|
Lehet mégis fordítva ült a lora a Bimbi..különben hol van?))
Megint hoztam egy nagy dinnyét a hűtöben van,egyetek:nagyon finom!
Készitettem öszibarack turmixot is egy kis konyakkal és vaniliával,remek hogy magamat dicsérjem!)))Jégkocka mellette van---kávé minden mennyiségben.---Délután készitek egy uj termékből,állítolag nagyon finom---Megkostoljuk!)
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
2003-07-17 19:21, bimbi:
-
"...de nem tudom hova lett a feje, nem talaltam csak valami bozontos szoroket mi csapolya orromat "
???? 
|
|
|
Bimbikém!
Remélem nem fordítva ültél rá, ismereteim szerint ott hátul erősen szőrös nekije, ja és hosszu is, az egész oldalát csapkodja vele. 
|
|
|
bobe:)))))))))
Hogy ettél dinnyét ha Bimbi odadta a lonak?))
Vagy:hmmm.......megtaláltad a sárgadinnyét is?
Akkor mindkét dinnye elfogyott?Hát egészségünkre.!)Erre bizony nem csuszik a holnapi betervezett krémes:)
Bimbi:világitsál rendben,értelek én:itt meg lakapcsolom a fényt akkor.Jo leszel hangulatvilágításnak:))A lonak ez nem jár ,Bimbi:)))
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
Lanyok, lanyok, en vilagitok de a titok aza hogy engem valamikor ONNAN fentrol VALAKI homlokon puszantot azota viritok
Balu, a dinyet oda adtam a lonak igy meg engedte ra uljek de nem tudom hova lett a feje, nem talaltam csak valami bozontos szoroket mi csapolya orromat
En meg remenykettem szolok a fenykepesz topikosoknak vegyenek mar le egy "shot"ba .
|
|
|
Balu azt hiszem a Bimbi hoz fenyt az eletunkbe mert nalam is vilagit
köszi a kevet meg a vaniliaskiflit es raadasul ettem egy szelet görögdinnyet
|
|
|
bobe:)
Megittad a kávét látom,egészségedre!Tejszinhab mindig ott a hütöbe.Nem izlett a vaniliás kifli vagy nem találtad.Csak nem a PC-k mellett hagytam?:))
Bimbike:)
A lovakkal ezért vigyázzál..hallottam olyat hogy csak ugy,elindultak...:))Nem is vagy olyan dundi,ha mégis ugyérzed mi akkor is így szeretünk Téged.)Egyél ,igyál ami jolesik.A sarokban egy hatalmas görögdinnye van:)Szeld meg ha jolesik:jusson mindenkinek ám:)))
A Pc-re azért nézegess rá légyszives Bimbi,nekem még "világitasz"...?)
|
|
|
Mar megittam a fogyokuras levesemet most kernek egy finom tejszinhaboskavet es talan valami harapnivalo is elkelne.
|
|
|
Bobe ne irigykedj, nekem csak a kaktusz jutot mar az meg szur nagyon A lo meg nyekeregni sem akar ram (vagy mit is csinal a lo? ), mikor latta miljen gomboc vagyok
Alig varom fejeze be Bobe a "magic"leves fogyasztasat tudjak en is hoza jutni 
|
|
|
en itt vagyok kacsintgatok es egy cowboy nekem is el kelne. Miert csak Bimbi kapja?
termeszetesen kave tejszinhabbal es tiramisuval is jöhet
|
|
|
Nyaral az egész MON?)))
Rigo se "kacsingat",és a többiek?
|
|
|
sziasztok:)
Megittam az összes kávét,tejszinnel:)Alig birom nyitvatartani a szemem:Jobb lenne ha aludnék?)
Fözzök Nektek is ám:)
|
|
|
>>> Bimbi, te ehhez dorgolozzel hozza! <<<
A lo es a kaktusz csak raadas!
|
|
|
Bimbi, te ehhez dorgolozzel hozza!
|
|
|
2003-07-13 03:02, cassiopea:
-
Persze dugaba dol a terv, ha szinten fokhagymat fogyasztott szemelybe botlasz.
|
|
|
erre gondoltatok hiszen ez csodaszer

|
|
|
"Fokhagyma"
Szukseg eseten, megfelelo mennyisegben fogyasztva remekul alkalmazhato a maganyossag allapotanak eleresehez ill. annak meghosszabbitasahoz. 
|
|
|
2003-07-11 19:17, Maya:
-
Vampirok ellen nem eleg egy gerezd.
|
|
|
2003-07-11 02:35, rigojanos:
Pa! Alcazod is magad? :)
-
Olvastad a láthatatlan embert?! Na az az én gyermekkoromról szól. Imé, felfedtem magam:))
Gerezd fokhagyma...vámpírok ellen?!
|
Bimbi:)
Egy gerizd fokhagyma is elég...elég bizony:))
Mármint a petrezselyemhez vagy a...?))
|
|
|
2003-07-11 02:11, Maya:
-
Pa! Alcazod is magad? 
|
|
|
2003-07-09 23:53, rigojanos:
"A sznobsagot nem a retikulben hordja az ember :wink:"
Nagyon igazad van. :)
Na pá, én eltűnök egy időre.
_________________ M.
|
|
|
Balu, oda eleg egy fokhagyma cik is 
|
|
|
Rigo!)
Aloe Vera olaj van a gyogyszertárkban és biotékákban.
A foton nem kövirozsa van?Annak a kinyomkodott leve meg kiválo az arcon és mindenhol,gyulladáscsökkentönek.
Sőt most a fülembe is cseppentek belöle mert akkora a huzat most hogy az ablakokat tisztitottam,nem belehasított a fülembe?))
|
|
|
Rigo , Te asztan tudod jol elintezni a nepet. Oda teszel kenyuk be magunkat evel a tuskes kaktuszal, aztan nezhetyuk magunkat, persze te bezek tovabra is csak ragyogni fogsz az elbuvolo arcocskadal.Mi majd teszuk a gyors tapaszt arcunkra ahol elszurtuk magunkat
Tzz,Tzz, Tzz, Tzzz !
|
|
|
2003-07-09 13:39, Maya:
-
"Valami tudományos hiradásban olvastam asszem. S nem állitás volt, hanem kérdés "tudomásom szerint"..nem mindegy:)))"
Dr. volt a neve elott?
"Aloe Vera virág meg sehol:(("
Igy nez ki, ezzel dorzsoljed be, ahol rancos
"Én is, de én leragadtam a L-nél, nekem az vált be, most újitottam egy kicsit, mert a barátnőmnél kipróbáltam néhány dolgot, igy néhány más termék is bekúszott a táskámba"
Az nekem is beszokott. Aztan egy ev mulva megtalalom.
"Jelenleg semmi más:)) Nem akartam itt a 2 sznob beszélgetését elkezdeni:)))"
A sznobsagot nem a retikulben hordja az ember
|
|
|
Maya:)
Én is sétálok,Te is sétálsz--- ma milyen nap van?)---::)
Tartom a "kávézot" Maya,minden friss és rendezett.Pá..)))!
|
|
|
Pá Balu drága, tied a kávézó:)))
_________________ M.
|
|
|
2003-07-09 15:23, Balu:
Kösz a fagyit Baluka, de nem kérek most, éppen ebédeltem és megyek sétálni. Pá:)))
_________________ M.
|
|
|
Maya:)
Naná!:))Azért a bringám is ott volt:kifogásnak vagy esetleg menekülésnek...))
Van fagyi a hűtöben,én ettem tejszinhabot is.
A kávé is friss,ha Rigo idetévedne...:)
Bimbi!)
A krémesnek annyi ahogy látom:egészségedre!
Mazsolás,vaniliás baracklepény vár,gyere!)
|
|