|
Na,mostmár nem is merek repülöjegyet venni.)))
Elcy,ingyen lerendezed?))
Maya!))
Szemöldököd lakkozod?Biztos?))Te vagy a kis szorgos "méhecske":)
Rigoka!)
Te is buliba mégy látom:lopótökre addig ne vigyázzak?))
Asszem,erre valóban inni kell,hoztam peszgőt!Egy korty előtte és egy korty utána...:)))Jobb mint a cigi:))
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
2003-05-31 16:16, elckerlyck:
-
Tobb helyed lesz a repulon. 
|
|
|
Wind relief - mi ez szélhajtó? Jószagú úristen, holnap repülnöm kell, iyesmit nem vehetek be 
|
|
|
Ez talan segit.
|
|
|
Unicum jót fog most tenni. A maradék pörkölt nagyon ül a gyomromon 
|
|
|
2003-05-31 15:09, Maya:
-
En is nagyon lakkozok eppen az esti bulira valo elokeszuletek reszekent. Ezert a takaritast el is halasztom.
|
|
|
2003-05-31 07:24, Balu:
jaja, válogatós, ha már iszom, igyak jót. Mit szólnátok egy kis Jägermeistehez narancsjuice-val? A szine kifogásolható, de az íze! mmmm, finom:-)
Épp takaritok, teljeskörű tatarozást vittem végbe magamon (még a szemöldök és a lakkozás hátra van), mosok, nagyon kis szorgos vagyok:-)
pusziiii
|
|
|
Fönökasszony válogatos..hmmmm..egyébként én sem kedvelem..mert olyan kesernyés vagy mi?))
Megyek vásárolni,hozok valami mást!))
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
2003-05-30 18:57, rigojanos:
ezt nem szeressem:-( J.D nincs?
|
|
|
Ez jo lesz-e?
|
|
|
2003-05-30 15:01, Balu:
Balu!
valami erősebb nincs? Elvégre péntek este van vagy mi a fene...
|
|
|
Maya!)
Na micsoda kiszolgálás,ugye?))Zöld tea is van ám mindig_ma még jégkockát is készitettem_))
|
|
|
Balukám a turbó a tied, már tegnap is mondtam. Vigyed csak vigyed, de ha a turbó nem elég, vidd a barnát is, engem itthon vár egy másik kis barna, megelégszem avval.
jut eszembe...orange juice vagy egyéb?! Nem vár itt engem semmi? Micsoda kiszolgálás ez kérem, főleg a főnökasszonnyal szemben?!
|
|
|
Bimbikém!))
Köszike hogy átpasszolod kicsit a "pasit",de minek olajozzam?Nem a bőre kell!)))
|
|
|
Baluka neked adom par napig amig engem felkurbliznak szuznek ujra remelem majd nem az anesztezikust fogom szorongatni mikor felebredek mert a ferjem masik szobaba fog majd varni
Baluka vigyaz a turbo fiura , fenyesitsed kis repce olajal a borit viritson szepen mire visza erkezek 
|
|
|
Rigoka:)
Értelek,hát hiába erőlködöm én akkor:)Maradok a pasinál ha a Bimbi "kölcsönadja":)))De nem ám úgy.......))))!
|
|
|
Maya!)
Problem:ugy tünik a pasi az Bimbié és az enyém:))Lehet csak a lopotök marad?))Ezt le kell fixálnom Bimbivel!))BIMMBIIIII::Hahóóóó!))
|
|
|
2003-05-29 19:34, Balu:
-
Hol a lopotokom Rigoka,este még hozd vissza!
Sajnos nem adom kolcson, ezt mar megbeszeltuk. Nagyon bevalt idaig, nem kockaztathatom meg, hogy mas tulajdonaba keruljon
De ajanlom a vallmasszirozot, lopotok mellett, vagy anelkul
|
|
|
2003-05-29 19:34, Balu:
No nem bánom Balukám, menj csak szabira, kell neked is egy kis pihenő:-)
Viheted a szőke turbot is, dolgoztasd meg alaposan:-)
Bobe, köszi a kis barnát aranyos, úgyhogy viszem:-)
|
|
|
Maya!))
Ahogy elnézem bobet ajánlhatom is Neked szabadságom időtartamára:))Azért még megnézem mikre "képes".Referálok majd...
|
|
|
Azért ,mik történnek itt?))Elmegy az ember bevásárolni,had legyen tele az asztal a polc.
Uramfia mit lát amikor megjön?))Összefirkáltak mindent a lányok:)))
Hol a lopotokom Rigoka,este még hozd vissza!
Bimbikém,Elmondtad a Vegasi pasimat..vagy a
kettőnkké?))Nem bánom:talluim remegve rázkodnak a nevetéstől,hol a táncos gatyókád?
Kell nekem is egy kis egy segítség,no!))
Maya!))
Mit nem olvasok...oppá..akkor most én mehetek szabira?))A "pasit" viszem magammal,egyedűl ilyen sexis külsővel igazán csak testőreimmel kószálok:))
|
|
|
Es mostmar azt is tudod, hogy mit kell tenned ellene
|
|
|
2003-05-29 15:38, rigojanos:
-
Most màr tudom miért vagyok ilyen hisztis akkor...
|
|
|
az elözö kepen talan jobban latszik
|
|
|
Köszi rigokam ö az
|
|
|
Ez az bobe?