|
menon,értelek:Most csak egy ásványviz!Egészségedre!És máskor is vagy csak ma vagy ilyen szerény?Barackos,tejszines omloslepény van a hűtoben:kostold meg!)
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
Menon, kedves,
engedj meg egy tippet: rettentő helypocsékoló és fölösleges, ha megismétled a teljes üzenetet, amelyre reagálsz. A válasznál megjelenik a teljes szöveg, de abból kitörölhetsz bármit, úgy, hogy csak a referencia (név, dátum) marad, esetleg meghagyhatod a válaszhoz lényeges gondolattöredéket. Ezt akár utólag is elvégezheted, ha rákantittansz a saját bejegyzésednél az "üzenet" szóra.
|
|
|
2003-08-11 09:46, Balu:
-
Zsu!:)
Nagyon eredeti ajándék és mégjobb az ötlet:röffenjünk már össze.Készitek is elő mindent.
Kinnt vagy bennt leszünk?Javaslatokat kérek.
Hű de fincsi volt a kávé!
Bimbikém köszi a segítséget,nagyon rámfért már.Nem alszom én,dehogy!)Ennyi munka mellett?Egyszerüen karbantatás vana a NET-szolgáltatomnál..a többit ne tudjátok meg..
Az uj vendégnek üdvölet,érezd jól Magad mivel nekünk is jo Veled:Mi a kedvenced?mármint ételben és italban..?)))
Elmentem vételezni,sietek vissza!:)
-
Köszönöm!
Most csak egy ásványvíz.
Italban is: ásványvíz.
|
|
|
Zsu!:)
Nagyon eredeti ajándék és mégjobb az ötlet:röffenjünk már össze.Készitek is elő mindent.
Kinnt vagy bennt leszünk?Javaslatokat kérek.
Hű de fincsi volt a kávé!
Bimbikém köszi a segítséget,nagyon rámfért már.Nem alszom én,dehogy!)Ennyi munka mellett?Egyszerüen karbantatás vana a NET-szolgáltatomnál..a többit ne tudjátok meg..
Az uj vendégnek üdvölet,érezd jól Magad mivel nekünk is jo Veled:Mi a kedvenced?mármint ételben és italban..?)))
Elmentem vételezni,sietek vissza!:)
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
2003-08-08 07:35, Balu:
-
Zsu,nagyra vagy a csipketeritőddel,nagyon szép is,. . .
Balu! Balu! Balukam!!!
Megjott a lenvaszon terito Angliabol (eBay), es SZEEEEEP! Tudod, amelyiken margaretak vannak himezve! Alig varom, hogy hasznalatba vegyem!!!
(Olyan erzes, mintha a nagymamam hagyta volna ram . . .jo. . . .)
Mosom, vasalom holnap - mit szolnal, ha oszetrombitalnank a jonepet egy ki kavera - teara? Csinalok egy kis scone-t is a teahoz. . .Hm?
|
|
|
2003-08-10 12:41, bimbi:
-
Menon draga, hat hogy nem jottel ra hol van ? Tzz, Tzz, Tzz...meg iljent... Tzz,Tzz,Tzz,... Na nezd lelkem itt meg talalhatod:
http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=968&forum=23&106
Na de elob martsad be a kiflidet a kaveba ozt olvasuk eyut mind ,az egesz kavezo banda
Hogy en menyit vartaaaaaam raaaaaad , na ulj ide azt fustolunk is egyet a jo kave melet
-
Most bútortologatás következik.
Bimbi nagyon jól eltalálta. Menonéknál festés, járólapozás, romhalmaz...
Köszösz a széke. Menek.
Üdv: menon.
|
|
|
2003-08-10 12:38, bobe:
-
A csiki kurjanto cimu rovatban menon
-
Hát persze, láthatta volna....
a vaksi menonja
Köszönöm.
Az a helyzet, hogy én is aludtam egyet, és most kóválygok.
menon
|
|
|
Balu amig aluttal en it jol kitakaritottam es uj vendegunket a fo szekre ultettem vegyaz ra amig alszok O egy kincs a haznal halod
Na asztan csinald , csinald es jol csinald halod 
|
|
|
Menon draga, hat hogy nem jottel ra hol van ? Tzz, Tzz, Tzz...meg iljent... Tzz,Tzz,Tzz,... Na nezd lelkem itt meg talalhatod:
http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=968&forum=23&106
Na de elob martsad be a kiflidet a kaveba ozt olvasuk eyut mind ,az egesz kavezo banda
Hogy en menyit vartaaaaaam raaaaaad , na ulj ide azt fustolunk is egyet a jo kave melet 
|
|
|
A csiki kurjanto cimu rovatban menon
|
|
|
2003-08-10 08:45, anri:
-
" Olvasd mar el az elsö oldalon ezt a körözö levelet.
Most mar artatlanokat is üldöznek.
Agy egy cigit legyszives ezt mereg nelkül nemlehet elviselni
Mit tett ez a szencsetlen, bekesen megiszik mindent amit nem kell harpni es csak egy mondatot mond >>eg a lampa<< de talan csak kerdezi- eg a vörös lampa? "
-
Hol olvashatom ezt, Anri?
|
|
|
2003-08-10 08:54, menon:
-
Helikonom van.
Parancsolj
Rögtön olvasom
-
Nem tudom, hol az a lámpa v. lampion, Kedves Anri!:(
Hol van az a körlevél?
|
|
|
Helikonom van.
Parancsolj
Rögtön olvasom
|
|
|
Olvasd mar el az elsö oldalon ezt a körözö levelet.
Most mar artatlanokat is üldöznek.
Agy egy cigit legyszives ezt mereg nelkül nemlehet elviselni
Mit tett ez a szencsetlen, bekesen megiszik mindent amit nem kell harpni es csak egy mondatot mond „eg a lampa“ de talan csak kerdezi- eg a vörös lampa?
|
|
|
2003-08-10 08:25, anri:
-
Menon maradj mar itt melled ülök hoztam a csiki Kurjantot olvasgasuk együtt
- Csiki kurjantó?
Ismerős valahonnan.
Csíkszereda, -somlyó...?
Sok ott a Menon-sír a katolikus temetőkben.
|
|
|
Menon maradj mar itt melled ülök hoztam a csiki Kurjantot olvasgasuk együtt 
|
|
|
Ez elfogyott.
Köszönöm helyet!
Szeretettel: menon.
|
|
|
Szép reggelt!
Ha nem zavarok...
Ide ülhetek a kávémmal?
Meg egy cigaretta. Nem tart sokáig /:)/
|
|
|
Zsu:))
Nem én voltam a Csilla....))
Itt rend van,kiborogattam a hamvado végeket is.Szerencsére kevés van.Tudom már:lehet ettől köhögtem!)
Na,most kiülök a teraszra és dinnyézek.Holnap reggelre közben mindent elkészitek ám!)
|
|
|
2003-08-08 07:35, Balu:
-
Hja, Balukam, a Haboskakaonak es Csipketerito-nek tortenete van - most nosztalgiaztnam.
Zongora. . .Jatszol? A hamvado cigarettaveg - hat nem tudom. Nosztalgianak nem rossz (reges-regen dohanyoztam), amugy meg. . .nem is tudom. . .
Eroltetem az emlekezetemet - volt Obudan egy kis Presszo, (tobb is ), ahol a akis fustos helysegben a zongorista szolgaltatta a szorakoztatashos a zenet - zongora es a rekedtes hangja segitsegevel? . .Azt hiszem, Csilla volt a neve. . .
|
|
|
Zsu,nagyra vagy a csipketeritőddel,nagyon szép is,azért ehetsz-ihatsz,a zongora már nem is érdekel?Egy hamvado cigerettavég........:))
|
|
|
2003-08-07 18:40, Balu:
-
Hat azt hoszem, hogy uldogleni meg szabad. . . haboskakaoval es csipketeritovel. . . 
|
|
|
Zsu,azért a zongora mellett elüldögélhetnél.Kellemes zene zsong ám az éjszakába:hallgasd meg!)
|
|
|
2003-08-07 07:26, Balu:
-
Jajj Balukam, en ki vagyok tiltva a konyhabol, csak semmi konyhalanykodas nekem! A szivem szakad meg erte, mert kedvenc idotoltesem, a konyhaban sutni-fozni. . .
|
|
|
Bimbi!)Akkor Te sem menekülsz,Zsu se,bobe se,Rigo se:)Mindenkire szükségem van:lányok,egységben az erő,SOS:))Jaj a férfiakra gondolni sem merek.))
A konyhában sülve-főve együtt minden!Tálalhatunk Lányok!)Hol vagytok?))
|
|
|
Na eleg a kenyesztetesbol tessek gyorsan rendet csinalni igy nem fogunk meg gazdagodni , friss kavet kell csinalni maris nyitsuk a Kavezo ajtait, a kliensek mar sorba alnak.Hatul meg a Starbuck zsakokat tele kave babokal, kocsibol kell lerakni, ajaj...menyi munka, Balu ted fel mar a kotenyedet konyorgom,rigo fogd fel a hajad mar, maris nyittunk...ajaj micsoda egy kemeny nap lez ez...

|
|
|
Jajj de kedvesek vagytok. . .
Ennyi finomsagot!!!
Koszonom!
|
|
|
Zsu,gyere egy kávéra,habos,könnyű.Tortákkal tele vagy!:))Boldog születésnapot!!
Fagyit azért ehetnél:)
|
|
|
Én is minden jút és szépet kivánok Zsunak, és a tiszteletére megiszom egy haboskakaót!
Utána jöhet egy nagy pohár jegeskávé.
|
|
|
Zsu, boldog szulinapot
|
|