|
Maya!
Vegyünk egy ilyen gépet is?:)Nekem is tetszik.
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
itt a virag no meg azt hiszem a cim is virag nincs mert nem sikerult betenni a kepet
http://www.ikebana-arts.com
|
|
|
Maya:)
Csak ugy --gondoltam,hátha alkalom van!)--.Látom egyszerűt szeretnél:nézegess a gépeken nyugodtan és mi is!)Jönnek a linkek!)
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
2003-06-25 12:09, Balu:
-
Köszi,árakat nem emelünk! Ezt bátran kijelentem .
Milyen alkalomrol lenne szó Maya!)?_ha nem vagyok tapintatlan_....)
-
Alkalom? Mire? A virágrendezésre gondolsz? Az csak hobbiból, linkek pedig ötletgyűjtésre kellenek. Mert nézegetem azt a néhány bokrot és fát ami van itt a belvárosban és gondolkodom, hogy olykor 1-1 ág talán a vázámba is jó lenne kiegészitőnek...
Viszont itt lejjebb az a gép super! Milyen márka ez? Ki csinálta? Végtelenül egyszerű, modern de nagyon szép.
|
|
|
bobe!)
Ahaaa:)Remek egy jószág!))Áfával adod bobe?)
|
|
|
Köszi,árakat nem emelünk! Ezt bátran kijelentem .:)
Milyen alkalomrol lenne szó Maya!)?_ha nem vagyok tapintatlan_....)
|
|
|
talan ez a gep jo lesz Balu?

|
|
|
Lányok már egy féléve tanulgatom az ikebanát a heti élővirág vásárlásaimnál, illetve azok vázába rendezésénél, úgyhogy jöhetnének linkek ebben a témában. Ami engem érdekel az nem a hatalmas alkalmi csokrok, hanem az egyszerűbbek. Mert a vázám nem nagy, és csak egy csokor virágot szoktam venni.
(Mondjuk a választék nem túl hatalmas itt és az is drága, ha arra gondolok, hogy otthon sokkal _változatosabban_ tudtam vásárolni virágot, és olcsóbban, de ez utóbbi összehasonlitása felesleges, inkább a kínálat aggasztó).
Még ami érdekel, hogy volt-e már valaki csontkovácsnál, ha igen, akkor a tapasztalatait lelkesen várom: itt. :-))
Balu drága, hogy te milyen modern nőszemély vagy! Nagyon tetszenek és jó üzletet kötöttél, büszke vagyok rád! :-))))))))
|
|
|
Maya!))
Ez üzleti "titok":)Áfa az van rajta mind a négyen,legyél nyugodt!)Egy év garancia van !
Lehet egeret meg nem vettem,ja:))nem is kell!)
A monitorok letapogathatok:))!
|
|
|
Bimbi!))
Miért vagy már morcos?,kabátodat levetted már egyáltalán?Hol lettél festékes,holnapra a pezsgö helyett festékoldot hozok!))
Hogy tetszenek a gépek lányok?A tulaj észre se vette hogy Internet van a kávézojába((((
Azon gondolkodom melyik gép elé üljek le hogy Maya észrevegyen?)))
|
|
|
Internetkávézó...gondolkodnom kell tetszik e az ötlet, de egyvalamit helyben kell hagyjak Balu, te aztán haladsz a jövővel egyiramban:-)
S hány gépünk van? Hol vetted? mennyiért? Milyen gépek?
|
|
|
2003-06-25 11:11, bobe:
-
a sajtospogacsanal nincs finomabb a tepertyüsre nem is mertem gondolni :)
-
Na most őszinte örömmel töltöttél el evvel a szerény mondattal, köszönöm neked amiért ilyen vidáman gépelhetem most ezeket a sorokat:-))))
Jó étvágyat:-)
|
|
|
a sajtospogacsanal nincs finomabb a tepertyüsre nem is mertem gondolni 
|
|
|
2003-06-25 10:16, Maya:
Rigókám, az a kis üzenetem ott lejjebb a PR ajánlatodról stílusában elutasítóbbra sikerült mint ahogy szántam, ne haragudj. Mivel engesztelhetlek ki? :-))))))
|
|
|
2003-06-25 10:27, bobe:
-
Kerek kis kavet es valami finom sütemenyt is ha van mert roppant éhes vagyok :)
köszönöm :)
ti csak meszeljetek tovabb
-
Kávé már gőzölög is, hanem a süteményt neked kell kiválasztanod a pult üvegablakából, mert bizony nem tudom melyiket szereted. Viszont én magam (!) sütöttem ma reggel 1-1 tálca pogácsát, van sajtos és tepertős, még meleg is.
Egészségedre kedves Bobe
|
|
|
Kerek kis kavet es valami finom sütemenyt is ha van mert roppant éhes vagyok
köszönöm
ti csak meszeljetek tovabb
|
|
|
Köszi Rigo nem kell a Pr ez mindig is egy kis kávézó volt, marad a továbbiakban is,a kezdeti ujdonság után majd visszazökken minden. :-)
Festés hátul? Hát ott nem voltam Baluka, mit szépitünk már megint? :-)) Gyere segits Bimbiről leszedni a mészréteget, ez a bolondos nőszemély beleesett a vödörbe:-))))
|
|
|
Melyik meszelt be, azt a mindenit mar neki 
|
|
|
Maya:))
He,he:))Miért tett tönkre,hisz nyár van.Itt különben is festés-mázolás van a hátso részben.Észre sem vetted!(!)))
|
|
|
2003-06-24 18:15, Maya:
-
Adjak PR tanacsot, hogy hogyan lehetne "hot spot" (nem Wi-Fi) a kavezodbol?
|
|
|
Úgy látom tönkretett a konkurrencia. Nincs több kávé, már csak a pezsgő és a dzsakuzzi divat...
|
|
|
Ennyit a "fonokokről:))"Hát nem itt van?))
Vigyázz Magadra Te is!)
Siess vissza!
|
|
|
2003-06-19 11:44, Balu:
"innentől nagyobb rendet kérek,és több dumcsizást.))nincs főnok.!))_____:))"
Nana, a Nagy testvér szeme mindent lát:-)))
"Maya:nagyon vigyázok mindenre,magamra is.))"
Főképp ez utóbbira kedves:-)) Pusszantalak:-)
-
|
|
|
Értettem:))_________innentől nagyobb rendet kérek,és több dumcsizást.))nincs főnok.!))_____:))
Maya:nagyon vigyázok mindenre,magamra is.))
|
|
|
Ferrero Rose! Natttyon szeretem, köszi Bimbike, már be is faltam!!:)))))
Rózsák nagyon szépek, nade hallod neked mekkora rózsakerted van!!!
csajok ezen a "kompi" szón mindig kiborulok:-))))
na, leléptem Balué a bolt egy időre:))
|
|
|
Bimbike!)
Másik kocsiba ültél?naaaaaaaaa,várhatom én Magát Hölgyem:))a compidba remélem nem tetted azt a két antennát is háttérnek ami ki-be mozog:)))
Cuni!
Gülbaba ha erre jár majd nézheted a rózsáidat,Gábor-diákról nem is merek írni sem.Ö suttyy!))Mindet levágja,viszi a szive hölgyének!))
Mindenesetre én a felét áthoztam az én kertembe az nem ilyen "nyitott",nem látja meg:))Gyönyörűek,:)
|
|
|
Bimbi mind az enyem????
Tünder vagy ötpercenkent fogok jönni es igerem mindig csak egyet eszek egyszerre
|
|
|
Itt is, mégegyszer nagyon nagyon szépen köszönöm Bimbikém hogy feltetted a fotoimat a netre! Nem is tudod elképzelni hogy milyen örömet szereztél vele szàmomra!
Puszillak és örök hàlàm érte!
|
|
|
Anri,ha nem veszed te el , masok hoza erhetnek konyen
http://www.pbase.com/image/17994703
|
|
|
Balu
Meddig haladtál már Bimbi?)))
-
Jaj azt hiszem mas kocsiba ultem, nagyon lassan megy ez, es nem ertem miert van ket antenaja elol ... ami kibe huzodik
Rozsakrol:
Balu en be tettem oket hatternek a compimba anyira tetszettek nekem is ;0
|
|