|
Akkor tedd be a Best of Dolly Roll kazettadat, es ne fekezd magad!
|
|
|
2003-06-08 06:12, rigojanos:
-
Es mi akadalya, hogy a hifi tornyot beizzitsd, kiruzsozd a szadat, fel a sztreccs miniszoknyat meg a muszempillat, es indulhat a fenekrazas a nappaliban.
-
Ez aranyos:-)) Semmi. Mert a pillanatnyi hiszti vágy után rögtön eszembe jutott miket is kezdhetek az át nem alvott időmmel:-)))
|
|
|
Es mi akadalya, hogy a hifi tornyot beizzitsd, kiruzsozd a szadat, fel a sztreccs miniszoknyat meg a muszempillat, es indulhat a fenekrazas a nappaliban.
|
|
|
2003-06-08 06:07, rigojanos:
-
Lehet, hogy allt a bal, amig aludtal.
-
Kicsit behisztiztem magamban, mert mire felébredtem már nagyon lett volna kedvem menni, de nem baj:-)))
|
|
|
Lehet, hogy allt a bal, amig aludtal.
|
|
|
2003-06-08 05:59, rigojanos:
-
Sajnos én is bealudtam és a P nem ébresztett fel, igy elmaradt a buli.
|
|
|
Ah, nem kell finomkodni.
Sem becsipes, sem felcsipes nem volt. Csak vihoraszasba fulo iszogatas, aztan annyi eleg is volt mara. Faradt szarnyaimat mar nem birtam elvonszolni a club-ig, hiaba volt a boogie a labamban.
|
|
|
2003-06-08 05:56, rigojanos:
-
A barnal tovabb nem jutottam.
-
Akkor becsiptél? (hoyg finom legyek)
|
|
|
A barnal tovabb nem jutottam.
|
|
|
2003-06-08 05:44, rigojanos:
-
En is itt lenni!
-
Vége a bulinak?
|
|
|
En is itt lenni!
|
|
|
2003-06-08 04:18, bab:
-
2003-06-08 04:11, Maya:
en is itt maganyoskodom, nem lattalak sehol...
bab
-
Jajj babi, itt vagyok! )
|
|
|
2003-06-08 04:11, Maya:
en is itt maganyoskodom, nem lattalak sehol...
bab
|
|
|
Úgy látszik egyedül pörgök itt, miközben tevékenykedem más oldalakon. Szomorú vagyok, most még fecsegni is lett volna kedvem.
|
|
|
2003-06-07 14:23, Balu:
-
Nagyon elmerengtem elpok honlapján.............Ennyi izlést és fonomságot,igényességet!)"
Ki az az Elpok?
"A zöldteát itthagytad,jössz vissza?Gyere!)"
Ja, tea itt maradt bocsi. Köszi:-)
|
|
|
En is megiszok egy zold teat, aztan megyek valami mast iszogatni zenes-tancos szorakozohelyen
|
|
|
Nagyon elmerengtem elpok honlapján.............Ennyi izlést és fonomságot,igényességet!)
Nem kér senki semmit ebben a nagy hőségben?
Ha elutaztatok bezárom a boltot!))))
Maya!)
A zöldteát itthagytad,jössz vissza?Gyere!)
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
2003-06-06 18:21, rigojanos:
Tetszik. Tokeletes joga zene
-
jaja, szerintem is az:-)Hozzáteszem, nekem nagyon kevés ilyen ezoterikus zene tetszik, ez bejött de általában...
|
|
|
Elcky:))
Maya jól gondolta:Neked nem jött be:(Kár.
Akinek én továbbadtam Nekik tetszik,azért is mert még fiatal:.mi lesz később?
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
letöltöttem párat a karórámba, otthon meghallgatom
|
|
|
2003-06-06 01:02, Maya:
-
Tetszik. Tokeletes joga zene
|
|
|
Zulo:))
Mennyit kérsz?Kis kendőcskét rakok a nyakadba,tudod olyan"előkét":))Le ne csurgasd Magad!:))Kicsit hig lett a túró.Egészségedre!))Ha nem elég holnap sütök még:)
|
|
|
Balu, abból a palacsintából, amit ma sütsz, tehetnél ide is az asztalra ... elkezdett csorogni a nyálam.
|
|
|
Maya:)
Szervusz:mondom a pasival nem én voltam.Eh!))
Nekem azért jobb egy vékonyka is.))
Sütiket ha nem kérsz ebben a melegben fogyasszál zöld teát,itt van az is az asztalon:)Kávéval kínálni sem merlek.)))))))))))))
|
|
|
Rigo!)
Hallgasd csak és nézd is amit Maya beírt:rendkivüli élmény:)Ő is olyan mint a zenéje:rendkivül kellemes a megjelenése is!)
|
|
|
www.koviszabolcs.hu
Ezoterikus zene, de nagyon szép és nyugis. Neked lehet, hogy nem fog bejönni.
|
|
|
2003-06-06 00:18, Maya:
-
Ki ez a Kovi Szabolcs?
|
|
|
2003-06-05 19:42, Balu:
"Izomagy visszakisért,az a dolga!)))"
Hát remélem azért ennél több dolgot adtál neki:-)))
"Megitta a kávéját és lefeküdt aludni.))))Vajon miért?)))"
Biztos lefárasztottad...vagy kevertél valamit a bájitalába?
"Ki van fényesitve rendesen,nem én voltam!)9Valahova elkószált!))"
jajj jajj ki is lehetett az a kis rendeske?!
"Sütik?Jöhetnek:rendben:)!Habcsokót nem kérsz?"
habcsókot nem nagyon szeretem, bár igazán semmilyen sütit + csokit...szerencse.
"Kövi Szabolcs ,Ő minden mennyiségben:zseniális!)Hallgatom,jó hogy itthagytad:)"
nade majd amikor már nemcsak részletek lesznek meg tőle, hanem az egész lemez! Az lesz ám a csudajó, alig várom, hogy beshoppingoljak tőle S milyen hihetetlenül olcsók a cd-i..!
De most tegyünk be valami mást mert már kezd párás lenni a szemed a meghatottságtól (vagy a sok ital?).
|
|
|
Maya:)
Izomagy visszakisért,az a dolga!)))Megitta a kávéját és lefeküdt aludni.))))Vajon miért?)))
Ki van fényesitve rendesen,nem én voltam!)9Valahova elkószált!))
Sütik?Jöhetnek:rendben:)!Habcsokót nem kérsz?
Kövi Szabolcs ,Ő minden mennyiségben:zseniális!)Hallgatom,jó hogy itthagytad:)
|
|
|
Drága Balu, örülök, hogy viszajöttél, bár Izomagy úgy látszik elfutott a medve elől, ahelyett, hogy téged védett volna meg, erről eszembe is jutott egy Sylvia Plath (?!) novella amit jó lenne újra elolvasni.
Munka nincsen, nagyon szépen vezeted a kávézómat, és én is tevékenykedtem itt amennyire időm engedte. Úgyhoyg pihenj, most ketten iszogatunk, eszegetünk...én krémest kérek és képviselő fánkot, ezer éve nem ettem egyiket sem, ami azt illeti semmilyen süteményt, úgyhoyg itt az ideje pótolni a dolgokat. Szóval csak fecserészünk és a zenes kertünkben élvezzük a nyugit ketten:-) Zene...jöhet?! Van itten egy kis "Café del Mar" (az 1-est ajánlom mai napra), vagy egy kis "Meshell Ndegéocello" (Bitten) vagy hamég nyugisabbat akarsnál, akkor tegyük be Kövi Szabolcs "csakrák" cimű albumát. )
|
|