszbottal es batyuval a kezemben. A szalamis szendvicsek is megbudosodtek, az almale meg felforrt.
Meg egyszer nem valaszolok olyan ferfi hirdetesere, akinek nincs autoja.
Hihihihi. Tervbe vettem egy Skoda megvásárlását. Feladhatom a hírdetést?
-
|
|
|
Ne tereld el a temat. Tizennegyesfelorat alltam a buszon, horgaszbottal es batyuval a kezemben. A szalamis szendvicsek is megbudosodtek, az almale meg felforrt.
Meg egyszer nem valaszolok olyan ferfi hirdetesere, akinek nincs autoja.
|
|
|
2003-08-28 15:14, rigojanos:
De jó, hogy gyalog járok.
|
|
|
Tomegkozlekedesi jarmu. Tele budos emberrel.
|
|
|
2003-08-28 15:08, rigojanos:
-
Nem tudom, mi az a busz.
|
|
|
Bobe,
Engem a Poklos partjara hivott horgaszni, aztan nem jott ki elem a buszhoz.
Le is fogytam.
|
|
|
2003-08-28 14:43, bobe:
-
Agyon még nem aludtam, ennélfogva ki akarom próbálni. Kocsmákat megkeressük, ebben segítek nektek.
|
|
|
Mi szivesen latunk !
itt van egy agy amin el lehet aludni talan valami ennivalo is kerul a kocsmakkal van egy kis gond,mert abbol nincs annyi itt vagyis nagyobb tavolsagra vannak egymastol
|
|
|
2003-08-28 13:18, bobe:
-
Jövök, babám. Azaz inkább jönnék. Hacsak neki nem állok stoppolni (amivel mellékesen több esélyem lenne), nincs esélyem felétek eljutni. Azért a reményt nem adom fel (sem le )
|
|
|
Nem a termeszettel van nekem bajom Tibor, az van itt gyönyöru, es annyit mondhatok hogy szepnek nagyon szep, es ami a legfontosabb nincsenek muanyagflakonok szetdobalva mindenutt mint a Hidegszamos völgyeben peldaul,mert az rettentö latvany volt. Gyere errefele es nezd a szineket .A gond a hömerseklettel van.Ma reggel 6 fok volt plusz az igaz de a futes mar javaban mukodik . En csak erre panaszkodtam.
|
|
|
2003-08-27 13:01, bobe:
-
Az ősz gyönyörűszép. Gyere el az Olt völgyébe, s ha a szemed kigyógyult a rengeteg színből, akkor még beszélünk.
|
|
|
2003-08-28 11:09, Balu:
-
Pompery:)
Pedig szép dolog és nem konnyü megoregedni sem manapság...:)Nézd a szép oldalát:megismerjük a hajfestés művészetét!)
-
Vagy ha nem festjük a hajunkat, akkor rengeteget spórolunk. Én pl. már több londoni utazást is megengedhettem magamnak a hajfestékek virtuális árából.....
Pompery:)
Pedig szép dolog és nem konnyü megoregedni sem manapság...:)Nézd a szép oldalát:megismerjük a hajfestés művészetét!)
|
|
|
2003-08-27 19:42, Balu:
-
bobe:)
... az ösznek is megvan a maga szépsége,...
-
Jó, hogy azt nem mondod, szép dolog az öregedés!
|
|
|
bobe:)
Ne hagyd el Magad,az ösznek is megvan a maga szépsége,keresd azt:)Nem boros-teát kérsz ugye?Finom gyümölcsteát föztem Neked,kortyolgasd:)Vigyázni az öltözködéssel.!
Hozok akkor egy kabátnak fogast be ha jössz bobe.Lehet Bimbinek is kell majd...:)
|
|
|
Jo meleg italt kerek mert megfagytam es elaztam es elszeretnek bujni mint a medve telialmokat aludni. Vegervenyesen megerkezett az ösz ami nalunk mar inkabb tel. Hideg van, szurke es esös 
|
|
|
Zuloka,szia:)
Stikába vagyunk lányok?)))Na jól nézünk ki,most mi lesz bimbi?SOS!:))
Zulo,jól elkapkodtad akkor a választ vagy én az üzenetet?))))
bobe ,olyan kávét fozok de olyat..lehet el is ájulok:)
Hűtöben van dinnye ha kértek,szőlő is.Nagyon finom:)
Megyek tejszinhabért,sietek.
|
|
|
2003-08-26 22:32, bimbi:
-
Baluka ma rajottem Bobeval hogy az en yahoom is stikas Mikor mejek ugy nezki jovok es mikor jovok ugy nezki mejek
Valóban stikás! Ma kaptam két juni 23-án címzett üzeneted!
csocsss
|
|
|
Baluka ma rajottem Bobeval hogy az en yahoom is stikas Mikor mejek ugy nezki jovok es mikor jovok ugy nezki mejek 
|
|
|
Nem panaszkodom csak kavet szeretnek inni mert elfaradtam. A madarakat hessegettem mind megettek finom almaimat. Igaz ök ehesebbek mint en
|
|
|
szervusztok)
bobe ,itt a kávéd ,ne panaszkodj:)
Bimbi:)a PC-ket átnézted?Nem ugye?kicsit megyek el...nagyot jövök vissza:))
Átnézem ezeket semmi mail.t nem kapok:Valami baj lehet a Nortonnal:)
Cuni:egyél,igyál és fürödj is:De jó hogy itt vagy:)
Jövök azonnal vissza,megyek italokért:)
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
Anri en veled tartok nekem kavera van szukseges a melot hagyom en is masnak. Olyan jot nevettem jo lesz a napom köszi Anri 
|
|
|
itt a melo usgyi kapjatok el mi maradunk kavezni 
|
|
|
Utba melo fele mindenkinek ingyen kave es teja, kapjatok el a poharatokat es uzsdyi meloba

|
|
|
Nekem megfelel a tea is! Köszike!
|
|