|
Baluka , az "uram" buszke a "cimerere" O az "Ur" tobiek az enyemek 
|
|
|
Rigo!
Feladtad a leckét,hol az az írásos engedély?)
Lehet a szakál alatt megtalálom,mit nekem a Te fogsor lenyomatod?))
Ubugénak remek az unicum,remélem kipihented a" nagyzabálást":))A napra se nézzél:biztos ami biztos:)
Bimbi!)
Uj fiu megint??lopotok??-Tibi-ajaj:Az urad nem szokott erre járni ugye,:))?
Megvan még az a lila Milka?)Akkor tudom mi kolompol itt minden reggel.huuuuuuuuu:)
Anri!
Valamit valóban lazits a tehened nyakán ,aza "lilaság nem jó"-és ha megfullad?honnan lesz tej + tejszin a kávézóba???no.!))
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
Anri ma olvastam egy viccet nezd csak
Miért lila a MILKA tehén?
Mert szorítja a kolomp.
Anri lazitsad meg szegenynek 
|
|
|
ez nagyon hasonlit Tibire 
|
|
|
Bimbi, erre tobb megoldas van. Ime egy:
-
|
|
|
Ubuge azon lehet segitenni mekora hoszu a szakalad? 
|
|
|

|
|
|
Ha mindenkeppen a kepen lathato jelenetet szeretnenk rekonstrualni a valosagban, akkor en is nekiulok a toltottkaposztanak.
|
|
|
2003-05-07 16:43, rigojanos:
-
Sűrgősen be kell szereznem egy parókát, sok időbe telne, amíg ekkorára nőne a (maradék) hajam. Utána jöhet is a jelenet.
|
|
|
-
|
|
|
2003-05-07 16:09, rigojanos:
-
Gyönyörűséges látvány! A gyomrom megcsókolná a kezed, ha lehetősége lenne rá. (Én is, de ez másodlagos probléma )
|
|
|
Valassz!
-
|
|
|
2003-05-07 15:55, rigojanos:
-
De még mennyire. Ide vele!
|
|
|
2003-05-07 15:34, ubuge:
-
Tévedés. Italra tudok nézni.
Akkor mutassak valamit?
|
|
|
2003-05-07 14:43, Balu:
-
Tévedés. Italra tudok nézni. Ételre és napra nem.
|
|
|
Gyermekeim, a lopotokre ravestem svajci bicskaval a mongramomat. Es fogsor-nyom is van rajta valahol.
Tehat csak irasos engedely benyujtasaval palyazhat valaki arra, hogy kolcsonvegye.
P.S.: A kerelmeket altalaban elutasitom.
|
|
|
Cuni:)
Persze a -vadsóska!-milyen ügyes vagy.Elhiszem hogy a kilincset adták egymásnak a belgák.Minket nem hívtál,persze....(!:)))
Rigo:! :)
Unicum Ubugenak??:))ételre nem bír nézni nem hogy italra:itt a sok gyümölcslé és slussz))Kökemény diéta:))
Minket nem hívott bezzeg:segítettünk volna enni ,most nem szenvedne....)!
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
2003-05-07 13:22, ubuge:
-
ubu.gyomorbaj.org
-
Unicum?
|
|
|
2003-05-07 04:52, rigojanos:
-
Én viszont szombat éjszaka ettem töltöttkáposztát egy bazi nagy székely lagzin, negyedik fogásként. Még ma sem nagyon szívesen nézek ételre.
ubu.gyomorbaj.org
|
|
|
Jah szölö levél még nàllunk sincs. Én vadsoskàba töltöttem (azt hiszem igy hivjàk?? otthonrol hoztam a magjàt) Nàllunk husvét tàjàn (elötte vagy az utànna valo hetekben attol függ mekkoràk a levelek!) mindig tötikét csinàlunk. De nagyon finom volt. Még a belgàknak is nagyon izlett!!!
|
|
|
Rigo))))
Lehet a lopotök közös??sehol nem találom:akkor csak nem, közös:::::)))
Cuni!)
A nyálam összefutott,de itt még nics szőlőlevél a tötikéhez:((Nemsoká,akkor viszont degeszre esszünk magunkat,jó?))))
Viszont:addig érjétek be a kávézó gyöngyével:finom a kávé.!:))A falra meg lopotoköt festettem..ott csak megmarad?:)))
|
|
|
Töltött kàposztàt én is elég réggen föztem de viszont nemrég csinàltam töltikét. Ismeritek? Jo tejfölösön! Hmmmm!
|
|
|
Toltottkaposztat en karacsonykor lattam utoljara.
A lopotok ment az en agyamra!
|
|
|
Repedt sarokrol van szo!
Tudod, olyan, amibe a 10 forintost bele lehet tenni.
Bimbi, tedd le a sarokreszelot! Mar keso mosdatni a szerecsent!
|
|
|
Zsu:)
Mondta hogy töltöttkáposztát evett a Rigo?
Ha mondjuk a Babi dinnyéjét?De mitől reped meg a sarka?)))))
Valami kenőcsöt keresek már Rigonak reggelre!))
|
|
|
2003-05-06 03:49, rigojanos:
-
Nem tudom, ki van eppen muszakban, azaz kinek a kirepedezett sarka log ki az osszecsukhato katonai agyra radobott pokroc alol, de a kis padon leadtam a rendelest egy cappucinora pontban reggel 6:00-kor!
-
Rigo, mer megint remalmod volt. . . kinek a milye log ki?!?!?
Nem kellett volna annyi tolteleket enned a toltottkaposztabol lefekes elott. . .
|
|
|
Rigoka!)
Már meg is ittad,remélem izlett.Sütiket miért nem kóstóltad meg?:)ej..ej,ez a rohanás.))
|
|
|
Nem tudom, ki van eppen muszakban, azaz kinek a kirepedezett sarka log ki az osszecsukhato katonai agyra radobott pokroc alol, de a kis padon leadtam a rendelest egy cappucinora pontban reggel 6:00-kor!
|
|
|
2003-05-04 20:20, Balu:
-
Pedig egy "öszülö-halánték",a nönek ajándék!))
En mast kerek a Telapotol iden.
|
|
|
Zuloaga:))
Emlékszem,persze:azota többet bringázok:))
Most ám férfiről csevegünk......)))
|
|