|
Dehogynem,ebben is van mazsola,köszönjük,ej de guszta:)
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
csokis kuglóf nem jo?

|
|
|
Itt a haboskakó is Zsu-nak a szép teritőkért,csücccs:Mazsolás kuglof van melette Lányok.-----Nem akarom magam dicsérni de finom!Bárki sütötte is:))-----
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
Drága bobe:)
Köszönöm hogy betetted,hogy hagytam ki?))
Ilyen pont!Mostmár mint mondhatok-semmit én hozzáfogok Ti meg a hütöben keressétek a többit...Rigo ugyis megtalálja,együnk!)
Biminek is tettem be a hűtöbe,keresd meg Bimbike!:)
|
|
|
Milyen a kremtorta talan ilyen?

|
|
|
Bimbi,fars volt?vagy mi a manooooo?Ettél az orosz krémtortámbol:Valami férfi keresett itt Téged..mondtam most alszol már,majd jössz ha ráérsz.Nem mondta ki,be sem mutatkozott.Fürdoruha volt rajta:)))!Lehet Ő hozta a krémtortát?)
|
|
|
Baluka ez nagyon szep dal volt, kicsit a hangal baj volt de egyebkent minden rendbe 
|
|
|
Sziasztok)
Ha senki nem alszik énekelek.:))nem ám elfutni!
" Egyik délután megyek az utcán ,és látom nem köszöntök már.Hátam mögött még fütty sem szol mint rég.Ugy látom elfeledhették,Régi csibészek nem ismertek engem meg,nézik mit nézek aztán tovább mennek.)Közel volt grund mindig ott voltunk vagy messze elcsavarogtunk.Bámultuk sokat a kis csajokat,így éltünk boldog napokat....régi csibészek,nem is mertek engem meg??)))...""
|
|
|
A szemem nyitva van de en alszom .
|
|
|
en is fülelek
|
|
|
2003-07-22 18:24, Laca:
-
Na enekelj valamit!
|
|
|
Balu hadd adjak én szerenádot. Amilyen kiművelt hangom van többet nem mer elaludni senki. Csak egy kis pityóka kell a bemelegítéshez, aztán hajjaj ereszd el a hajamat..... 
|
|
|
Bimbi,kává nem jó?(hmmmmmmm,gondolod ki kell a szemed támasztani?Hogyne!A Pc-vel gond van észrevetted,lelassult az XP.Ugyhogy ébresztő:)
Énekeljek Neked valamit ugy tünik a zongora hangja nem elég.....
|
|
|
Kerek egy dikaffot es 2 gyufaszalat.ALMOS VAGYOK
|
|
|
Bimbi,akkor megint annyi a dinnyének.Gondoltam ezért dinnye turmixot készitettem.Betettem a hütöbe a pistacia fagyi mellé."Esernyo is van mellé téve",hátha azt nem szeretik a lovak.:)
Zsu,Rigonak is hoztam sütit,had egyen utána elküldjük jogázni:)
Arab kávét föztem jol felgözölve,ki tudja:))
Nagyon fincsi a barackos koktéllal hmmmmm egész jol összeillenek.Kostoljátok csak meg!
|
|
|
2003-07-21 15:21, Balu:
-
Koszi Balu, igyekszem betermelni a marcipanosat (kedvencem), mielott a rigo ideer! Mert ha meglatja mar keso. . . bocsi rigo, de ez az igazsag. . .csak magadra gondolsz. . .
|
|
|
Balu a lo visza hozot de nem en vezettem meg erdemli a dinyet ide vele 
|
|
|
Rigo, az vanilias koszoru es hecserli lekvar kukucskal a jukon 
|
|
|
a vicc a humor rovatban van
|
|
|
most mar ehetek dinnyet is mert sört nem ittam (skot vicc)
|
|
|
Lányok:)
A Rogo linzert evett,hoztam de nem lekvárosat,diosat,pici fahéj is van benne legyen jokedvetek:)
bobe!)Te milyen kávét kérsz,megittad mert hült helye van.De,van máááááááááááááásssssssssik:))
Nonstop van kávé::)
Látom a dinnye senkinek sem kell,jön Bimbi és odaadja a lovaknak megint.:)!
Zsu!
Marcipános habcsok van az asztalon,kostold meg,Rigonak ne mond O ugyis észreveszi...))
|
|
|
Pelda:
Tudod, van az a linzer-szeru valami, ami kerek, es lyuk van a kozepen, es abbol lekvar figyel ki.
|
|
|
2003-07-21 14:32, rigojanos:
-
. . .mar keso. . .
|
|
|
2003-07-21 14:31, rigojanos:
-
Bővebben kerlek annyi féle lekváros süti létezik (hol a felkialtojel a magyar keyboardon???)
|
|
|
2003-07-21 14:31, Zsu:
-
Ha nem nyelted le, meg kikopheted.
|
|
|
2003-07-21 14:18, Zsu:
-
Na tessék Rigó - megettem a maradék egy szelet sütit reggelire!!! Kellett neked sütit emlegetni!!!
|
|
|
2003-07-21 14:18, Zsu:
. . .milyen suti???
-
Lekvaros teasuti.
|
|
|
2003-07-21 14:15, rigojanos:
-