|
Itt csak szesz van.
|
|
|
Valami finomat kellene inni - valamit amiben nincs szesz (jajj ki ne utaljatok erte!!!), vagy nagyon keves. . .
|
|
|
Rigo,hát ezért nem találom:))Leöntötted Magad,jaj de sajnálom.Miért nem ittad inkább?))Jó!Van itt a kavarogépben fagyi ha kérnél engesztelésül.A kivi a legfinomabb ,tejszinhabbal:de nem ám a bluzodon:))!
bobe,hát látod hogy alakult a dolog?Főztem másik kávét ,gyere Te is fagyizni,mindenféle van.No?Merre jársz........?))
Itt meg Tequila van a torta mellett:Rigooooooooooooooo,gyertek vissza,egyedül nem megy be!:))
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
A bluzomon.
|
|
|
hol a kave?
|
|
|
De fincsi kávét "varázsoltam"..ha kértek egészségetekre.Én a hütöben édességet keresek.
Gyertek azért ,nehogy "befaggyak"!))
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
Zsu,a kis moho:))
Nekem csak hokiflim van,diostöltelékkel,omlos süti,meghempergetve vaniliába afriss kávéval nagyon izletes!,kostold meg:)Jó étvágyat:)
bobe,
látod így van ez ha haladunk a korral,remélem nem itt fáztál ki a huzatban?)
Nehogy forro vizben fürödjél,kellemesen melegben..pezseghet is...))!
|
|
|
Hat eppen vihar az nem volt de napok ota esik es alcsony nyomas stb emiatt fajnak a "fiatal" izuletek meg csontok de nem baj mert nemsokara furdök finom meleg furdöben
mi az aq masfel honap ?fellabon is kibirom
|
|
|
bobe,csak nem vihar volt arra is?
|
|
|
Mar ugyan ittanm egy csesze kavet - de jo lenne meg egy.
Reges-regen ettem valami finom mandulas kiflit, a kulsejen is volt mandula, belul meg valam imarcipan szeru toltelek - van veletlenul valakinek egy - ket darab meg belole??? 
|
|
|
köszi ez jo lesz ! mert rosszul aludtam
|
|
|
Sziasztok))))))))))))))))
Tele a kávézo panasszal,ugysem tehetünk semmit.)Én sem a cápáktól félek hanem attól hogy megharapnak:))
bobe,asztalon a kivánt kávéd!:)Vaniliás korongokkal,barackos pitével,tejszinhab is van mellette. Egészségedre!
Manu Alex,jaj de rég láttalak!:)
Igyál egy kis hűsitöt ami jólesik,jégkocka a hütöben.Nem tudom a Tequillat nem merem javasolni,de kostold meg ha gondolod.Én banánkoktélt készitettem.
Mi lesz a fagyikkal,senki sem kér?)
|
|
|
Manu Alex , Seattleba honapok ota nem esik az eso , hihetto? Tri Citybe ma recordnak a recordja lett 108 Degree Fahreinheit.Most jelenleg 3:27PM kor 92 Degree az 33 Celsius.Mejek a medencebe mert kezd gozolni a fejem.
|
|
|
ti megsultok mi megfovunk
|
|
|
Szia ManuAlex!!!!
Regen voltal, remelem, gyakrabban jarsz majd.
Hunor
|
|
|
2003-07-30 10:07, bobe:
-
ott is esik?
Mi lesz velunk ?
-
Mi lesz veletek? Mi lesz velunk? Kaliforniaban eddig mar juliusban 17-szer haladta meg a meleg a 100 Fahrenheit fokot (kb 40 fok celsius)..
|
|
|
Kavet barmikor szivesen iszom es barmilyent ha valami finomsag vagy kulonlegesseg akkor meg plane peldaul

|
|
|
Mondom:belül matatok:))Már kész is vagyok dél ota,csillog-villog minden.Kinnt esik,nem bennt.))Ittál már kávét bobe,mert ez a minimum.aA maximumot akkor mondom meg ha...szoval akkor,majd)
|
|
|
ott is esik?
Mi lesz velunk ?
|
|
|
Jaj dehogy van,bobe:)
Mindenet elmosott az eső.Most takarítok.A kávé viszont friss és illatos.anélkül nem is menne.
Most én vagyok a nagy "tüzolto",szivattyuzom a vizet:nem sok sikerrel.Ömlik és Ömlik az esö.
Belül matatok,csak gyertek befelé:)
|
|
|
zarva van a kavezo?
|
|
|
Sziasztok)
Mennyi minden és mind a Mienk,izléses tálalás,hmmmm.Köszönjük!:)Nagyon finomak mondtam Zsu hogy gyere már,látod?Olyan mint egy álom...lehet napszurást kaptam?Megeszem a fagyit az majd lehüt.)Készitek ám másikat,banánkoktél van a hütőben!:)
|
|
|
2003-07-28 02:16, bimbi:
-
Mar ideje volt jonnod Zsu.
-
Koszi bimbi - jol esik be-be nezni.
|
|
|
Mar ideje volt jonnod Zsu.
|
|
|
Szervusz mindenkinek!
Jajj micsoda csodalatos dolgoakt lehet itt enni-inni!!! Ha ezt tudom. . . nem is mentem volna mashova. . . .
|
|
|
Minden jo csevegonek kis hideg fagyi 
|
|
|
en kavet kernek es melle valami finomat:

|
|
|
nahat fagyit rendeltel itt van

|
|
|
Bimbik,jövök már,áthurcolkodtam:)
Mit is kérsz,milyen fagyit:válogassál most kavarja a gép,aztán belakunk:):))DDDD
Hű de finom ez a kávé!Ettől Vegas-ig futok tallustol Bimbi!DDDD
|
|
|
Mar ideje valaki fagyit is szolgajon , na mi lesz? Mikor akarjatok arulni? telen? 
|
|